Звездата на Унгария пожела бърз гол срещу България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В какъв стил ще играят съперниците срещу нас, зависи и от нашата игра", заяви Собослай преди мача с "лъвовете"

Унгария ще открие квалификационната си кампания за Евро 2024 с домакинство на България в петък. Звездата на тима Донимик Собослай говори преди срещата с “лъвовете”. Футболистът на РБ Лайпциг иска унгарският отбор да вкара бързо попадение на българите, за да си направи мача лесен. Собослай сподели, че в лагера на Унгария цари увереност за класиране на Евро 2024.

“Всички са уверени, че ще спечелим групата или поне ще сме втори. Ако можех да сваля напрежението от другите, бих го натоварил върху себе си. Лично аз мога да понеса напрежение, способен съм да живея с него. Не трябва да се фокусираме върху някакви очаквания, а да гледаме себе си и да дадем всичко на терена. За момента не съм капитан на отбора, но се надявам да бъда такъв дълго време. Отборът е на първо място за мен и винаги ще бъде така”, заяви Собослай.

“В какъв стил ще играят съперниците срещу нас, зависи и от нашата игра. Ще анализираме противника и ще реагираме съответно. Отборът ни гледа срещата на българите заедно. Не би било лошо да реализираме бърз гол, но трябва да внимаваме и пред своята врата. Но ако можем да спечелим три точки в нашите мачове, няма значение какво ще играят нашите опоненти”, добави футболистът на РБ Лайпциг.

“Имахме Адам Салай отпред, който се бореше за всяка топка, но такъв е животът. Той се отказа от националния отбор ще се опитаме да го заместим. Разполагаме с Мартин Адам, Андраш Немет и Барнабаш Варга, имаме опции“, завърши Доминик Собослай.