Вземи Бонус от Бет365
Проценти 100%
Мин. Коеф. 1.50
Превъртания X3
Мин. Депозит 10лв.

Bet365 Бонус

В световен мащаб Bet365 е лидер в онлайн залозите и това не е случайно. Когато се погледнат цифрите на бонусите, този на Bet365 може да не е най-големият, но общите му условия го правят най-добрата промоция, която може да получите в момента. Достъпните условия за превъртане, многото маркети и добрите коефициенти са нещата, които правят началният бонус на Bet365 толкова привлекателен.

🔥 bet365
⭐ Рейтинг 4.7 / 5.0
🎁 Вземи Бонуси: Над 20 Вида Оферти за Спорт и Казино
🔥 Начален Бонус Спорт: Грабни 100% до 100 лв.
⭐ Депозирай: Мин. 10 лв. с Кредитни/Дебитни карти, EasyPay, Skrill
🛡️ Bet365:
🔥 bet365 Заложи тук!
18+ Правила и условия. Офертата е налична само за нови клиенти в България. Може да бъдат изискани документи за верификация. Промоцията е валидна само за пълнолетни потребители.

Как да взема Бонус?

Разбира се, освен това какви са офертите е необходимо и да знаете как да ги активирате. По-долу сме ви показали таблица, в която сме включили всички оферти, които компанията предлага. Чрез специалният бутон „Активирай“ срещу всяка от тях, вие ще бъдете насочени към сайта на букмейкъра, откъдето чрез бутона „Регистрация“ ще получите възможност да се възползвате от бонусът, който сте избрали.

bet365 Бонус Код 2022

Bet365 е букмейкър, който се стреми да предостави максимално много оферти на своите играчи. Тук ще се насладите както на оферти за нови клиенти, така и за огромна селекция от промоции за настоящите потребители. С помощта на тази таблица, предоставена Ви от 7Sport, вие можете да разгледате всички налични оферти, които сайтът предлага.

Bet365 Бонус 1

Категория / СекцияОписание / ДетайлиПромо Код
bet365 Начален Бонус Спорт100% до 100лв.Активирай
bet365 Бонус за ФутболОт 5 до 70% Увеличени ПечалбиАктивирай
Ранно Изплащане за ФутболПечеливш залог при 2 гола авансАктивирай
0:0 - Отменен ЗалогКешбек при губещ залог Активирай
Подсигурен залог за Първи ГолмайсторРанно изплащане на 1/3 от коефициентаАктивирай
Краен Резултат - Подобрени КоефициентиЗа водещите турнириАктивирай
Гаранция при смяна във ФутболПри преждевременна смяна връщат залогАктивирай
Ранно изплащане за НФЛПри 17 точки преднинаАктивирай
Ранно изплащане за Евро БаскетПри 18 точки преднинаАктивирай
Ранно Изплащане за МЛБПри 5 ръна преднинаАктивирай
Ранно изплащане за НБА
При 20 точки преднинаАктивирай
Ранно Изплащане за НХЛ
При 3 гола преднинаАктивирай
Бонус за ТенисУвеличена печалба за Избрани турнириАктивирай
Бонус Евро Баскет
От 5 до 70% Увеличена печалбаАктивирай
Нов Шанс в Продълженията
Активен залог в продълженията при ръгбиАктивирай
Гаранция при Отказване в Тенис
При служебна победаАктивирай
Най-добър коефициент за Конни Надбягвания
Подобрени коефициентиАктивирай
Най-добър коефициент за Надбягвания с Хрътки
Подобрени коефициентиАктивирай
Конструктор Безплатни Завъртания
До 100 безплатни връткиАктивирай
Спечели или завърти
Безплатни завъртанияАктивирай
Бонус Балон за Покер
До 100 Евро в наградиАктивирай

