Оцени:
2.3/5 - 3 гласували

Bet365 Регистрация

Bet365 е сред най-големите букмейкъри в световен мащаб. Компанията е основана през 2000 година в малкото английско градче Стоук он Трент. С течение на времето обаче компанията се превръща във водещ бранд за онлайн хазартни услуги и в момента има над 40 милиона активни клиенти от цял свят.

Растежът на Bet365.bg и превръщането му в един от най-желаните сайтове е благодарения на хилядите възможности за залози на спорт, предавания на живо, хазартни игри и покер зала.

За да достигнете до всички услуги в компанията и да ги използвате ще бъде необходимо да си направите регистрация в платформата. Макар процесът да е лесен и бърз, ние ще ви разкажем в детайли точно как става това.

🚀 Bet365
🌟 Рейтинг 4.9 / 5.0
🎁 Начален Бонус: 100% до 100лв.
⚽ Спортни Залози: над 35 спорта
💰 Минимален депозит в bet365 10 лв.
⚖️ Лиценз:
🚀 Bet365 Заложи тук!
18+ Правила и условия. Офертата е налична само за нови клиенти в България. Може да бъдат изискани документи за верификация. Промоцията е валидна само за пълнолетни потребители.

Как да си направя регистрация в bet365?

За да достъпите бланката за регистрация, първото, което е необходимо да направите е да посетите официалният уебсайт, през един от бутоните, които сме предоставили за това.

В горният десен ъгъл на началната страница ще откриете бутон за Нов клиент, оцветен в жълто. Той ще ви отведе и до бланката за регистрация в Бет365, която за разлика от някои други брандове, не е разделена на стъпки:

 • Натиснете бутона за регистрация, за да бъдете пренасочени към прозореца за откриване на сметка;
 • За да започнете вашата Bet365 регистрация е нужно да посочите държавата, в която живеете.
 • Следва да попълните имената си, както и датата на раждане;
 • Въведете данните на документа за самоличност, който ще използвате за верификация на сметката си. Нужно е тази информация да съвпада с изпратения по-късно от вас документ, затова избирайте внимателно.
 • Посочете свои актуални имейл адрес и телефонен номер.
 • Попълнете адресът си – Град, Област, Пощенски код, улица и др., както и отбележете това ли е постоянният ви адрес.
 • Последната крачка преди финала е да изберете четирицифрен код за сигурност, който трябва добре да запомните, тъй като той може да бъде използван за възстановяване на профила в случай на нужда.
 • Като последна стъпка остава да отбележите, че имате навършени 18 години и се съгласявате с Правилата и Условията на сайта, имате и поле за бонус код, ако разполагате с такъв.
 • След това остава да натиснете бутона „Включи се в Bet365” и с това вашата регистрация в Bet365 е завършена.

За удобство на всички потребители, компанията е добавила указания във десния ъгъл на всички полета, където това е необходимо. Ако все още се нуждаете от помощ – то имате възможност да се свържете с екипа на компанията, които ще ви съдействат със всичко необходимо.

Активиране на профила

За да използвате пълният потенциал на сайта на Bet365 е необходимо да активирате вашата регистрация през имейла, който ще получите на посочената от вас електронна поща. Единственото необходимо е да натиснете линка, предоставен в имейла и процедурата ще бъде завършена. Активирането на всяка нова сметка се изисква, за да отключите всички възможности, които платформата предлага.

Верификация на акаунта

Верификацията на вашата Bet365 регистрация е стандартен процес при изискващ да предоставите личните си данни на букмейкъра за да потвърдите вашата самоличност. В случая с bet365 вие вече сте предоставили необходимите данни за личният документ, който ще използвате за верификация. Остава единствено да изпратите и копие от него, за да се сравнят попълнените данни от член на екипа на сайта.

Не е необходимо да се притеснявате относно сигурността на вашите лични данни – всяка интервенция се извършва от обучени за това хора, а платформата разполага с последно поколение софтуерни защити и криптиране. Така получавате максимална безопасност при всяко едно действие.

Изисквания за нов клиент

В Бет365 няма да се натъкнете на много изисквания, след като си направите акаунт. Въпреки това всички правила и условия на букмейкъра трябва да бъдат спазвани за да избегнете проблеми.

Първото и най-важно нещо още дори преди да завършите вашата Бет365 регистрация е да се запознаете с правилата и условията за ползване на сайта. Прочитайки ги, ще се запознаете с изискванията на букмейкъра към всеки, имащ регистрация в платформата. Така ще да се запознаете с всички изисквания на букмейкъра към клиентите си. Без да го направите рискувате да нарушите правило, за което дори не подозирате.

Имайте предвид, че проблеми можете да си навлечете и чрез използването на чужди имена или лични данни в процеса по регистрация в Bet365. Всеки един клиент, разполагащ с регистрация в платформата минава през щателна проверка и ако сте въвели данни на трети лица, ще се простите със сметката си.

