betmarket-nepreporachani-img betmarket-nepreporachani-img-sm
  • Всички
  • На живо: 0

Сигурни футболни прогнози

В 7sport сме добавили сигурни футболни прогнози за днес и утре, които получават висока вероятност за печеливша развръзка. Те се базират на статистически факти, текущо състояние на замесените състави и дават сериозно преимущество на единия отбор.

Най-често това са прогнози на футболни срещи, които противопоставят тимове с различни амбиции. Например, ако първият приема последния в класирането, логично е да очакваме убедителна домакинска победа. Турнирните сблъсъци, когато се срещат тимове от различни дивизии, са удачни за сигурни футболни прогнози. Разбира се, изненадите са част от играта, но изгледите за печеливш развой са далеч по-големи.

Към тази категория се отнасят още футболни прогнози гол гол и над 1.5 попадения, когато се срещат резултатни тимове. Важно е да се направи подробен разчет на статистиката и да се оцени предприетия риск. Ако коефициентът не отговаря на очакванията, не бива да тествате късмета си напразно.

Поради незадоволителните ставки професионалните типстъри рядко се насочват към изготвяне на сигурни футболни прогнози. Но при нас има за всеки по нещо, включително и за любителите на високите залози.

⚽ Футболни прогнози
⭐ Рейтинг 5.0 / 5.0
🔝  Топ футболни прогнози: за всички мачове
💯   Видове погнози: 1х2, гол гол, краен рез. и др.
⚽  Първенства: ефбет, висша лига, бундеслига и още
📹  На живо:
⚽ Футболни прогнози Виж повече

Професионални футболни прогнози

Пробите, грешките и загубите са неизменна част от “кариерата” на всеки залагащ. Благодарение на тях трупаме опит и знания, които по-късно ни носят бленуваните печалби. Но понякога изпитваме необходимост от подкрепата на специалист, който да ни упъти и да ни даде препоръки за по-успешна игра.

Затова в 7sport сме събрали типстъри с многогодишен опит в залозите, които Ви предоставят професионални футболни прогнози безплатно. В анализите им са включени сведения за контузени състезатели, какви са настроенията в двата лагера и кои са най-резонните варианти за залог.

Целта на типстърите ни е да сортират най-добрите футболни прогнози за днес, с най-големи изгледи за положителен развой. Фокусът не пада върху краткосрочните и спорадични успехи, а се търси висок профит и прилична успеваемост в дългосрочен план.

Математически футболни прогнози

В онлайн пространството ще намерите множество сайтове за футболни прогнози на математически принцип. При тях не се разчита на знанията на експерт, а окончателното предвиждане се базира на статистика. Има случаи, в които математическите футболни прогнози са удачни за игра, но въпреки това е препоръчително да направите собствено проучване за истинността им.

Съставянето на този вид футболни прогнози е механизиран процес, който се извършва чрез сложни алгоритми. Проверяват се последните шест срещи на участващите отбори, каква е резултатността им и каква е оценката на очакваните голове. Намиращият се в по-добра форма е поставен в ролята на фаворит, а шансовете му за успех се изчисляват в проценти.

Преимуществото на математическите футболни прогнози се уповава на тяхната стойност (value). Можете да проверите действителния шанс за изпълнение на конкретен пазар и на негова база да определите размер на облога.

Недостатъците са свързани с пренебрегването на съществени фактори като: контузени състезатели, наказан треньор, климатична обстановка, фенско присъствие. Знаете колко важен е зарядът на двубоя, особено, ако говорим за дерби или турнирен сблъсък.

Безплатни футболни прогнози

Сайтовете за безплатни футболни прогнози са предпочитано средство за осведомяване, тъй като предоставят свободни и актуални сведения за предстоящите срещи. Не заплащате абонаменти за платени прогнози и не рискувате нищо повече от внесения баланс за залози.

Предвижданията на нашите типстъри са безплатни и видими за всички посетители. Не гарантираме 100%-ова успеваемост, но се стремим към поддържане на стабилен профит, който е по-добър от този на платени анализатори.

По всяко време можете да разгледате безплатните футболни прогнози за днес и утре и да се запознаете с идните събития. Информацията е достоверна и е събрана от официалните уебсайтове на клубовете.