Bet365 Начален Бонус

Всеки букмейкър предлага оферта за нов клиент, с която да привлече нови играчи към сайта си. Началната оферта на Bet365 е в размер на 100% от депозита ви до 100 лв при всяка нова bet365 регистрация. Иначе казано – като депозирате 100 лв., вие получавате още 100 лв. бонус, с които да залагате. Бонус средствата, които получавате трябва да бъдат заложени, според определени критерии, за да можете след това да ги изтеглите. Ето и условията, които Bet 365 е поставил на началния си бонус:

Регистрирайте се, депозирайте 10 лв* или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв*), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Кредитите за Залози са виртуални единици, които се присъждат на клиентите като бонус за взетото от тях участие в дадена оферта, като те могат да бъдат използвани съобразно условията на съответната оферта. Само за нови клиенти, важат условия.

След като изпълните квалифициращите условия, можете да използвате Кредитите за Залози, за да правите залози, без да рискувате личните си средства. Кредитите за Залози може да се използват за много пазари и спортове. Печалбите от залози, направени с Кредити за Залози, ще бъдат добавени към Вашия Изтегляем Баланс, но стойността на залога, направен с Кредити за Залози, няма да бъде включена в печалбите. Можете да направите залог, комбинирайки средства от Кредити за Залози и Ваши средства.

Как работи офертата:

 • Изискайте офертата, след като направите квалифициращ депозит.
 • Направете квалифициращи залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (ограничен до 100 лв*) и изчакайте тези залози да се уредят.
 • Вашите Кредити за Залози ще станат налични в кратък срок след уреждането на Вашите квалифициращи залози.
 • Тогава вече ще можете да правите залози с Кредитите за Залози, просто във фиша изберете опцията ‘Използвай Кредити за Залози’.

Ако не изискате офертата, когато правите Вашия първи депозит, можете да направите това по всяко време в рамките на 30 дни от създаване на регистрацията. Просто се логнете в сметката си, посетете меню Услуги, изберете Мои Оферти и след това Изискай за съответната оферта. Ако направите няколко депозита, преди да изискате офертата, за сумата на Вашите Кредити за Залози ще се счита най-големият Ви квалифициращ депозит (ограничен до 100 лв*).

Важни Условия и Правила

Достъпно само за нови клиенти. Направете квалифициращ депозит за 10 лв* или повече и изискайте офертата до 30 дни от създаване на Вашата сметка, за да се класирате за 100% от сумата в Кредити за Залози, до максимум 100 лв*. Веднъж изискани, Вашите Кредити за Залози ще са налични в баланса на сметката и те са неизтегляеми.

За да освободите Вашите Кредити за Залози за употреба, трябва да направите квалифициращи залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (ограничен до 100 лв*) и те трябва да бъдат уредени в рамките на 30 дни от изискване на офертата. За това изискване ще се считат само квалифициращи залози, уредени след изискване на офертата.

Методи за плащане ePay.bg, NETeller, paysafecard, Skrill, Skrill 1-Tap и всички други предплатени кредитни и дебитни карти, ако са достъпни, не може да се използват за квалифициращ депозит или теглене на печалбите от Кредити за Залог, освен ако вече не сте завършили процеса Идентификация (KYC) и отговаряте на едно от следните две изисквания: верифицирали сме успешно една допустима форма на Ваш Документ за Самоличност и сте въвели Пощенския Код за Верификация (PVC); или, верифицирали сме успешно две допустими форми на Ваш Документ за Самоличност. Вижте условие 2 от всички Условия и Правила за подробности.

Направените залози трябва да отговарят на определени условия, за да се зачитат за освобождаване на Кредитите за Залози:

 • Трябва да съдържат поне една селекция с коефициент 1.20 (1/5) или по-голям.
 • При комбинации от среща/пазар, които имат само два или три възможни изхода (например, Краен Резултат във Футбола), ако сте направили залог на повече от един от потенциалните изходи, преди мач или На Живо, за освобождаване на Вашите Кредити за Залози ще се счита само изходът с най-голямата сборна сума на залог.
 • Ако част от залога е затворена чрез функция Затвори Залог, ще се счита само останалият активен залог.
 • Ако залог е бил променен чрез функция Промени Залог, ще се счита само стойността на новия залог.
 • Затворени изцяло залози, залози на Бързи Игри, Игрални Продукти, отменени залози или залози На Живо, които са върнати, няма да се зачитат.

