Bet365 Регистрация

author image
Написано от: Виктор Петков , Спортен журналист | Проверено от: Трифон Боюклийски, Главен редактор
Последно обновено на 5.12.2023, 4:22 pm
🚀 Bet365
🌟 Рейтинг 4.9 / 5.0
🎁 Начален Бонус: Вземи 100% до 100лв. Оферта за Нов Клиент
⚡ Време за Регистрация: Създай Акаунт за 3 Минути в 1 Стъпка
📲 Регистрация През Телефон Регистрирай се чрез Приложение или Мобилна Версия
⚖️ Bet365 Регистрация:
🚀 Bet365 Заложи тук!
18+ Правила и условия. Офертата е налична само за нови клиенти в България. Може да бъдат изискани документи за верификация. Промоцията е валидна само за пълнолетни потребители.

Bet365 регистрация е основополагащ процес, с който клиентът идентифицира самоличността си и гарантира на оператора, че има навършено пълнолетие. Преминаването на регистрация в Бет365 не е обвързано със сложни етапи и неясни казуси, но налага въвеждане на достоверна информация.

В десктоп версията и мобилните апликации има бутон, който води до формуляра за bet365 регистрация от България. След като предостави изискуемите сведения, участникът може да активира сметката си и да пристъпи към bet365 login от съответното поле. Впоследствие изпълнява условията за Бет 365 верификация и реализира депозит, с който отключва достъпа до хазартните игри и спортните залагания.

Създаването на нова регистрация в bet365 може да се осъществи само веднъж от клиент, IP, семейство, адрес. Ако системата засече повече профили със сходни данни, има основание да ги лимитира или директно да ги затвори.

Забелязва се ръст на пълнолетните лица, които пристъпват към процеса по регистрация бет365, защото брандът има неоспорими преимущества. Сред тях попадат експресните изплащания на печалби, специалните промоции за нови клиенти, денонощната помощ от отдел “Поддръжка”.

Независимо дали наскоро е отворил Бет365 регистрация, или залага отдавна в платформата, потребителят получава ексклузивни оферти за лоялност

Bet365.bg добавя и гратис към печалбата от права колонка, залогът се застрахова при нулево реми и има гаранция при отказване в тениса. Всички тези промоции са съпътствани от правила, които са видими дори без регистрация bet365. Ако искате да се възползвате от предложенията на сайта на bet365, вижте ръководството ни „Как да се регистрирам в bet365“ и проследете целия процес по регистрация, за да откриете нова сметка в рамките на няколко минути.

Как да си направя регистрация в bet365?

4.7/5

Има няколко изисквания за регистрация в системата на bet365. Клиентът трябва да е над 18-годишна възраст, да не е част от регистъра за зависими на НАП и да не притежава стар профил в букмейкъра. Ако покрива условията и гарантира, че ще спазва политиката за отговорна игра, може да се насочи към откриване на сметка. За целта се следват напътствията в списъка:

1.

Отваряне на формата за регистрация в bet365

Бутонът “Нов Клиент”, добавен в горния десен ъгъл, води до страницата за създаване на акаунт.

2.

Изисквани данни

Задължителните полета в bet365 регистрация изискват да въведете личните си данни като вашите имена и дата на раждане, данни за контакт, постоянен адрес, както и документи, чрез които ще верифицирате акаунта. Имате избор между лична карта, международен паспорт или шофьорска книжка, като освен указване вида на документа, трябва да отбележите дата на издаване, номер и други. На последно място са поставени логин детайлите за акаунт в системата на bet365, включващи потребителско име и парола, както и уникален четирицифрен код за сигурност, който да използвате за допълнителна сигурност.

3.

Активиране на нова сметка

Новата ви bet365 регистрация изисква да бъде потвърден, преди да можете изцяло да се насладите на функциите му. Това става чрез посочената по време на регистрацията електронна поща. На нея ще получите съобщение с линк за активация, което ще ви отведе към указания от букмейкърът как да активирате своята регистрация в сайта на оператора. Имайте предвид, че след определен период той ще стане неактивен.

4.

Зареждане на игрална сметка

Последната стъпка от процесът по регистрация, преди да се възползвате от услугите на бранда е да добавите депозит в bet365 към вашата сметка. Компанията предоставя десетки хиляди възможности за залог, които получавате едва след като разполагате с пари в сметката.

