7sport.net
Брой 8060  Петък, 9 Декември 2016
новинитеархив
ДЕКЕМВРИ
П В С Ч П С Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
коментари
информация


Масово бягство от Пирин
Разследват Кристиано "тихо" и "спокойно"
Глобиха Любо Минчев за въпрос
Марадона се фука с младо гадже

В Горна Оряховица
Мръвки на корем за мача

 

Гари Родригес вкара, ПАОК на 1/16-финал

Снимка

Бившият левскар Гари Родригес получава поздравления за гола си, с който ПАОК поведе 1:0 на Слован Либерец. ПАОК победи с 2:0 в Солун и се класира за 1/16-финалите в Лига Европа като втори в група J след Фиорентина
7000 фенове пълнят трибуните срещу ЦСКА-София в неделя

Празникът на Горна Оряховица тази година ще е в неделя, 11 декември. Тогава местната гордост Локо посреща ЦСКА-София на обновения стадион. БФС лицензира съоръжението, в което бяха налети 1,8 милиона лева за 3 месеца. В града настъпи невиждана от над 20 години еуфория. Друга тема за разговори освен футбол по кафета и улици няма, а заявките за билети затрупаха клубния офис. Очаква се на стадиона да дойдат близо 7000 зрители, или почти една четвърт от населението на Горна Оряховица. Заявки летят от целия търновски край. Синоптиците прогнозират хубаво време.
Еуфорията завладя и местния бизнес. Спонсор обеща от прочутата местна скара на корем. Мръвките ще започнат да цвърчат 3 часа преди началото на мача.
Настроението се пренесе в съблекалнята. Футболистите, които цяла есен играят домакинските мачове в Пловдив пред шепа зрители, се зарекоха да ударят ЦСКА-София.

Ивайло Йолчев

продължение...


Коментар
Разликата между футбола и рестарта

Футболни фенове у нас има, стига да им предложиш футбол, а не рестарт. Колко му трябва на човек в Горна Оряховица? Елементарни неща. Първо, Локомотив да играе на собствения стадион. Второ, мачът да е в класически час - неделя от 15,00 часа? Перфектно футболно време. Не е в сряда от 13 на обяд. И, разбира се, да види малко надежда. Когато на стадиона някой е ударил една баданарка за първи път от 30 години, това се оценява от обикновените хора. А жепейците от прочутата гара са такива. Сурови, но честни и скромни. Трябва им мач на Локо, горнооряховска скара и някоя домашнярка. Това е футболът! Другото е рестарт.

Вашият коментар...

Мария след обира: Ще стрелям на месо!

Мария Гроздева се закани да стреля без предупреждение по всеки, който дръзне да посегне на имуществото й. В сряда вечерта крадци изтарашиха дома на двукратната олимпийска шампионка по спортна стрелба в столичния квартал "Лозенец". По време на обира Мария и съпругът й Валери Григоров са били на втория етаж в къщата. От стаята на сина им Христо е изчезнала голяма сума пари, спестена от момчето за кола.

продължение...

Лудогорец спечели €37 млн. за 3 години

продължение...

Принц прави снежен календар с БГ звезди

продължение...

Как Славея раздели порно двойка №1

продължение...
водещите заглавия
статистика
футбол България
футбол свят
спорт
баскетбол
волейбол
форум
живот
Обратно горе © 2002 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД. Всички права запазени.
Минимални технически изисквания за преглед на сайта: 800х600 резолюция на екрана,256 цвята; Версия 4.0 или по-висока на браузерите: Microsoft Internet Explorer(препоръчва се) или съвместим; Netscape Navigator; Opera