Вашите Кредити за Залози са неизтегляеми и сумата на залог, направен с Кредити за Залози, няма да бъде включена в печалбите. Печалбите от залози, направени с Кредити за Залози, ще бъдат добавени към Вашия Изтегляем Баланс. Кредитите за Залози не може да се използват на определени продукти, оферти/промоции и видове залози. Вижте всички Условия и Правила за подробности.

Вашите Кредити за Залози ще бъдат загубени и премахнати, ако по Вашата сметка няма активност в продължение на 90 поредни дни.

Освен Bet365 начален бонус код, букмейкърът предлага различни бонуси и за своите лоялни клиенти. За да бъдеш най-голямата компания за онлайн залози трябва да предлагаш всякакви промоции за повечето спортове, за да може всички твои клиенти да са доволни. Точно това е политиката, която следва Bet365. Повече подробности можете да научите на Букмейкъри регистрация и първоначален бонус

Бонус за футбол

Ако направите акумулаторен залог, който включва 3 или повече селекции за футбол, вие можете да се възползвате от бонус, който ще добави между 5 и 70% върху печалбата ви, ако вашият залог е бил успешен.

Офертата за футбол е активна само за пазарите Краен Резултат и Двата отбора да отбележат гол за определени първенства:

 • Първа Лига на България
 • Купа на България
 • Английските Висша Лига, Чемпиъншип и Лига 1 и 2
 • Купата и Купата на Лигата на Англия
 • Висша Лига на Шотландия
 • Примера Дивисион
 • Бундеслига
 • Серия А
 • Френската Лига 1
 • Шампионска Лига и Лига Европа (След груповата фаза)

Успешна права колонка в някое от тези първенства ще ви донесе щедър бонус, който при 3 селекции във фиша ще увеличи печалбата ви с 5%, докато 14-кратен залог ще ви донесе максимума от 70%.

Ранно изплащане за футбол

Тази оферта е изключително подходяща за срещи, в които има ясно изразени фаворит и аутсайдер. Бонусът, както можем да съдим по името, предлага да ви изплати залогът, ако избраният от вас отбор поведе с 2 гола разлика по всяко време на мача, без значение дали в крайна сметка противникът изравни или спечели срещата.

Офертата важи само за залози направени на Краен Резултат преди мача.

0:0 – Отменен залог

Това предложение от Bet365 ще възстанови залогът ви, ако мачът от вашата селекция завърши при нулево равенство и е губещ.

Офертата е налична само при предварително обявени от букмейкъра срещи и само на пазарите Точен Резултат, Първо полувреме/Краен Резултат или Скоркаст.

Подсигурен Залог за Първи Голмайстор

Ако изберете да направите Подсигурен Залог на Първи Голмайстор на което и да е футболно събитие от календара на bet365, букмейкърът ще ви изплати 1/3 от коефициента, ако избраният от вас играч отбележи попадение по което и да е време на срещата.

Краен Резултат – Подобрени Коефициенти

Предложението за подобрени коефициенти ви дават възможност да заложите на Краен резултат при по-високи коефициенти на едно от следните първенства:

 • Шампионска Лига и Лига Европа (Групова фаза и елиминации)
 • Висша Лига, Англия
 • Купа на Англия и Купа на Лигата на Англия
 • Чемпиъншип

За съжаление, избирайки някой от по-добрите коефициенти, предложени ви от букмейкъра, вие ще загубите правото си да се възползвате от Бонус за Футбол и Офертата за Ранно Изплащане при 2 Гола Аванс.

