betano logo
Мастър с Нагади до 150 000лв
Виж повече за нови оферти и детайли на betano.bg. Важат правила и условия.
19:30
Рома лого Рома
Торино лого Торино
21:45
Фиорентина лого Фиорентина
Лацио лого Лацио
20:00
Копенхаген лого Копенхаген
Нордселанд лого Нордселанд
20:00
Варта Познан лого Варта Познан
Радомяк Радом лого Радомяк Радом
22:00
Уест Хем лого Уест Хем
Брентфорд лого Брентфорд
22:00
Жирона лого Жирона
Райо Валекано лого Райо Валекано
Домакин
Равен
Гост
19:30
Рома лого Рома
Торино лого Торино
1.93
Bwin
3.25
Bwin
4.5
Bet365
Домакин
Равен
Гост
21:45
Фиорентина лого Фиорентина
Лацио лого Лацио
2.3
Bwin
3.2
Bwin
3.4
Bet365
Домакин
Равен
Гост
20:00
Копенхаген лого Копенхаген
Нордселанд лого Нордселанд
1.78
Bwin
4
Bet365
4.33
Bet365
Домакин
Равен
Гост
20:00
Варта Познан лого Варта Познан
Радомяк Радом лого Радомяк Радом
2.45
Bet365
3.2
Bet365
2.95
Bwin
Домакин
Равен
Гост
21:30
Мирандес лого Мирандес
Уеска лого Уеска
2.25
Bet365
2.87
Bwin
4
Bet365
Домакин
Равен
Гост
22:00
Уест Хем лого Уест Хем
Брентфорд лого Брентфорд
2.5
Bet365
3.6
Bwin
2.75
Bet365
Домакин
Равен
Гост
22:00
Жирона лого Жирона
Райо Валекано лого Райо Валекано
1.65
Bwin
4.2
Bet365
5
Bwin

Използването на футболни прогнози от типстър може да Ви донесе дългосрочен успех, ако се доверите на експерт с доказана успеваемост. Ще получите детайлен анализ на събитието, придружен от окончателен залог, който е базиран на статистика, състави и факти.

В следващите редове ще разгледаме видовете футболни прогнози, доколко са печеливши и как да разкривате измамни типстъри. Разбира се, ще дадем напътствия за самостоятелно проучване на срещите и изготвяне на собствени предвиждания, за да се чувствате подготвени и да генерирате повече успешни залагания.

Видове футболни прогнози онлайн

В интернет пространството ще намерите различни предвиждания на футболни двубои. От математически прогнози за мачове, които обръщат внимание единствено на статистическите данни, до футболни прогнози от специалисти, които следят и анализират всички аспекти от играта. В зависимост от Вашите нужди, изисквания и предпочитания, насочете се към тези футболни прогнози, които Ви се струват най-подходящи. Представяме Ви основните типове и какво е характерно за всеки от тях.

⚽ Футболни прогнози
⭐ Рейтинг 5.0 / 5.0
🔝  Топ футболни прогнози: за всички мачове
💯   Видове погнози: 1х2, гол гол, краен рез. и др.
⚽  Първенства: ефбет, висша лига, бундеслига и още
📹  На живо:
⚽ Футболни прогнози Виж повече

Футболни прогнози за днес

Това е често срещан вид, защото повечето залагащи включват във фишовете си мачове за деня. Обикновено специалистите прогнозират по-интересните събития, но ако има резонен залог на нискоранкиран двубой, ще научите и за него. Така ще откриете не само топ футболни прогнози за днес, включващи водещите първенства в Европа, но ще откриете и възможност за печалба при второ и третодивизионните отбори.

Предимството на всички футболни прогнози за днес е, че съдържат актуална информация и последни сведения около отборите. На база вероятните състави получавате залог, така че вероятността за печалба се увеличава. Футболни прогнози за деня се различават и според коефициентите, които избирате. Обикновено преди всеки двубои има новини или събития, които могат да повлияят на ставките. При футболни прогнози за деня често коефициентите са се успокоили и движението им е по-скоро изключение, отколкото правило.

Футболни прогнози за утре

Ако текущият тираж предлага по-малко или по-скучни срещи, потърсете футболни прогнози за утре с анализ. За разлика от тези за днес, данните не е сигурно, че ще се окажат достоверни. Например има случаи, в които играч получава контузия на последната тренировка и се налага да пропусне предстоящия сблъсък.

