Бонуси

Bwin

БОНУС ДО 222 лв.

Превъртания

Х7
МНЕНИЕ ВХОД
Най-Популярен

Efbet

БОНУС ДО 200 лв.

Превъртания

Х3
МНЕНИЕ ВХОД
Най-Желан

Bet365

БОНУС ДО 100 лв.

Превъртания

X3
МНЕНИЕ ВХОД
Най-Препоръчван

Winbet

БОНУС ДО 100 лв.

Превъртания

Х6
МНЕНИЕ ВХОД

Топ 10 Букмейкъри за най- добрите Бонуси през 2020г.

Сред огромното разнообразие от букмейкъри по света и в България, потребителите винаги имат възможността, да предпочетат някоя компания много повече пред останалите и да ползват предимно нейтите услуги. Една от главните причини по която играчите определят класацията на ТОП 10 букмейкъри е бонусите и промоциите, които предлагат. Ето кои букмейкъри заемат място в класацията ТОП 10 за най- добри Бонуси през 2020г.

  • Efbet предлага бонус в размер на 100% от първия депозит за суми до 200 лева.
  • Winbet дава на своите клиенти бонус сума до 100 лева, която представлява 200% от първия депозит на сайта.
  • Bet 365 ще ви предложи бонус на едно високо ниво. Компанията предлага 100% върху депозит с максимален размер от 100 лева.
  • Bwin ви дава шанса да спечелите 100% бонус до 222 лева.
  • определени портфейли. Минималният депозит за активиране на бонус е 1 евро.
  • PalmsBet е най-новия на българския пазар букмейкър. Началния бонус се получава под формата на безплатни залози,максималната сума,която можете да получите е до 250 лева.

Бонуси – ЧЗВ

Бонус можете да вземете по разлини начини, като например по време на регистрация или чрез бонус код.
Условията за превъртане на бонусите са различни при всеки букмейкър и е добре да се запознаете с тях от нашето ревю, преди да ги активирате.
В зависимост от вашият избор може да ви се наложи да ползвате бонус код, може и бонусът ви да бъде автоматично преведен.
Най-различни са разплащателните методи, чрез които можете да вземете бонус. Те зависят от поитиката на букмейкъра. Честа практика е да се избягват електронните портфейли или предплатените карти.
Различно според това дали предпочитате бонус за спорт или бонус казино.
Бонусите могат да варират по вид. Съществуват най-различни видове, като например бонус при регистрация, бонус без депозит и други.
Както можем да съдим по името бонус при регистрация ви се дава когато се регистрирате в сайта на букмейкъра и направите депозит на средства.
Активацията на бонус може да бъде автоматична или чрез промо код. Съветваме ви да се запознаете с условията, за да активирате успешно офертата.
P