Гаранция при Смяна във Футбол

При направен единичен залог на определени пазари, сред които Първи Голмайстор, Последен Голмайстор, Скоркаст, Уинкаст, Да отбележи 2 или повече и др. вашият избраник бъде сменен преди края на първото полувреме, от bet365 ще възстановят вашият залог под формата на безплатни кредити. Офертата важи само, ако изходът на мача вече не е бил определен.

Ранно изплащане за НФЛ

При направен единичен залог за Победител в Мача за мач от НФЛ, вашият залог ще бъде изплатен, ако отборът на който сте заложили поведе със 17 или повече точки разлика, без значение дали в крайна сметка спечели двубоя.

При множествени залози, вашата селекция ще бъде отбелязана като печеливша в случай, че вашият отбор изпълни изискването.

Ранно Изплащане за Евро Баскет

Също както при по-горната оферта, ако направите залог на избрани баскетболни срещи на пазар Победител, вашият залог ще бъде счетен за печеливш, ако селекцията ви поведе с 18 или повече точки разлика.

Ранно Изплащане за МЛБ

Пазарът Победител в Мача за която и да е среща от Бейзболната Лига ще бъде счетен за печеливш, ако отборът ви поведе с 5 ръна пред противника в която и да е част от срещата.

Ранно изплащане за НБА

Залози на Победител в НБА също попадат в офертата Ранно Изплащане. Ако отборът, избран от вас поведе с 20 или повече точки, то вашата селекция автоматично ще стане печеливша.

Ранно Изплащане за НХЛ

При Националната Хокейна Лига, всеки залог на Победител в мача ще ви донесе печалба, ако избраният отбор поведе с 3 гола разлика по всяко време на двубоя.

Бонус за Тенис

Бонусът за Тенис в Bet365 ще ви донесе увеличена печалба при множествена селекция селекция на някои от следните турнири:

 • Големия Шлем
 • АТП
 • УТА
 • Чалънджър къп
 • Купа Дейвис
 • Фед Къп

Залози само на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет и Залози на сет могат да се класират за промоцията. Увеличението на печалбата варира от 5% до 70%, като минималният бонус ще бъде изплатен при двоен залог, а при 14-кратен ще получите максималните 70% над печалбата.

Бонус Евро Баскет

Подобно на предходната оферта, Бонус Евро Баскет ви дава възможност да спечелите допълнително от 5 до 70%, при спечелен множествен залог на мъжките първенства в следните турнири:

 • Евролига
 • Еврокупа
 • Лига АСВ на Испания
 • Лега 1, Игталия
 • Бундеслига

Пазарите, налични за тази промоция са Хендикап и Общо в мача. Както вече знаете, множествен залог с 2 селекции ще ви донесе минималният бонус от 5%, а 14-кратен залог ви осигурява 70% бонус към печалбата.

Нов Шанс в Продълженията

Феновете на Ръгби Лийг и Ръгби Юниън също не са пренебрегнати. Залог на пазарите краен резултат и второ полувреме на която и да е среща ще остане активен, ако не е било възможно да бъде уреден в редовното време.

Гаранция при Отказване в Тенис

Всеки единичен залог на пазара Да спечели мача в турнирите АТП, УТА или Големият Шлем ще бъде счетен за печеливш, ако противника се откаже  преди началото на мача.

Най-добър коефициент за Конни Надбягвания

При залог от ваша страна на конни надбягвания на пазарите Победа, Подсигурен залог на Фиксирани Коефициенти или Подобрени условия за Място, вашата печалба ще бъде изплатена според най-високият коефициент в състезанието, ако той е по-висок от коефициента на който вие сте направили залога си.

Състезания от държавите Австралия, Нова Зеландия, Япония, Южна Корея, Сингапур и Хонг Конг са изключени от офертата.