От друга страна, утрешните предвиждания могат да Ви донесат по-солидни коефициенти. Букмейкърите променят ставките в деня на мача и ако избраната прогноза е в правилна посока, коефициентът за нея ще се срине, респективно – излизате на печалба още преди първия сигнал.

Обосновани футболни прогнози

Апелираме да търсите и четете обосновани футболни прогнози, за да се информирате за състоянието на тимовете и защо типстърът се е насочил в тази посока. Естествено, може да не се съгласите с неговото решение, но използвайки получената информация, по-лесно ще намерите алтернативен залог.

В добре изготвените обосновани прогнози за футбол се съдържа информация за:

 • Кадрови проблеми;
 • Кой ще започне като титуляр;
 • Какво е представянето на отборите през сезона;
 • Колко често бележат/допускат голове;
 • Кои селекции имат най-стойностни ставки.

Професионални футболни прогнози са най-добрият вариант, който може да изберете при вашите залози. Анализът на всяка една среща се извършва от специалист в областта и това ви дава предимство пред останалите играчи. Професионални футболни прогнози могат да ви дадат информация, която ще ви спести време за търсене. Типстърът преглежда не само основните фактори, но и множество допълнителни, преди да формира мнението си и да ви предостави прогнозата.

Обосновани футболни прогнози

Това е друг вид, който за разлика от обоснованите предвиждания, не включва никаква информация. При математически футболни прогнози не се разчита на човек, а на софтуер. Специален алгоритъм изчислява какви са шансовете на всеки тим и поставя залог спрямо представянето им в последните няколко двубоя.

Базата за изчисляване на вероятностите е свързана с предишните 5-6 мача на всеки от замесените състави и мястото им в класирането. Недостатъкът е, че не се взимат предвид кадровите проблеми, които понякога се оказват ключов фактор за хода на събитията.

Математически прогнози са удобна алтернатива за потребителите, които искат да направят бърз залог. Най-голямото предимство е, че тук се анализира голямо количество статистическа информация и се предава на потребителите по разбираем начин, без да се налага да отделяте време за собствен анализ. Ако решите да използвате математически прогнози футбол е добре да отделите време за новините около двата отбора, както и да проследите относно проблеми или събития от последният момент, които биха повлияли на крайният резултат. Такива са, както споменахме, кадровите проблеми, треньорски рокади и други. Някои брандове предоставят футболни прогнози за днес и утре с добри коефициенти, при които можете да се ориентирате за развоя на събитията. Сред тях е и един от най-новите лицензирани букита у нас с огромен опит на международния пазар - betWAY.

Сигурни футболни прогнози

В света на прогнозите няма нищо сигурно, затова трябва да сте внимателни и добре да подбирате мачовете.

Все пак има събития, които се очаква да завършат с положителен резултат, респективно – получават по-ниски коефициенти. Това са т.нар. сигурни прогнози, чиито ставки са под 1.50. Подходящи са за стойностни сингъл залози или за комбиниране в акумулатори.

В тази категория попадат предвиждания като: над 1.5 гола в мача, двата отбора да получат картон, фаворит да спечели, отбор да отбележи гол.

Мога ли да комбинирам футболни прогнози за днес и утре

Амбицията на всеки участващ във футболни прогнози е да генерира голяма печалба, без да рискува много пари. Затова мнозина се насочват към прави колонки, които позволяват комбиниране на няколко срещи в общ фиш. Коефициентите на селекциите се умножават помежду си, а след това по поставения залог. Естествено, това води до акумулиране на ставка, която с нисък облог – носи значителен профит.

Добрата новина е, че все повече букмейкъри дават възможност за участие с футболни прогнози за днес и утре в един талон. Събитията се добавят в тиражите няколко дни преди началото им и са налични за залагане. Разбира се, с изминаване на времето е възможно да настъпят промени в коефициентите, които да окажат положително или негативно влияние на Вашия залог.

Платени или безплатни футболни прогнози да избера

Друг фактор, който разделя предвижданията на два типа, е дали се заплаща за тях, или не. Естествено, типстърите отделят от времето си, за да изберат печеливши футболни прогнози, но не всички изискват заплащане за предоставената услуга. Някои работят на договори към спортни медии, други печелят от собствени залози, а трети – от реклама.

Смятаме, че най-добрият вариант е да търсите безплатни футболни прогнози за днес, защото не предприемате допълнителен риск. Получавате залог, който е общодостъпен, но ако е достатъчно добре аргументиран, може да Ви донесе полза, съответно – печалба.