Използването на програми, които сменят IP адреса  също могат да доведат до много проблеми. Bet 365 е букмейкър, който не е наличен в някои държави. Ако промените своето IP, за да го достъпите обаче, рискувате да си навлечете неприятности. Ако сте в страна, където Bet 365 регистрация не е разрешена, по-добре е да се придържате към локални брандове.

И не на последно място е важно да знаете, че нямате право да създавате повече от една Бет365 регистрация. Ако го направите и Бет365 разбере за това, всички ваши сметки ще бъдат закрити незабавно. Ако някога имате проблеми с влизането в акаунта си, по-добре се обърнете към услугите на съпорта в сайта, които да съдействат да го възстановите, отколкото да прибягвате до създаване на втора регистрация.

Как да се предпазим от лимитиране

Бет365 има дългогодишни традиции в хазартният бранш и не лимитира играчите си безпричинно. За тези години опит обаче, от компанията са наясно за всички възможни нарушения на правилата.

Първото и най-важно нещо е добре да се запознаете с условията на бонусите. В платформата, а и в нашето ревю, условията на всяка една промоция са добре описани, така че да можете да се запознаете със всички тънкости.

Повечето от промоциите имат ограничения относно видовете селекции, които можете да правите с тях – имате ограничение за максималната сума на залога, ограничение в игрите за които да го използвате и др.

Запознайте се внимателно, преди да пристъпите към усвояване на някоя оферта, за да не се окажете лимитирани заради невнимание.

Какво се предлага след bet365 регистрация

Ако вече имате регистрация в Bet365, то ще можете да се насладите на всички възможности, които се предлагат в платформата.

Главният фокус е секция Спорт – тук компанията предлага над 35 спорта! Хиляди са събитията, които можете да прогнозирате ежедневно, като са налични и такива на живо.

Освен това, в Bet 365 са интегрирани и последно поколение технологии. Присъстват функции като Cash-Out, която е неизменна част от козовете на всеки потребител, както и Създай залог, функция за пряко предаване и др.

Хазартната зала, макар и с по-малко предложения, също е впечатляваща. Студия като Microgaming и Playson осигуряват целия софтуер на Бет365 и качеството е на ниво. Освен това в секция на Живо можете да се насладите на всички ваши любими игри в реално време и с присъствието на обучено крупие.

Феновете на покера пък могат да се насладят на една от малкото зали, които се предлагат на родна земя. Фокусът тук е към турнирите, които са множество на брой и се предлагат за различни вариации на играта. Разбира се промоциите също не са нещо чуждо на компанията – във всеки един от разделите ви очакват интересни предложения, не само след Бет365 регистрация, но и на база вашата активност.

Bet365 Начален бонус

Част от бонусите в платформата е Началният бонус за спорт в Bet365 е условно наречен Кредити за залози. Кредитите представляват 100% от вашият първи депозит и са ограничени до 100лв. Тук единственото условие за да се възползвате е този ваш депозит да бъде направен до 30 дни от датата на създаване на регистрацията.

Част от бонусите в платформата е и Бет365 Начален Бонус за Спорт, който се дава при регистрация в платформата. Тя представлява 100% от вашият първи депозит, а получените средства са с ограничение до 100лв. Единственото условие, за да се възползвате е да направите депозит в рамките на 30 дни от създаване на регистрацията. Условията за промоцията

Регистрирайте се, депозирайте 10 лв* или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв*), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Кредитите за Залози са виртуални единици, които се присъждат на клиентите като бонус за взетото от тях участие в дадена оферта, като те могат да бъдат използвани съобразно условията на съответната оферта. Само за нови клиенти, важат условия.

След като изпълните квалифициращите условия, можете да използвате Кредитите, за да правите залози, без да рискувате личните си средства. Кредитите за Залози може да се използват за много пазари и спортове. Печалбите, направени с Кредити, ще бъдат добавени към Вашия Изтегляем Баланс, но стойността на залога, направен с Кредити, няма да бъде включена в печалбите. Можете да направите залог, комбинирайки средства от Кредити и Ваши средства.

Как работи офертата:

 • Изискайте офертата, след като направите квалифициращ депозит.
 • Направете квалифициращи залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (ограничен до 100 лв*) и изчакайте да се уредят.
 • Вашите Кредити за Залози ще станат налични в кратък срок след уреждането на Вашите квалифициращи залози.
 • Тогава вече ще можете да правите селекции с Кредитите просто във фиша изберете опцията ‘Използвай Кредити за Залози’.

