Звезда на Лийдс е мотивиран да е в състава на Англия за Мондиала
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще дам всичко, за да попадна в състава на Англия за световното първенство в Катар, това е моята голяма цел", заявява Патрик Бамфорд

Футболистът на Лийдс Патрик Бамфорд направи много силен сезон, в който отбеляза 17 гола и направи 7 асистенции, но въпреки това не попадна в плановете на Гарет Саугейт за Евро 2020. Сега звездата на тима от Висшата лига си е поставил за цел да попадне в националния отбор при следващите мачове на „трите лъва“ след Евро 2020.

“Щастлив съм като виждам родната си страна на финал. Всеки англичанин  изживява всичко, което се случва по страхотен начин, защото футболът тук е много повече от любов и страст. Сега, хората вярват и се надяват, че Англия може да стане европейски шампион и да влезе в историята”, споделя Бамфорд.

“Каквото и да стане, смятам, че момчетата показаха най-доброто и вече всеки трябва да се съобразява с английския национален отбор. Вече не сме онази Англия, която се страхуваше и отпадаше рано, на световното първенство в Русия и сега ясно показваме, че има огромно израстване в нашия състав. Колкото до мен, съвсем нормално е да бъда тъжен, че не съм в отбора, сега можех да празнувам и да се готвя за финал. Не се сърдя на никого, изиграх много добър сезон с Лийдс, но явно мениджърът е решил, че трябва да работя още. Аз приемам и уважавам неговото мнение, но ще дам всичко, за да попадна в състава на Англия за световното първенство в Катар, това е моята голяма цел“, казва нападателят.