google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Стадионът може да бъде готов за втората част на следващия сезон", отчете бизнесменът.

Собственикът на Ботев Пловдив – Антон Зингаревич, съвсем логично бе щастлив след успеха на “канарчетата” над Берое с 2:1, чрез който отборът си спечели участие в Лигата на конференциите.

Босът на “жълто-черните” обнадежди феновете на тима, като заяви, че за втория полусезон на следващото първенство пловдивчани може да се завърнат на своя стадион.

“За нас това е един млад проект и още в първия пълен сезон да играем в Европа, е много голям успех. Дългосрочната ни цел бе това и малко или много всички в клуба вярвахме, че можем да я постигнем. Не мисля, че бюджетът ще се увеличи кой знае колко, но мисля, че можем да привлечем няколко нови футболисти”, сподели Зингаревич.

“Мисля, че имахме добра среща с кмета на Пловдив и вярваме, че стадионът може да бъде готов за втората част на следващия сезон”, продължи той.

“Много е трудно в Европа, защото ще има много сериозни противници. Целта ни е да се класираме за груповата фаза, но ще мислим кръг за кръг и ще видим докъде ще стигнем”.

“Винаги искаме да подобрим академията си, тъй като желаем да имаме повече наши си играчи. Разбира се, това е процес, който може да отнеме повече време. Имаме нов спортен директор, който може да разработи дългогодишен план за развитие, но това е в процес на подготовка”, каза още Зингаревич.