Ако не изискате офертата, когато правите Вашия първи депозит, можете да направите това по всяко време в рамките на 30 дни от създаване на регистрацията. Просто се логнете в сметката си, посетете меню Услуги, изберете Мои Оферти и след това Изискай. Ако направите няколко депозита, преди да изискате офертата, за сумата на Вашите Кредити ще се счита най-големият Ви квалифициращ депозит (ограничен до 100 лв*).

Важни Условия и Правила

Достъпно само за нови клиенти. Направете квалифициращ депозит за 10 лв* или повече и изискайте офертата до 30 дни от създаване на Вашата сметка, за да се класирате за 100% от сумата в Кредити, до максимум 100 лв*. Веднъж изискани, Вашите Кредити ще са налични в баланса на сметката и те са неизтегляеми. За да освободите Вашите Кредити за употреба, трябва да направите квалифициращи залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (ограничен до 100 лв*) и те трябва да бъдат уредени в рамките на 30 дни от изискване на офертата.

За това изискване ще се считат само квалифициращи залози, уредени след изискване. Методи за плащане ePay.bg, NETeller, paysafecard, Skrill, Skrill 1-Tap и всички други предплатени кредитни и дебитни карти, ако са достъпни, не може да се използват за квалифициращ депозит или теглене на печалбите от Кредити за Залог, освен ако вече не сте завършили процеса Идентификация (KYC) и отговаряте на едно от следните две изисквания: верифицирали сме успешно една допустима форма на Ваш Документ за Самоличност и сте въвели Пощенския Код за Верификация (PVC); или, верифицирали сме успешно две допустими форми на Ваш Документ за Самоличност. Вижте условие 2 от всички Условия и Правила за подробности.

Направените залози трябва да отговарят на определени условия, за да се зачитат за освобождаване на Кредитите за Залози:

 • Трябва да съдържат поне една селекция с коефициент 1.20 (1/5) или по-голям.
 • При комбинации от среща/пазар, които имат само два или три възможни изхода (например, Краен Резултат във Футбола), ако сте направили залог на повече от един от потенциалните изходи, преди мач или На Живо, за освобождаване на Вашите Кредити ще се счита само изходът с най-голямата сборна сума на залог.
 • Ако част от залога е затворена чрез функция Кеш-Аут, ще се счита само останалият като активен.
 • Ако селекция е била променена чрез функция Промени Залог, ще се счита само стойността на новия.
 • Затворени изцяло залози, такива на Бързи Игри, Игрални Продукти, отменени или такива На Живо, които са върнати, няма да се зачитат.

Вашите Кредити за Залози са неизтегляеми и поставена сума, направен с Кредити, няма да бъде включена в печалбите. Печалбите от залози, направени с Кредити, ще бъдат добавени към Вашия Изтегляем Баланс. Кредитите не може да се използват на определени продукти, оферти/промоции и видове селекции. Вижте всички Условия и Правила за подробности.

Вашите Кредити ще бъдат загубени и премахнати, ако по Вашата сметка няма активност в продължение на 90 поредни дни.

В хазартната секция на букмейкъра няма да откриете промоция за нов клиент, но за сметка на това там ви очакват множество промоции с големи награди. Безплатни завъртания, Кеш суми и награди са само част от предложенията.

Покер залата на компанията пък предлага изключителна промоция за нови играчи. Всеки клиент, който си направи bet365 регистрация може да се възползва от Пакет Добре Дошли за Покер на стойност 365 евро и осигурява не само допълнителни средства, но и билети за турнири.

Начален Бонус 100% до 100лв.

В хазартната секция на букмейкъра ще откриете промоция за нов клиент, който е на стойност 100% до 100лв. от първоначалният ви депозит. За да се възползвате от офертата е необходимо да направите депозит на минимална стойност от 10лв.

Получените средства и тези от заредената в акаунта ви сума е нужно да бъдат превъртени 30 пъти. За целта допринасят избрани ротативки, които ще бъдат посочени в офертата. Максималната сума за единично завъртане е 2лв., а максималният срок за изпълняване на условията – 30 дни.

Методи за депозиране и теглене

Депозирането и тегленето на средства в платформата на bet365 става много лесно. Компанията е интегрирала редица възможности, които да бъдат удобно използвани от клиентите и да задоволят всяка нужда на клиентите. Ето и възможностите за депозит и теглене от платформата, налични от България:

 • Метод за депозит
 • Метод за теглене
РазплащанеМин. ДепозитМакс. ДепозитТрансакция
Visa10лв50000лвНезабавно
Visa Electron10лв50000лвНезабавно
Maestro10лв50000лвНезабавно
MasterCard10лв50000лвНезабавно
ePay.bg30лв2500лвНезабавно
Skrill10лв60000лвНезабавно
Skrill 1-Tap10лв20000лвНезабавно
Neteller25лв75000лвНезабавно
Bank Wire100лв100000лв.2-10 дни
РазплащанеМин. ТегленеМакс. ТегленеТеглене
Maestro10лв50000лв1-5 дни
Visa Electron10лв50000лв1-5 дни
MasterCard10лв50000лв1-5 дни
Visa10лв50000лв1-5 дни
Bank Wire75лв200000лв2-10 дни
Skrill10лв60000лв24 часа
Neteller25лв75000лв12 часа
PaysafeCard10лв4000лв24 часа

При методите за депозит минималната сума на депозитите е 10лв., а трансакциите се случват мигновено. При тегленето минималната сума е в същия размер, а обработката на трансакциите е малко по-бавна – от 12 часа до няколко работни дни. И в двата случая плащанията са напълно безплатни.

