За нас

7Sport.net е онлайн спортна медия, която ви предоставя последните събития от света на спорта. Екипът ни е съставен от журналисти, разполагащи с дългогодишен опит с онлайн изданията и спортните мероприятия.

Целта на нашият сайт е да ви предостави максимално обективна и безпристрастна информация, засягаща всички спортове – футбол, тенис, баскетбол, волейбол, бокс, ММА, Формула 1 и др. Освен тях, ние ви предоставяме футболни прогнози за голяма част от футболните първенства в Европа. Обоснованите ни футболни прогнози са подготвени от редица професионални типстъри и биват допълнени от подробна статистика за всеки двубой. След това всеки сблъсък се подлага на подробен анализ, за да може нашите потребители да бъдат максимално удоволетворени.

И тъй като знаем, че спорта и спортните залози вървят ръка за ръка, в нашият сайт ще намерите и ревюта на букмейкъри. Подробен преглед на редица важни аспекти ще ви предоставим в нашият сайт, за да направите правилен и информиран избор за мястото на своите залози.

Авторски колектив:

Типстъри