Регистрация в Winbet.bg

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
author image
Написано от: Виктор Петков , Спортен журналист | Проверено от: Трифон Трифонов, Главен редактор
Последно обновено на 25.5.2023, 5:34 pm

Winbet е сред брандовете, които са най-предпочитани от залагащите на родна земя. Той е създаден през 2015 година и съчетава в себе си огромна хазартна секция, спортни залози и много други.

За да усетите истинската тръпка от залозите, процесът по създаване на регистрация в Winbet е една от неотменимите стъпки. В Winbet онлайн този процес е изключително лесен, а изискването е единствено да бъдете пълнолетен.

В това ръководство сме ви подготвили подробни указания как да си направите Winbet регистрация и какво ще ви предложи букмейкърът.

🚀 winbet
🥇 Рейтинг 4.9 / 5.0
🎁 Начален Бонус при Регистрация: Вземи до 550 лв. All Inclusive Бонус + 3 Подаръка
✅ Верификация на Акаунт: Чрез Лична Карта, Паспорт или Шофьорска Книжка
💸 Депозит след Регистрация: Cashterminal, EasyPay, Visa, Mastercard, ePay.bg
✅ Регистрация в Winbet:
🚀 winbet Заложи тук!
18+ Правила и условия. Офертата е налична само за нови клиенти в България. Може да бъдат изискани документи за верификация. Промоцията е валидна само за пълнолетни потребители.

Как да си направя регистрация в Winbet?

От компанията са се постарали платформата да бъде интуитивна и ориентацията да е лесна, дори за нови клиенти. Именно такъв е и случаят с Winbet регистрация. Създаването на нова регистрация в платформата отнема само броени минути. И макар, че можете да разгледате подробно сайта, за да се борите за реални печалби трябва да си отворите сметка. За да направите своят акаунт максимално бързо и безпроблемно сме подготвили няколко стъпки, които да ви помогнат:

1.

Кликнете бутон Нов Клиент

Всеки нов клиент може да създаде своят нов профил в сайта чрез едноименният бутон, който ще откриете в горният десен ъгъл на сайта. Той ще ви пренасочи към формата за отваряне на нова сметка.

2.

Основни данни

Процедурата за регистрация в Winbet стартира с въвеждане на име и фамилия, дата на раждане, както и отбелязване на пол.

3.

Допълнителна информация

Създаването на акаунт продължава с втората стъпка, която изисква посочването на актуални имейл и телефон, гражданство, единен граждански номер и предпочитаната от вас валута за профила.

4.

Активиране на профила

За да потвърдите профила си в сайта е нужно да проверите електронната си поща. На нея ще получите съобщение, в което има линк за активация. Използвайте те го, за да се отключите всички опции.

5.

Депозиране на средства

Над 10 са финансовите институции, чрез които можете да вкарате пари в игралният си баланс. Методите за разплащане включват кредитни и дебитни карти, електронни портфейли и други.

 

Към формата за регистрация в Winbet ще ви отведе бутонът „Нов Клиент“, който е разположен в горният десен ъгъл на началната страница. Самата форма не е разделена на стъпки, както сме виждали в други сайтове, а всичко се попълва наведнъж. Ще са ви необходими броени минути, за да се справите със всички полета и да достигнете до заветният бутон за регистрация.

Регистрация в Winbet.bg 1

 • Натиснете бутона „Нов Клиент“ от горният десен ъгъл на началната страница. След като бланката за създаване на Winbet регистрация зареди, пред вас ще се разкрият няколко полета.
 • Първото касае ваш актуален имейл адрес, с който да се регистрирате и да използвате за съобщения и предложения от бранда.
 • Следва поле за псевдоним, в което е нужно да изберете уникално потребителско име.
 • В следващата стъпка изберете парола и да я потвърдете.
 • Завършваме с избор на валута, която ще използвате за трансакции към профила си.
 • Следващите полета изискват попълването на лични данни. Първото нужно е да предоставите име и фамилия.
 • Следва поле за телефонен номер.
 • После се изисква и вашето ЕГН.
 • Последната стъпка е въвеждането на промо код, ако разполагате с такъв.
 • Преди да натиснете бутон „Регистрация“ потвърдете, че имате навършени 18 години, че се съгласявате с Правилата и условията на сайта и, че не сте видна политическа личност.
 • С това вашата Уинбет регистрация е готова и остава да я активирате, за да се насладите изцяло на платформата.