Не са изключение качествените VIP прогнози за мачове, но има и измамни типстъри, които обещават сигурен профит с малък риск. Апелираме да избягвате подобни обяви и да не се доверявате на всяка публикация в социалните мрежи. Не си заслужава да инвестирате в платени футболни прогнози, особено ако са насочени към топ събития, за които има свободна информация в интернет.

Как да заложа на избраните футболни прогнози

Вече сте решили на кои мачове ще залагате, но не сте наясно как да ги комбинирате във фиша?! Сега ще Ви представим няколко варианта за игра и ще дадем аргументация кога е удачно да ги използвате.

Сингъл футболни прогнози

Характерното за тях е, че изискват уцелване на едно-единствено събитие. Ако отгатнете изхода му – печелите.

Всички букмейкъри приемат сингъл прогнози, без значение от ставката на избраната селекция. Все пак Ви препоръчваме да играете поединично, ако маркетът е оценен подобаващо с коефициент над 1.80.

Например, ако заложите 10 лв. на сингъл залог, оценен с 2.20, чистата Ви печалба ще се равнява на 12 лв.

Прогнози Права колонка

Със сигурност това е най-прилаганият начин за комбиниране на футболни прогнози, защото обещава по-стойностна печалба.

За да участвате с прогнози права колонка за днес, трябва да изберете поне 2 срещи от текущия тираж. Всеки оператор налага собствен лимит на броя селекции във фиш, като най-често ограничението е до 20 пазара.

Да приемем, че сте избрали 3 опции, като всяка от тях има ставка 1.50. В този случай, ако заложите 10 лв., ще се борите за печалба в размер на 33.75 лв.

Уловката при права колонка прогнози е, че губите дори при една неуспешна селекция.

Прогнози в Система

Избрали сте пазари с по-високи коефициенти и Ви се струва рисковано да ги заложите в акумулатор? При подобен сценарий – най-удачното решение е да се играе в системна комбинация.

В сайтовете за залози има различни варианти за комбиниране – 2 от 3, 3 от 5, 4 от 6, Голиат, Хайнц, Щастливи 15, Янки и т.н. В зависимост от броя на опциите и вероятностите за изпълнение, се насочете към най-подходящата система.

Предимството на футболните прогнози в система е, че може да спечелите дори при една или повече неточности. Пресмята се печалбата от всяка успешна колонка, след което сумите се събират и се определя колко пари постъпват в баланса.

Най-често се комбинират опции за голмайстор, точен резултат, Скоркаст, чиито ставки надхвърлят 5.00.

Футболни прогнози за фаворит или аутсайдер

Всеки фен на прогнозите има различно виждане – някои търсят логиката, а други предпочитат изненадата. Няма как да определим кой вариант е по-добър, но със сигурност трябва да се избират стойностни залози, чиито коефициенти си заслужават.

Например не Ви съветваме да залагате на пазари със ставки под 1.30. В тях няма резон и няма да Ви донесат желаната печалба, без значение колко пари рискувате. Дори при 3 точни прогнози, последвани от 1 непечеливша, оставате на загуба.

Изпадането в крайности и преследването на постоянни изненади също не е най-логичният избор. Има кръгове, в които фаворитите си взимат мачовете и ако Вие сте заложили на множество изненади, ще натрупате негативен баланс.

Футболни прогнози двоен шанс

Рискът не винаги е оправдан, затова се прилагат алтернативни маркети с по-висок шанс за печеливш развой. По-удачно е да заложите на футболни прогнози двоен шанс в полза на аутсайдерите, отколкото да рискувате с прогнозиране на краен изход. Например, ако смятате, че гостът ще спечели нещо от срещата, можете да заложите на ДШ Х2. В случай, че очаквате двубоят да завърши с победител, а не наравно, потърсете опцията 12. Ставките при двойния шанс не са толкова високи, но си заслужава да се опитат при участие с акумулаторни залози.

Термини при футболни прогнози онлайн

В следващите редове ще дадем обяснения на най-често срещаните термини при футболни прогнози онлайн. Те Ви запознават както с шансовете за изпълнение на събитието, така и с познанията на специалиста.