Регистрация през телефон

Да направите регистрация в Bet365 през телефон е по-лесно от всякога . Можете да се сдобиете с акаунт в букмейкъра чрез мобилното приложение, разработено за Android и IOS. Процесът по регистрация е напълно идентичен с този за настолната версия – нужно е да изберете бутона Нов Клиент и да попълните изискваните полета.

Ако не разполагате с подходящ смартфон или таблет, опитайте и мобилната версия, предложена от букмейкъра. Тя е съвместима със всички смарт устройства, без значение от тяхната марка, модел или операционна система.

Сайтът на бет365 е достъпен директно през браузър, като работи отлично.

Между мобилната апликация и версията няма да откриете големи разлики в дизайна – менютата и бутоните, както и полетата, които да попълните са разположени по идентичен начин, което значително улеснява целият процес.

Който и от двата варианта да изберете, ще се справите само за няколко минути. И след активирането на регистрацията чрез имейл, вече сте готови за вашето ново приключение в Bet365.

Bet365 Регистрация – ЧЗВ

Активирането на акаунта става чрез потвърждаване на имейл, който ще получите няколко минути след регистрацията.
Верификацията на профила е потвърждение на самоличността ви пред букмейкъра, като това става с копие на личен документ. Какъв точно ще използвате е необходимо да посочите във формата за регистрация, като там ще откриете наличните варианти.
Минималният депозит, който можете да направите в платформата е 10лв.
Не, не е необходимо да въвеждате бонус кодове, за да активирате началният бонус в платформата.
Регистрация през телефон можете да си направите както през мобилната версия, така и през мобилното приложение, като и в двата случая формата е една и съща.
Минималните суми за теглене на средства в платформата зависят от метода, който сте избрали, като в зависимост от него могат да варират от 10 до 30 лв. минимум.

Заключение

Bet365 е компания утвърдила се с годините като истински хегемон в световният хазартен бранш. Истината е, че постиженията на компанията са комбинация от предлаганите услуги, както и от активните бонус оферти. Освен хиляди спортни събития и казино игри всеки ден, вие ще откриете и виртуални спортове, Бет365 казино на живо и покер зала. И всичко това с безкомпромисно качество. Затова и смятаме, че Bet365 не само се е доказал отдавна – всяка минута си струва!

 

Това ревю е актуализирано последно на 19 май, 2022 в 13:08

Трифон Трифонов Автор
Трифон Трифонов е журналист по образование и призвание. Завършва финанси, а след това и журналистика в Софийският университет...
Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Виж повече от букмейкъра

Betano
9.9 / 10
рейтинг
приложения:
ios-icon android-icon
коефиценти:
много добри
БОНУС СПОРТ 300лв
Betway
9.8 / 10
рейтинг
приложения:
ios-icon android-icon
коефиценти:
много добри
БОНУС СПОРТ 200лв
Sesame
9.7 / 10
рейтинг
приложения:
ios-icon android-icon
коефиценти:
много добри
БОНУС СПОРТ 250лв
PalmsBet
9.5 / 10
рейтинг
приложения:
ios-icon android-icon
коефиценти:
много добри
БОНУС СПОРТ 200лв
Bet365
9.8 / 10
рейтинг
приложения:
ios-icon android-icon
коефиценти:
много добри
БОНУС СПОРТ 100лв
Bwin
9.8 / 10
рейтинг
приложения:
ios-icon android-icon
коефиценти:
много добри
БОНУС СПОРТ 222лв
Winbet
9.7 / 10
рейтинг
приложения:
ios-icon android-icon
коефиценти:
много добри
БОНУС СПОРТ 550лв
inBet
9.4 / 10
рейтинг
приложения:
ios-icon android-icon
коефиценти:
БОНУС СПОРТ 200лв
8888
9.3 / 10
рейтинг
приложения:
ios-icon android-icon
коефиценти:
добри
БОНУС СПОРТ 200лв
Alphawin
9.3 / 10
рейтинг
приложения:
ios-icon android-icon
коефиценти:
добри
БОНУС СПОРТ 200лв
Efbet
2 / 10
рейтинг
приложения:
ios-icon android-icon
коефиценти:
непрепоръчан
P