100 процентови футболни прогнози

Във фейсбук групи и форуми за футболни прогнози се обещават 100%-ови печалби от уговорени срещи. Не се поддавайте на подобни постове и не пращайте пари на недоказани анализатори. Целта им е да измамят възможно най-много хора за кратък период, след което си създават нови акаунти и продължават с манипулациите.

Ако някой разполага с информация за уговорено спортно събитие, няма да я изложи публично пред хиляди хора. Подобни деяния са наказуеми и се подвеждат под отговорност.

Бъдете разумни, не изпращайте пари на хора със съмнителни профили в социалните мрежи и не се доверявайте сляпо на 100%-ови футболни прогнози. Колкото и да ни се иска – такива няма!

Обосновани футболни прогнози

Съветваме Ви да търсите обосновани футболни прогнози от специалисти, придружени от подробен анализ и разумен залог. Този тип предвиждания имат огромна стойност, тъй като се уповават на ключови фактори – вероятни състави, кадрови проблеми, моментно състояние и прочее. Анализаторът мислено противопоставя двата отбора, разисква силните и слабите им страни и аргументира окончателната си прогноза за мача.

Обоснованите футболни прогнози за днес и утре пристигат с прилични коефициенти, взаимствани от лицензирани букмейкъри сред който най-новият betWAY. Обикновено се предлагат стандартни маркети за игра като краен победител, хендикап, брой голове, но не са изключение прогнозите за корнери и картони, ако има основание за такива. Доверявайте се единствено на компетентни типстъри, чиито предишни прогнози са видими и имате възможност да проверите дългосрочната им успеваемост.

Какви видове футболни прогнози ще намерите при нас

Мисията на нашия екип е да Ви предостави различни варианти за залог към всеки двубой. Не се фокусираме единствено върху основните маркети, а предлагаме алтернативни варианти за игра, осланящи се на статистиката и направения анализ. Разбира се, предложенията са съобразени с тиражите на легалните букмейкъри, за да може всеки посетител да постави безпроблемно своя залог.

Футболни прогнози първо/ краен

Това е един от най-трудните за отгатване пазари, тъй като зависи от изхода на двете части на срещата. Но благодарение на него имаме възможност да повишим коефициента в полза на фаворита, залагайки, че той ще води на почивката и ще завърши като краен победител. Понякога предлагаме футболни прогнози първо краен, предвиждайки, че първата част ще приключи при равен резултат, а след това единият от отборите ще измъкне победата. Най-примамливи са залозите за обрат в мача (1/2 и 2/1), оценени с високи коефициенти в сайтовете. Подобни развои са изключително редки, но селекциите могат да се комбинират в системи.

Футболни прогнози за корнери

В наши дни хазартните оператори предоставят обилни тиражи, включващи най-различни събития и маркети. Статистическите пазари се развиват със скоростни темпове и се превръщат в любими на залагащите поради мащабния избор от линии и опции за игра. Можете да предвиждате ъгловите удари през първото полувреме, да намалите очакваната бройка и да участвате с футболни прогнози за корнери на живо. Все повече букмейкъри предоставят подобна възможност, особено за мачовете от елитните шампионати. Това ни мотивира да работим в тази насока и да Ви поднасяме печеливши прогнози за ъглови удари към определени сблъсъци.

Футболни прогнози краен победител

Едва ли има по-популярен залог в онлайн букмейкърите. Използва се за предвиждане на изхода на двубоя до последния съдийски сигнал (без продължения и дузпи). Опциите за игра са три: победа за домакин, равенство и победа за гост. Естествено, най-често ще се натъквате на футболни прогнози краен победител в 7sport, уповаващи се на подробен разбор на моментното състояние и представянето на отборите. Изборът на нашите типстъри не се влияе от коефициентите, затова понякога рискуват с предвиждания в полза на аутсайдерите.

Футболни прогнози гол гол

“Футболът е игра на голове” – клише, използвано от коментаторите, което е самата истина. Целта на всеки отбор е да отбележи попадение в противниковата врата и да грабне трите точки. Затова анализаторите често се насочват към футболни прогнози гол гол, очаквайки двата тима да демонстрират ефективността си в офанзивен план. Необходимо е отборите да разполагат с качествени индивидуалности в предни позиции, да практикуват освободен футбол и да изграждат опасни нападения. Маркетът има антипод – няма гол/ гол, който се оказва печеливш при нулево равенство или ако само единият отбор намери път към вратата на опонента.

