Златан: Не успях да стимулирам Леао да тича в мача с Ливърпул
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В предсезонната подготовка той правеше всичко сам и избухна. Във футбола и живота талантът не стига. За постигането на успехи са нужни работа и саможертва"

Футболистът на Милан Златан Ибрахимович е разочарован от последното място, на което „росонерите“ завършиха в своята група в Шампионска лига. Грандът от Милано допусна обрат с 1:2 в мача с Ливърпул и финипира на 4-а позиция с 4 точки, с една по-малко от третия Порто.

Шведският нападател обаче е категоричен, че „росонерите“ няма да се откажат от преследването на титлата в Серия „А“. “Да, не съм спечелил Шампионската лига и хората казват, че никога няма да го направя, но това не променя нито кариерата ми, нито качествата ми. Разочаровани сме заради отпадането от ШЛ. Много съжаляваме. Ще се борим, за да спечелим първенството.“

“Ще направим всичко възможно. Няма да се откажем. Дори в провала има някаква поука. Това е опит за нас. Срещу Ливърпул Рафаел Леао не тичаше, а аз не намерих необходимия стимул, за да го накарам да го направи. В предсезонната подготовка той правеше всичко сам и избухна. Във футбола и живота талантът не стига. За постигането на успехи са нужни работа и саможертва”, казва още ветеранът пред Radio Deejay.

Във временното класиране в Серия „А“ водач е Милан с 38 точки, на една от градския съперник Интер.