Най-добър коефициент за Надбягвания с Хрътки

По подобен начин работи и офертата за гонките с кучета. Ако направите залог за Победа или Подсигурен залог на Фиксирани Коефициенти вашата селекция ще бъде изплатена според най-високият коефициент.

Промоции за казино

За хазартната секция компанията е също е подготвила няколко интересни оферти. Те се предлагат както за нови потребители, така и за такива с вече активни акаунти.

Начален бонус Казино – 100% до 100лв.

Bet365 предоставя стартова промоция и за феновете на казиното. Всеки нов клиент получава 100% до 100лв.

За да се възползвате от промоцията трябва да направите депозит на стойност 10лв. или повече. По време на депозитът ви, посочете, че искате да се възползвате от Бонус за Нов Играч.

Естествено, промоцията има условия, които трябва да бъдат изпълнени. Те изискват да направите 30-кратно превъртане на депозита и получените средства в рамките на 30 дни. Ротативките, които допринасят за условията са предварително определени от казиното.

Залогът за всяко завъртане е с максимална стойност 2лв.

Завъртания и Кеш

Завъртания и Кеш е промоция от Bet365, която ви дава възможност да вземете до 75 безплатни завъртания и 30лв. при игра на Age of the Gods слотовете в бет365 казино.

За първите 5 безплатни завъртания ще са ви необходими залози в размер на 40лв. на някоя от игрите Age of the Gods в казиното. За максималният размер на бонуса ще е необходимо да направите общо 1100лв. в квалифициращи залози.

След като изпълните изискванията, вие ще бъдете информирани за това с какъв бонус разполагате. Вие ще имате 3 дни на разположение за да решите искате ли да се възползвате от бонуса или ще откажете. Ако отговорите положително, ще имате 7 дни, за да изразходите средствата. От получените бонус завъртания нетните печалби ще бъдат веднага добавени в игралната ви сметка.

Ескалатор безплатни завъртания

Още една оферта за безплатни завъртания очаква всички любители на казино игрите в Бет365. Компанията предлага до 50 безплатни врътки и то без да правите нещо специално – просто играйте, както винаги досега.

За всеки 100лв. заложени на ротативки в казиното на бет365, вие ще получавате по 10 безплатни завъртания.

Игрите, които участват в промоцията са всички от серията Age of The Gods. Всички получени бонус врътки имат срок от 3 дни, за да бъдат изразходени.

Конструктор Безплатни Завъртания /Неактивен/

Ако пък сте фенове на казиното, Bet365 е осигурил и за вас няколко интересни предложения.

Ако сте решили да играете ротативки е задължително да знаете какво представлява Конструктор Безплатни Завъртания. Това е оферта, която ви дава 5 безплатни завъртания, ако направите залози на стойност 50лв. на някоя от слот игрите в секцията. За всеки 10лв. в залози вие ще получавате по още една допълнителна врътка.

Максималният брой безплатни завъртания, които можете да спечелите са 100, а за да ги използвате, ще трябва да си изберете една от следните игри:

 • Age of the Gods
 • Age of the Gods:God of Storms
 • Pharaoh’s Treasure Deluxe
 • Gem Heat
 • Sacred Stones

За да се възползвате от завъртанията имате на разположение 7 дни, след което неизползваните от тях ще бъдат отнети.

Спечели или завърти

Това е още една оферта, която е добре дошла за почитателите на слотовете. Ако играете една от предварително обявените игри и като цяло печелите, то вие ще получите удвояване на печалбата до 50лв. от страна на букмейкъра. Ако вашето представяне е губещо, вие ще получите 5 безплатни завъртания. И двата вида награди можете да използвате само в срок от 7 дни, в противен случай те ще ви бъдат отнети.