Регистрация в Winbet.bg 2

Ако имате затруднения с попълването на някое от полетата, можете да използвате насоките, които операторът е създал за вас. Тях ще намерите от дясната страна на съответното поле и е отбелязано с въпросителен знак.

Активиране на профила

След като се справите с по-горе описаният процес е нужно да потвърдите своя профил, за да може да се възползвате от пълният набор от услуги на платформата. Това може да направите чрез имейлът, който ще получите на предоставената от вас електронна поща. Целият процес отнема не повече от няколко секунди. Нужно е само да натиснете линка, който ще получите и това е всичко. Имайте предвид, че активирането на вашата сметка след създаването на Winbet регистрация има времеви лимит, така че се постарайте да изпълните изискванията навреме. Ако не се справите в срока, заявете нов имейл за активация.

Верификация на акаунт

Регистрация в Winbet.bg 3

Регистрация в Winbet.bg 4

Верификацията на сметката, макар да не е нужна от самото начало, е задължителна стъпка преди да пристъпите към тегленето на средства. 

Процесът по верификация изисква да предоставите копие или снимка на ваш документ за самоличност. За такъв може да използвате своята лична карта, шофьорска снимка или пък паспорт. На специално създадената за тази цел форма прикачете снимки на документа, който сте избрали и той да бъде изпратен за потвърждение. Обикновено това се случва в рамките на 24 часа. След това вие ще можете не само да депозирате пари, но и да теглите средства бързо и безпроблемно. 

Необходимо е да споменем, че няма повод за притеснения относно предоставените данни. Процесът по верификация е стандартна процедура във всички сайтове за залози. Той цели да потвърди истиността на данните, които сте предоставили по време на своята регистрация в Winbet. Служителите, които се занимават с това са оторизирани администратори на лични данни, а платформата е максимално защитена от хакерска атака. 

Изисквания за нов клиент

Winbet регистрация поставя на клиентите си някои условия, които е задължително да спазвате. Ако нарушите някое от правилата можете да се сблъскате с проблеми, а дори може и да се простите с акаунта си.

Затова ви съветваме, преди да отбележите, че се съгласявате с общите условия, наистина да ги прочетете и да се запознаете с изискванията на компанията към своите клиенти. Това ще ви предпази от проблеми на по-късен етап.

Също така имайте предвид, че всички данни, които използвате за профила си е нужно да принадлежат на вас. Това означава, че е напълно забранено да използвате лични данни на трети лица. Дали данните ви са акуратни лесно може да бъде проверено при верификацията на профила, а откритите несъответсвия могат да ви костват не само вашата Winbet регистрация, но и да доведат до проблеми със закона.

Как да се предпазим от лимитиране

Ако се стигне до лимитиране на вашата Уинбет регистрация със сигурност няма да е без причина. Обикновено до това води нарушаването на някое правило, което дори не сме подозирали, че съществува.

Именно заради това ви съветваме при активирането на някоя от предлаганите оферти в сайта, добре да се запознаете с условията към тях. Условията обикновено включват някои ограничения относно видовете залози които можете да правите. Например, в Winbet casino online нямате право да поставяте залози така наречените нискорискови залози, когато разигравате бонус сума. За нискорискови се считат например такива на над 66% от числата на рулетка. Тези подробности са ясно разписани във всяка една от промоциите в сайта.

Проблем би имало и ако разполагате с повече от един акаунт в платформата. Имайте предвид, че операторът позволява да имате само една Winbet регистрация и всяко едно отклонение от това правило ще се счита за измама и води до закриване на всички съществуващи профили, които имате.

