Жоро Илиев потвърди: “Да, връщам се в Локо!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Рекордьорът по изиграни мачове в елитния ешелон на българския футбол Георги Илиев потвърди, че още днес ще се присъедини към спортно-техническия щаб на Локомотив (Пловдив).

Вчера 7 Спорт съобщи, че любимецът на феновете на Черно-белите на практика е постигнал споразумение с шефовете на “Лаута”, след като получил покана да заеме пост в екипа на старши-треньора Бруно Акрапович.

“Да, връщам се в Локомотив,” заяви Илиев. “Разбрах се с ръководството и още днес започвам работа. Познавам всички в щаба.

“Бруно Акрапович доскоро ми беше и треньор в тима. Засега изкарах лиценз А и искам да поработя малко, да понатрупам стаж като помощник. После ще мисля за Про лиценз.”

Навършващият 39 години в събота шампион с Локо и ЦСКА, който не се раздели по най-добрия начин с родния Черно море, ще работи заедно с другите асистенти на Акрапович – Александър Тунчев, Ванчо Траянов и треньора на вратарите Стоян Колев.

На практика Георги Илиев ще заеме мястото в щаба на хърватина Желимир Теркеш, който през зимата реши да напусне по семейни причини.