Пакет Добре Дошли за Покер

За нова сметка в покер залата ще спечелите 365 евро, както и 5 билета за турнира 100 Bronze Loyalty. В началото от бонусът ще ви бъдат преведени само 5 евро, а следващите суми от бонуса ще може да усвоявате според вашата игра. За усвояването на промоцията се изисква да трупате Статус точки, които да служат за разменна монета. Всеки 2.50 евро от бонуса се равнява на 10 статус точки, или 10 евро. Бонусът е с активност 60 дни, а след това неизползваните суми ще бъдат отнети.

Бет365 Мобилен бонус

Мобилният бонус е нещо изключително примамливо и може да бъде от полза на много потребители, които залагат през своите мобилни устройства. За жалост малко букмейкъри са предлагали такъв, а още по-малко го предлагат в момента. Bet365 също не е изключение и за жалост мобилен бонус в платформата на букмейкъра няма да откриете. Дали тази тенденция ще се запази и за в бъдеще, можем само да гадаем.

Методи за разплащане

Разбира се, за да се възползвате от повечето бонуси ще ви бъде необходимо да направите депозит. Затова подробно ще ви запознаем кои са методите, чрез които можете да депозирате пари и има ли особености в процеса.

Наличните методи за депозит и теглене в сайта на букмейкъра на пръв поглед ще ви се сторят недостатъчно. Но пък за сметка на това никога няма да почустваме липсата на нещо, тъй като са предоставени най-често използваните на родна земя методи за плащане:

Bet365 Бонус 2
Bet365 Бонус 3
Bet365 Бонус 4
Bet365 Бонус 5
Bet365 Бонус 6
Bet365 Бонус 7

Имайте предвид, че ePay.bg и PaysafeCard няма да могат да бъдат използвани като методи за депозит и теглене на печалби от всички бонус оферти на компанията, освен ако не сте преминали през процеса за верификация на самоличността.

Bet365 Бонуси- Често Задавани Въпроси

Да, той е на стойност 1005 от първоначалният ви депозит и достига до сума от 100лв.
За да вземете бонус от бет365 се нуждаете от регистрация, както и да депозирате средства.
Превъртането на бонуса е много улеснен процес, трябва само да изразходите предварително депозираната сума, след което от бет365 ще отключат бонус сумата, която е със същата стойност.
Начален бонус за казиното на този етап няма, но за щастие има редица други оферти, от които можете да се възползвате.
Офертите, налични за спорт в Bet365 са много и разнообразни, като за тях ще прочетете повече в нашето ревю.
Минималният коефициент на селекциите, за да се считат те към условията на бонуса е 1.30.
Всеки регистриран потребител, който е извършил депозита си по коректният начин може да използва бонуса.
Кредитите за залози са безплатни залози, които се дават под формата на бонус средства към вашия първи депозит. За да се възползвате от тях, единственото, което трябва да направите е да усвоите сумата на вашият депозит.
Всички методи, които bet365 могат да ви донесат бонус, с изключение на epay и Paysafecard.
Не, не е необходимо използването на бонус код, единствено трябва да се регистрирате в платформата на букмейкъра, за да вземете бонус средствата.

Нашата оценка за бонуса

Сами се убеждавате колко много спортове са подплатени с промоционални оферти и бонуси. В това отношение Bet365 се е доказал като много гъвкав и това само затвърждава реномето му на един от най-добрите онлайн букмейкъри за спортни залози. Бет 365 Казиното и Покер залата остават на малко по-заден в портфолиото на на бет365, но това изобщо не означава, че букмейкърът не е обърнал внимание и на тях. Условията за превъртане и усвояване на бонусите са изключително лесни, така че, играчите да се концентрират само върху успеха  на своите залози, а всичко останало работи в тяхна полза.

За по-голямо удобсво може да си свалите BET365 Mobile App

Това ревю е актуализирано последно на 21 юли, 2022 в 10:22

Дончо Касабов Автор
Дончо Касабов завършва Публицистика и комуникации във Виена. Работил в множество медии и агенции зад граница. Освен амбициите...

Виж повече от букмейкъра

БОНУС ДО 100лв
+Livestream
+Покер Раздел
X
P