Също така е важно и да изберете сигурна парола за вход. Необходимо е да изберете максимално сигурна такава, за да бъдете сигурни, че никой не може да пробие акаунта ви и да влезе. Без значение дали вие сте нарушител или сте станал жертва на хакери, всяко неправомерно действие извършено от вашият акаунт ще бъде наказано. Пък и избирайки силна парола се предпазвате от злоупотреби – както с финансите ви, така и с личните данни.

Какво можем да открием след нашата Winbet регистрация

Ако вече имате активирана регистрация, то ще можете да се насладите изцяло на платформата и нейните предложения.

Започваме със секцията за Спорт, където ще откриете стотици спортни събития от десетки дисциплини. Предлагат се множество пазари за всеки един от тях, а ставките са повече от добри. Освен това, Winbet предлага и възможност да използвате най-популярните и удобни функции – Кеш-аут, както и Live Streaming за някои от срещите на живо.

Букмейкърът предлага и богата хазартна секция, която ви дава възможност да играете едни от най-обичаните заглавия. Студията, които отговарят за софутера са сред най-реномираните в света и качеството е на ниво. Предлага се и секция за игра в реално време.

След завършване на вашата Уинбет регистрация е нужно да депозирате средства, които да се използват за квалифициращи към вашата стартова промоция. Депозирането на средства става много лесно и са съобразени с желанията на клиентите, за да получите максимално удобна и бърза услуга.

Начален бонус в Winbet

Регистрация в Winbet.bg 5

Мнозина от нас се интересуват и какво ще получат в замяна на регистрация в Winbet. Операторът от тази гледна точка осигурява на клиентите си апетитна възможност.  Winbet начален бонус е наречен Winbet All Inclusive и ви дава шанс да се възползвате от оферта за всички направления – и то за първите 3 депозита в сайта на компанията.

За разлика от предходни оферти на букито, тази не изисква да въведете код за winbet бонус.

Първият успешен депозит след Winbet регистрация ще ви донесе 200% до 200лв. Средствата, които ще получите са валидни за всички секции на Уинбет.

Средствата могат да бъдат активирани чрез меню Моите оферти в профила ви в сайта, а средствата ще бъдат активни до 30 дни след датата на регистрацията, след което няма да са налични.

Разиграването е със срок от 14 дни. Ако успеете да се справите с тях, ще получите и подарък – 50% до 50лв. безплатен залог за Спорт.

Бонус за 2-ри депозит

Следващата трансакция към игралната ви сметка ще ви донесе и следващата промоция – 50% до 50лв. Валидността му отново е за всички секции на компанията. След неговото успешно разиграване, ще ви бъде кредитиран и вторият подарък, предвиден за вас – 50% до 50лв. под формата на безплатен залог, който е валиден за секцията Казино на живо.

За 3-ти депозит

Третият ви депозит ще донесе 100% до 200лв. Тяхната валидност също обхваща всички категории, а за успешното им разиграване са предвидени и 100 завъртания на 20 Супер Хот подарък.

Условията, които са предвидени за офертите далеч не са тежки и лесно могат да бъдат изпълнени във поставените срокове:

 • All Inclusive е валиден за всички категории в сайта и вие избирате как да го изразходите.
 • Ако изберете залози на спорт е нужно да направите 4-ри кратно разиграване на депозита и получените средства.
 • При секции Казино и Казино на Живо направете залози на стойност 30 пъти средствата.
 • Безплатните залози и завъртанията, които получавате като подарък и нямат допълнителни изисквания за превъртане.
 • Залозите на Спорт изискват минимален коефициент от 1.30 за всяка селекция, като за квалифициращи няма да се считат тези, затворени чрез Кеш-аут или на анулирани събития.
 • Максималният единичен залог на секция Спорт е на стойност 100лв., а за Казино и Казино на Живо – 50лв.

И трите оферти имат срок на от 14 дни. Към следващата ще продължите едва когато изпълните поставените условия по предишната.

