BET365 Ръководство по Регистрация

BET365 Ръководство по Регистрация 1

Bet365 е най-големият букмейкър в света и може да се похвали с редица опции и множество дори оферти. За да имате достъп до тях, обаче, трябва да си направите регистрация. В тази статия ще ви покажем детайлно, стъпка по стъпка процеса по регистрация, за да може и вие да се потопита в света на хазарта.

Видео Обзор

 

Регистрация – Стъпка по стъпка

За да отворите бланката за регистрация, отворете сайта bet365.com и ще намерите жълт бутон „Регистрация“ горе в дясно.

BET365 Ръководство по Регистрация 2

 

Първата стъпка е да въведете вашите лични данни , които в случая са име и фамилия, дата на раждане и данните от документ за самоличност, който по-късно ще използвате за верификация. Можете да използвате лична карта, шофьорска книжка или паспорт за тази цел.

BET365 Ръководство по Регистрация 3

 

По-надолу ще трябва да предоставите актуален имейл адрес и номер за връзка, да попълните данни за постоянният си адрес и да изберете потребителско име и парола.  Последната крачка преди финала е да си изберете четирицифрен код за връзка, който трябва добре да запомните, защото ще имате нужда да го ползвате.

BET365 Ръководство по Регистрация 4

За да използвате пълният потенциал на сайта, трябва да активирате своя акаунт през имейла, който ще получите от екипа на Bet365. Цялостната процедура можете да видите на Първоначален бонус и регистрация.

 

Бонуси

Bet365 Бонус за нова семетка можете да получите веднага след регистрацията си в Bet365. За него единственото необходимо изискване е да направите депозит, а от оператора ще ви дадат 100% от вашата сума под формата на безплатни залози. Можете да намерите още и казино бонус при регистрация, както и да вземете офертата от зашеметяващите 365 евро, ако решите да залагате на покер. Може да видите класация на всички букмейкъри за България

 

Методи на плащане и депозит

Дойде време и за най-важното, а именно да ви покажем как да извършвате транзакции от и към букмейкъра. Компанията е предвидила много възможности за потребителите, като например:

  • Кредитни /Дебитни карти
  • Банков трансфер
  • Skrill
  • Skrill 1-Tap
  • Neteller
  • Paysafe Card
  • ePay.bg
  • Entropay

 

BET365 Ръководство по Регистрация 5

Процедурата, която описахме е идентична, както за настолната версия, така и за мобилната версия и bet365 мобилното приложение за Android и iOS.

 

Bet365 Регистрация- Често задавани въпроси

Да, задължително е. Една от причините е, че това са изискванията на Комисията по хазарта.
Не, според правилата на Bet365 всеки човек може да има само една сметка.
Да, в някои случаи се изисква. Ако има такава нужда във вашия случай, ще получите информация по имейл и ще ти бъде напомняно всеки път, когато влизаш в сайта.
Официално те ще бъдат проверени до 48 часа. Много често в рамките на няколко часа вече са проверени.
След като попълните всички данни, които са необходими, ще ви се покаже съобщение „ Вашата сметка е създадена“. Това означава, че регистрацията е успешна.
Да, при регистрация отбележете в „Изберете как да получавате вашите оферти“ сложете Да на съобщение и ще получавате информация за офертите чрез SMS. Така е сигурно, че няма да пропуснете някоя нова оферта за вас.

 

 

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7

Bwin

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв.

рейтинг

9.1

PalmsBet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв

рейтинг

9.4
P