Футболни прогнози двоен шанс

Рискът не винаги е оправдан, затова се прилагат алтернативни маркети с по-висок шанс за печеливш развой. По-удачно е да заложите на футболни прогнози двоен шанс в полза на аутсайдерите, отколкото да рискувате с прогнозиране на краен изход. Например, ако смятате, че гостът ще спечели нещо от срещата, можете да заложите на ДШ Х2. В случай, че очаквате двубоят да завърши с победител, а не наравно, потърсете опцията 12. Ставките при двойния шанс не са толкова високи, но си заслужава да се опитат при участие с акумулаторни залози.

Футболни прогнози хендикап

В света на бетинга (залозите) се използват различни термини, а един от най-популярните е “хендикап”. Той дава предимство на единия отбор и ощетява другия, с цел да се извоюва по-примамлив коефициент. Футболни прогнози хендикап се прилагат в различни случаи, но най-често пазарът се търси при очакван разгромен успех. Например, ако Интер приема Кротоне и смятате, че “нерадзурите” ще спечелят с минимум два гола разлика, заложете на европейски хендикап (0:1) в тяхна полза. Разбира се, можете да дадете преимущество на аутсайдера, ако очаквате да загуби с минимален пасив. Уреждането на хендикап залозите се извършва след прибавяне на съответния брой единици към окончателния резултат.

Футболни прогнози точен резултат

Любителите на високите коефициенти избират измежду различни, по-трудно изпълними пазари. Вероятността за постигане на успех е минимална, но предложените ставки са притегателни и могат да се комбинират в системи. Разпространени в българските бетинг среди са футболните прогнози на точен резултат, при които залагащият е длъжен да прогнозира окончателния актив на двата отбора. За съставянето на подобен тип прогнози се използват статистически таблици, както и сведения за предишни резултати. Например най-печеливши са залозите на 1:0, 2:0, 1:1 и 2:1.

Футболни прогнози – ЧЗВ

Най-лесният начин да печелите от футболни прогнози е да се доверите на професионалисти, каквито ще намерите в нашият сайт. Прогнозите ни се подготвят от типстъри, които имат дългогодишен опит в анализирането на спортни събития и разглеждат всички аспекти от един футболен двубой.
Футболните прогнози са много сложна материя. Нашите типстъри правят футболни прогнози след като прегледат огромно количество от информация и статистика. Те следят непрекъснато всички новини около отборите, за да преценят има ли събития, които биха се отразили на отборите.
Едни от най-точните футболни прогнози можете да намерите в нашият сайт. Те се изготвят от професионалисти и покриват най-популярните европейски първенства.
Няма начин някой да ви предлага 100% сигурни футболни прогнози, тъй като никой не знае крайният резултат от двубоя. Въпреки това, в нашият сайт ще намерите професионални футболни прогнози, които имат висок процент на успеваемост.
В 7Sport се предлагат множество футболни прогнози. Те покриват най-популярните европейски първенства, европейските клубни турнири, купите на държавите и националните отбори.
Пазарите,които се предлагат в нашите футболни прогнози са доста и включват най-популярните избори на залагащите.
Всички футболни прогнози в нашият сайт са напълно безплатни и можете да ги ползвате без никакви ограничения.
Математическите футболни прогнози разчитат само на статистиката и посредством резултатите от предходните мачове на двата отбора. Те ще ви дадат компютърно генериран отговор на база информацията, която са получили. При обоснованите прогнозир разчитаме на типстър, който да свърши тази работа и да направи своите изводи, съобразявайки се освен със статистиката, но и с други аспекти около отборите.
При нас можете да намерите залози на Английска Висша Лига, Бундеслига, Ла Лига, Националните купи, Европейските футболни турнири и Националните отбори.
Можете да изпозлвате нашите прогнози и ако предпочитате да залагате на живо. Макар да не предлагаме специални футболни прогнози за залог на живо, можете да използвате тези, подготвени от нашите тисптъри, за да направите вашият залог в реално време.
Прочети още за прогнозите
close

Вкарай гол
и спечели играта

P