fbpx

Palmsbet Ръководство по Регистрация

Plamsbet е най-новият български букмейкър. Той се бори да се наложи на пазара с множеството си опции за залог, висококачествените услуги и добрите бонус оферти . Ако искате и вие да опитате многобройните функции и добрата  мобилна версия значи сте на правилното място. В нашето ръководство ще ви дадем цялата необходима информация от това как да се регистрирате до това как да депозирате средства и да се възползвате от бонусите на компанията.

 

Регистрация – Стъпка по Стъпка

В момента, в който отворите сайта на Palmsbet погледнете горе в дясно. Там ще намерите бутона за регистрация.

 

След като го натиснете сайта ще ви отведе към стъпка 1 от процеса по регистрация. Тя изисква да попълните данните за акаута ви – потребителско име, парола и електронна поща.

 

Стъпка 2. След като сте въвели данните за акаунта си е време да попълните и няколко неща за себе си. Букмейкъра ще изиска от вас две имена, ЕГН и телефонен номер.

 

След като попълните втората стъпка, ще можете да направите и последното нещо, което се изисква от вас – да прочетете правилата и условията и да се съгласите с тях. След като го направите, вашата регистрация е напълно готова за използване.

 

Не е необходимо да чакате имейл, чрез който да потвърдите регистрацията си. Макар това е често срещана практика, това не отговаря на политиката на Palmsbet и следователно няма да получите съобщение на електронната си поща, с което да удостоверите попълнената от вас информация.

 

Методи за депозиране и теглене

След като вече имате регистрация, единственото, което остава да видите е как се извършват депозитите.  От началната страница на сайта, отдясно до вашето потребителско име се намира една стрелка, сочеща надолу. Когато кликнете върху нея, ще видите падащо меню, което съдържа всички опции. Най-отгоре ще намерите „Депозит“.

 

Когато изберете „Депозит“ ще бъдете отведени на страница, която съдържа всички актуални оферти за новите клиенти на компанията. Под всяка оферта ще намерите бутоните „Приеми“ и „Откажи“.

 

Когато изберете някоя от предложените ви оферти, преминаваме и към последната стъпка, която е да изберете метода с който да захраним сметката си.

Cashterminal можете да използвате само за депозити, но не поддържа опция за теглене и транзакция от букмейкъра към ваша сметка ще трябва да изберете друг начин. Palmsbet обаче, може да изплаща пари само през методи, които са верифицирани, тоест са правени депозити от тях. Затова избирайте внимателно.

 

Бонус оферти

Както по-горе видяхте офертите за нови играчи са четири. Можете да се възползвате от бонус за спорт до 200 лева, а можете да използвате и казино офертата до 100лева. Също можете да вземете и безплатни завъртания за слот игрите след всеки направен от вас депозит.

Остави коментар

avatar
Нов

22bet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

рейтинг

9.5
МНЕНИЕ ВХОД
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8
МНЕНИЕ ВХОД
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.4
МНЕНИЕ ВХОД

PokerStars

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 600$

рейтинг

9.5
МНЕНИЕ ВХОД
P