 

Ако тези насоки не са достатъчни и се нуждаете от по-подробно ръководство за регистрация в бет365, прочетете подробно как протича отварянето на нова сметка в bet365:

Първи етап – Информация за самоличността

Разглеждайки по-подробно процеса на регистрация в Бет 365 , трябва да отбележим, че е добре структуриран и има информация за всяко поле. След като натиснете бутона в горната дясна част, ще се отвори и самата форма за създаване на акаунт в бет365.

По начало е избрана България като държава по местоживеене, тъй като се влиза с български IP адрес. Не се налага да правите промени в това поле.

Следва обаче да попълните:

 • Обръщение (пол);
 • Две имена по лична карта;
 • Дата на раждане – ден, месец, година;
 • Гражданство – дали сте българин, или чужденец;
 • PIN – ЕГН или ЛНЧ.

Не правете опити за манипулиране на Бет365, защото цялата информация се проверява при верифициране на акаунта.

Втори етап – Данни за връзка и адрес

По-надолу в страницата за Бет365 регистрация от България е необходимо да се оставят данни за контакт. Те служат за активиране на сметката, получаване на нови предложения и известия от оператора.

 • Имейл – няма значение коя поща е използвана, но е важно да бъде активна
 • Номер – след кода (+359) се попълват останалите 9 цифри

Потребителят има право да посочи дали желае да получава покани за оферти, или не. Ако сте разрешили опцията, но след това искате да я премахнете, може да го сторите от раздел “Предпочитания” в личната сметка.

Следва да се въведе постоянен адрес в няколко полета. Bet365 регистрация на нова сметка изисква информация за населеното място, областта, улицата, номера, входа на сградата и т.н. При положение че постоянният адрес се разминава с настоящия, това трябва да се съобщи на съпорта.

Трети етап – Сведения за логин в системата

В заключителната фаза на регистрация Бет 365 се задават потребителски данни, които служат за влизане в системата. Задължително е да отговарят на поставените условия и да не се споделят с други лица.

 • Потребителско име – съдържа от 6 до 14 символа; разрешена е употреба на цифри, долни черти и букви
 • Парола – не трябва да се повтаря с юзърнейм, мейл и телефон; може да се състои от 6 до 32 знака; задължително е да включва цифра, специален символ, малка и голяма буква
 • При наличен bet365 бонус код – въведете го в последното поле. Следва да приемете условията и да маркирате, че сте над 18 години.

Активиране на Bet365 регистрация

На електронната поща, която сте предпоставили при своята bet365 регистрация, се изпраща съобщение, озаглавено “Добре дошли”. В него, освен информация за сайта и офертите , има бутон за активация. Вашата задача е да го последвате възможно най-скоро, за да отключите профила и да получите достъп до всички функции и услуги.

Понякога има технически проблеми и не се изпраща активационен линк от Бет365. В такъв случай, обърнете се към съпорта и споделете за невъзможното потвърждаване на мейла.

Bet365 Верификация

4.7/5

Издаденият лиценз от регулатора задължава букмейкърът бет365 да събира информация за потребителя и да потвърждава възрастта му. Затова при регистрация се попълват дата на раждане и ЕГН, които впоследствие се проверяват при Бет365 верификация. Но какво представлява самата процедура?

След като профилът се активира и се посети от формата за вход, се появява известие за задължителна идентификация (KYC). В специален формуляр се прикачват снимки на един от следните документи:

 • Паспорт;
 • Лична карта;
 • Шофьорска книжка.

За да бъде одобрена верификация на акаунта, не трябва да се замаскират данни или да се режат части от снимката. Ако условията са изпълнени коректно, на пощата се изпраща известие за успешно потвърждаване на самоличността.

Други документи, които се изискват при верификация в Бет365, са: банкова карта; screenshot на дигитално портмоне (epay.bg, Skrill, Neteller); бележка за платен ток; извлечение от банковата сметка.

