Звезда на Порто може да замени Де Хеа на “Олд Трафорд”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Диого Коща впечатли скаутите на Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед засили търсенето на заместник на Давид Де Хеа, а вратарят на Порто Диого Коща е една от опциите да замени испанския страж на “Олд Трафорд”.

Де Хеа не е подходящ за начина, по който Ерик тен Хаг иска Ман Юнайтед да играе. Испанецът, макар да е страхотен вратар, се чувства неудобно с топката в краката си и е критикуван от доста мениджъри на Юнайтед за склонността му да стои на гол линията при центрирания.

Юнайтед започна сезона с поредни поражения, като Де Хеа беше виновен за една грешка в мача с Брентфорд и очевидно се чувства неудобно да дава начало на атаките.

Тен Хаг иска отборът му да се развива и смята, че привличането на вратар като Едерсон и Алисон Бекер е много важно, за да може Юнайтед да се бори с Манчестър Сити и Ливърпул за върха във Висшата лига.

Португалецът Диого Коща има седем мача за страната си и е редовен играч на Порто. 23-годишният вратар играе добре с топката в краката си и Юнайтед смятат, че португалският страж е този, от който могат да спечелят, след като подписаха с Бруно Фернандеш и Диого Далот от тази лига наскоро.

Юнайтед наблюдава Коща в мача на Порто срещу Брага в петък, спечелен от “драконите” с 4:1.