Методи за депозит и теглене на средства

Разплащателните методи в един букмейкър са едно от най-важните неща за потребителите. Удобството да разполагаш с гъвкави възможности за депозиране и теглене на пари е голямо предимство, с което Winbet разполага. Тук са налични редица методи сред които различни банкови карти, онлайн портфейли и други. Всички трансакции не включват допълнителни такси за обработка. Ето и кои са възможностите за осъществяването на трансакции в платформата:

 • Метод за депозит
 • Метод за теглене
РазплащанеМин. ДепозитМакс. ДепозитТрансакция
A110лв30лвНезабавно
Visa10лв10000лвНезабавно
MasterCard10лв10000лвНезабавно
Bank Transfer10лв10000лв2-10 дни
EasyPay10лв-Незабавно
ePay.bg10лв-Незабавно
Cashterminal10лв100000лвНезабавно
Skrill10лв-Незабавно
РазплащанеМин. ТегленеМакс. ТегленеТеглене
Visa30лв10000лв.Незабавно
MasterCard30лв10000лв.Незабавно
Bank Transfer30лв-2-10дни
EasyPay30лв5000лв.Незабавно
ePay.bg30лв-Незабавно
Skrill30лв10000лв.Незабавно
Cashterminal30лв.5000лв.24 часа

Минималният депозит за всеки един от методите е 10лв., а преводите към платформата се осъществяват незабавно. Тегления чрез Кештерминал вече са налични. При тях можете да заявите до 5000лв. превод, които ще бъдат налични за изтегляне в срок от 24 часа. Методът официално вече е сред опциите за транзакции в сайта.

Имайте предвид, че чрез някои методи за депозит няма да имате право да се възползвате от началните предложения. Това е изрично упоменато в правилата и условията на промоцията, затова се запознайте с това, преди да изберете как да депозирате средствата си.

Ново: Вече може да направите депозит и чрез Vivacom. Чрез него е възможно да депозирате между 10 и 30 лв., които да бъдат начислени към сметката ви.

Регистрация през телефон

Регистрация в Winbet.bg 6

Ако сте почитатели на залозите през телефон или таблет, то няма проблем да си направите Winbet bg регистрация посредством мобилната версия, предоставена от букмейкъра.  Макар Winbet приложение да не предлага своя мобилна апликация, то версията през браузър предлага не малко възможности на клиентите.

Мобилната версия е налична през браузър за всички устройства, без да има значение тяхната марка, модел или операционна система.

Процесът в платформата е структуриран по идентичен начин с този на настолната версия на сайта – необходимо е да заредите бланката през бутона за нов клиент, да попълните изискваните от вас лични данни, след това да активирате и верифицирате вашата нова Winbet регистрация. Положителното в случая е, че мобилната версия не изисква теглене на допълнителни файлове.

Всички останали услуги също са налични – депозит, теглене, предаване на живо, връзка със съпорт и усвояване на оферти.

Заключение

Winbet още от самото начало даде сериозна заявка да стане един от най-добрите български букмейкъри. И засега го постига. Редица промоции, множество спортове и опции за залог и стотици казино игри са само част от предложенията на компанията. Winbet е строго ориентирана към предпочитанията на своите клиенти и винаги се е стремяла да предостави най-доброто. Именно затова смятаме, че този оператор е подходящ избор за всеки. А фактът, че Winbet регистрация се прави за секунди, ни кара да искаме и ние да се регистрираме. Макар, че вече го направихме!

Отговорна игра

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на сайтът на НАП и на Отговорно залагане в уинбет

Това ревю е актуализирано последно на 25 май, 2023 в 17:34

 1. Betano Регистрация
  • Бърза регистрация със Социална мрежа
  • Мин. депозит 10лв.
  • Верификация с лична карта
  18 plus Вземи Бонус Betano Регистрация Ревю
 2. Sportingwin Регистрация
  • Бърза регистрация за 2 мин.
  • Мигновена верификация
  • 100% Оферта нов клиент
  18 plus Вземи Бонус Sportingwin Регистрация Ревю
 3. Elitbet Регистрация
  • Регистрация в 2 стъпки
  • Активиране чрез СМС код
  • 100% Оферта при Регистрация
  18 plus Вземи Бонус Elitbet Регистрация Ревю
Виктор Петков Автор
Завършва Национална Априловска гимназия в Габрово, а през 2019 година се дипломира като бакалавър по Журналистика с профил "П...

Виж повече от букмейкъра