 

Забравена парола за Bet365 регистрация

Ключът за влизане в сметката може да се възстанови по всяко време, ако е забравен. За тази цел се следват инструкциите, разписани в списъка:

 • Маркиране на бутона за логин.
 • Избор на опцията “Проблем с логването?”.
 • Въвеждане на потребителско име (username).
 • Попълване на електронната поща, зададена при регистрация.
 • Получаване на мейл с линк за възстановяване на паролата.

След като хипервръзката, добавена в мейла, се последва, участникът бива пренасочен към кратък формуляр. В него се избира нова парола и след това се потвърждава в допълнително поле. Когато процедурата завърши, новият ключ може да се използва за посещаване на акаунта.

Опцията за възстановяване на бет365 забравена парола е налична както в десктоп режим, така и през мобилните апликации.

Депозиране след регистрация в Бет365

4.6/5

В страницата за депозиране е добавен списък с всички налични методи, които са активни след отваряне на сметка. Потребителят посочва един от тях, попълва стойност на превода и въвежда изискуемата информация за завършване на трансакцията. Например, ако плащането е с банкова карта, трябва да се предоставят номер, CVV, имена на притежател и срок на валидност. Затова много залагащи се насочват към дигиталните портфейли, които изискват единствено имейл/ID.

Това са платежните инструменти, които bet365 предлага:

 • Метод за депозит
 • Метод за теглене
РазплащанеМин. ДепозитМакс. ДепозитТрансакция
Visa10лв50000лвНезабавно
Visa Electron10лв50000лвНезабавно
Maestro10лв50000лвНезабавно
MasterCard10лв50000лвНезабавно
ePay.bg30лв2500лвНезабавно
Skrill10лв60000лвНезабавно
Skrill 1-Tap10лв20000лвНезабавно
Neteller25лв75000лвНезабавно
Bank Wire100лв100000лв.2-10 дни
РазплащанеМин. ТегленеМакс. ТегленеТеглене
Maestro10лв50000лв1-5 дни
Visa Electron10лв50000лв1-5 дни
MasterCard10лв50000лв1-5 дни
Visa10лв50000лв1-5 дни
Bank Wire75лв200000лв2-10 дни
Skrill10лв60000лв24 часа
Neteller25лв75000лв12 часа
PaysafeCard10лв4000лв24 часа

Изключвайки банковия превод, при останалите способи няма забавяне на депозита.

Клиентите с регистрация в bet365, които са събрали печалби в баланса, имат право на теглене при условие, че акаунтът е верифициран и депозитът е превъртян еднократно. Минимумът за изплащане от сайта е фиксиран на 30 лева.

Bet365 Начален бонус

4.7/5

Bet365 регистрация България открива нов хоризонт пред спортните фенове. Приключението им в платформата започва с Бет365 Начален Бонус за Спорт , чийто размер е 100% до 100 BGN и е валиден за спортни залози. Средствата се кредитират в баланса, след като депозираната сума се разиграе поне веднъж.

За промоцията не се зачитат първоначални плащания, реализирани чрез ePay.bg, PaySafeCard или други ваучери. Минимумът за превод е 10 лева.

Щом бонус сумата постъпи в игралната сметка, следва да се освободи в 90-дневен срок. Може да се залага с нея на единични и комбинирани селекции в раздела за спортните залози, в които има поне един пазар със ставка 1.20 или повече.

Любителите на казиното участват в алтернативна оферта, която ги поощрява с максимум 50 Free Spins. Задължително условие е да се направи депозит над 20 лева, след което трябва да се прочетат и приемат правилата. Печалбата от безплатните игри се зарежда директно в свободната сметка, без да се усвоява и разиграва. Повече информация за безплатни залози ще получите на сайта на бет365.

Защо да направим bet365 регистрация

4.8/5

Кои са характерните белези на Бет 365 и кое го отличава от останалите брандове на пазара? Изброяваме част от преимуществата му, които го поставят на водеща позиция в световните класации.

 • Топ Залози на Футбол и Конни надбягвания

Характерно за британските букмейкъри е наличието на футболни залози и конни надбягвания. Бет365 не отстъпва по този показател, дори предлага завишено количество събития и пазари. Публикувани са футболни първенства от 100 държави и има състезания с коне и кучета на всеки 5 минути.

 • Специални оферти за редовни играчи

Официално в Bet365 няма VIP клуб, но най-активните играчи попадат в ексклузивен списък. Той ги класира за Бонус Лоялност, който носи кредити за залози на седмична или месечна база. Средствата се използват за предвиждане на спортни събития, а спечеленото чрез тях се добавя в свободния баланс, без да се отиграва.

 • Гаранция на залога

Любителите на футбола и тениса получават застраховка на залога, в случай че състезател напусне игрището преди края на мача. Например при футбола това важи, ако играч бъде заменен преди изтичане на първото полувреме, докато в тениса – при отказване.

 • Инструменти за залагане

Бет365 е истински новатор и непрекъснато подобрява средата за залагане. След като усъвършенства Кешаута, вграждайки опции за частично и автоматично затваряне, добави инструмент за Редактиране на залог. Също така има функция, известна като Bet Builder, която разрешава на залагащия да комбинира до 12 пазара от един двубой.

 • Казино игри и покер

Освен до спортни залагания, bet365 регистрация отключва достъп до слот раздел, живо казино и покер. Всъщност британският оператор е един от малкото в България, които организират мултиплейър покер игри. По този начин потребителите се състезават помежду си, показват умения и най-добрите печелят реални пари.

Регистрация през Мобилно Устройство

4.7/5

Допуска се регистрация в Bet365 през телефон . За тази цел се използва олекотения уебсайт, пригоден за телефони и таблети, или се тегли приложение за iOS/Android.

Независимо дали изберете мобилно приложение или версия на сайта, посещавате букмейкъра и в горната лента ще намерите бутон “Нов Клиент”. Той води до формуляр за попълване на лична информация – от имена, през дата на раждане, до парола за вход. Следва да потвърдите, че сте наясно с условията на bet365, и да активирате сметката по мейла.

Също така се налага употреба на bet365 authenticator app при участие през телефон, за да се идентифицира устройството и да се потвърди акаунтът.

Bet365 Регистрация – ЧЗВ

Активирането на акаунта става чрез потвърждаване на имейл, който ще получите няколко минути след регистрацията.
Верификацията на профила е потвърждение на самоличността ви пред букмейкъра, като това става с копие на личен документ. Какъв точно ще използвате е необходимо да посочите във формата за регистрация, като там ще откриете наличните варианти.
Минималният депозит, който можете да направите в платформата е 10лв.
Не, не е необходимо да въвеждате бонус кодове, за да активирате началният бонус в платформата.
Регистрация през телефон можете да си направите както през мобилната версия, така и през мобилното приложение, като и в двата случая формата е една и съща.
Минималните суми за теглене на средства в платформата зависят от метода, който сте избрали, като в зависимост от него могат да варират от 10 до 30 лв. минимум.

Заключение

4.7/5

Процеса по регистрация в bet365 е важно да се премине старателно и да се следва инструктажа в това ръководство. Не трябва да се въвеждат неточни сведения или да се правят опити за измама на оператора. Ако се установят нередности, сметката може да се блокира, заедно с наличните пари в нея.

Не е изненада, че платформата на bet365 регистрация се изпълнява от все повече любители на залозите. Освен хиляди спортни събития и казино игри всеки ден, вие ще откриете и виртуални спортове, Бет365 казино на живо и покер зала. И всичко това с безкомпромисно качество. Затова и смятаме, че Bet365 не само се е доказал отдавна – всяка минута си струва!

 

Отговорна игра

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на сайтът на НАП и на Отговорно залагане в Бет365

Това ревю е актуализирано последно на 05 декември, 2023 в 16:22

 1. Slotino Регистрация
  • Регистрация в рамките на минута
  • Активиране чрез имейл
  • Бонус до 7 дни след регистриране
  18 plus
  ВЗЕМИ БОНУС
 2. Elitbet Регистрация
  • Регистрация в 2 стъпки
  • Активиране чрез СМС код
  • 100% Оферта при Регистрация
  18 plus
  ВЗЕМИ БОНУС
 3. Efbet регистрация
  • Мин. депозит 10лв. при регистрация
  • Активиране на профила с Код
  • Верификация с личен документ
  18 plus
  ВЗЕМИ БОНУС
Виктор Петков Автор
Завършва Национална Априловска гимназия в Габрово, а през 2019 година се дипломира като бакалавър по Журналистика с профил "П...