 • Yield – показва процента на нетната печалба спрямо общата сума на залозите
 • ROI – онагледява чистия профит на типстъра или т.нар. възвръщаемост
 • Стойност на залог – изчислява вероятностите на избрания маркет
 • Сума на залог – препоръчителна стойност на облога, в зависимост от банкрола, шансовете и начина на игра
 • Линия – фиксирана кота (напр. при голове или корнери), която залагащият трябва да отгатне дали ще бъде премината, или не
 • Коефициент – величина, зададена от букмейкъра, спрямо неговите изчисления и прогнози за успешен развой на събитието
 • Банкрол – наличните средства за залагане на типстъра
 • Печалба/Загуба – показва какъв е изходът на футболната прогноза
 • Войд – отмяна на прогноза при определени обстоятелства

Турнири за футболни прогнози с печалби

Има безплатни турнири за футболни прогнози, които се организират от букмейкъри и спортни медии. Участието в тях е достъпно за лица, които са навършили 18 години и желаят да демонстрират познанията си в тази сфера.

Всеки участник получава начална банка и има достъп до ограничен брой срещи. Обикновено се предвижда крайния изход на мачовете, но на някои места се приемат допълнителни прогнози за голмайстор, точен резултат, общо голове.

В зависимост от броя на уцелените резултати, се сумира точков баланс и се съставя генерално класиране. Заелите призови позиции в таблицата се сдобиват с предметни или парични печалби, които са предварително оповестени от организатора.

Помощни материали за изготвяне на печеливши футболни прогнози

Стремите се към успешни прогнози на футбол? Късметът не е достатъчен, затова трябва да обърнете внимание на някои допълнителни фактори като:

 • Футболно класиране – разгледайте актуалното подреждане в дадения шампионат и на кои позиции се намират замесените отбори;
 • Футболна статистика – проучете представянето на тимовете в последните срещи, колко често вкарват/допускат голове и имат ли проблеми в определени зони на терена;
 • Гледай Мачове на Живо – все повече онлайн букмейкъри предлагат стрийминг услуга (LiveStream) и излъчват футболни срещи от цял свят;
 • Футболни новини – потърсете актуални вести за съставите, кои играчи се намират в лазарета, има ли наказани футболисти за двубоя;
 • Калкулатор на прогнози – използвайте инструмент за изчисляване на вероятностите на прогнозата и дали залогът си заслужава риска.

Кои са най-добрите сайтове за футболни прогнози

Намерили сте професионален типстър или се чувствате уверени в своите знания? Може да се насочите към сайт за залози, който приема регистрация и плащания от България. Важно е да бъдете отговорни и да не участвате със суми, които не са по джоба Ви!

Сред лицензираните сайтове за прогнози футбол попадат:

 • Betano – 100+ първенства и 30,000+ срещи всеки месец;
 • Sesame BG – ранно изплащане при аванс от 2 гола;
 • Bet365 – най-добрият Кеш Аут на световния пазар;
 • BetWay – специална функция за споделяне на залог с приятели;
 • Palms Bet – чести турнири, начален бонус и специални залози на футбол;
 • Efbet – персонални бонуси за футболни фенове през уикенда;
 • WinBet – опция за създаване на едномачов залог и приложение за футболни прогнози по телефона.

ТОП 5 Лиги за футболни прогнози

Едва ли ще се учудите, че най-прогнозираните първенства са топ 5 лигите на Стария континент. Кръговете се провеждат всяка седмица, а срещите се нареждат на челни позиции в онлайн букмейкърите.

 • Висша Лига – подходяща е за прогнози на корнери, дългосрочни залози, прогнози за играч (голмайстор, да получи картон, асистенция).
 • Ла Лига – в испанските мачове има повече картони и се изпълняват немалко ъглови удари.
 • Бундеслига – добър вариант за предвиждане на гол линии и по-малко официални предупреждения.
 • Серия “А” на Италия – този шампионат е много интересен, защото се случват изненади, падат попадения и има здрави единоборства.
 • Лига 1 на Франция – удачен избор за прогнози на равен резултат и за търсене на ъндър.

Топ 5 футболни прогнози са налични за залог и при нас.

Най-любимите пазари за прогнозиране на футболни двубои

В букмейкърите се добавят различни опции за отгатване на статистически факти и показатели. Техният брой варира спрямо важността на срещата и интереса към нея. Например топ сблъсъците от Шампионска лига и Премиър лийг пристигат с 500+ маркета за предвиждане на всевъзможни събития.

Прогнози за краен победител

Те са най-често използвани и могат да се приложат във всички сайтове. Целта е да се предвиди изхода на двубоя (1x2) – дали домакинът ще спечели, ще се стигне ли до равенство, или гостът ще си тръгне с победа. За уреждане на прогнозата се взима резултатът в редовните 90 минути.

Прогнози за двоен шанс

Ако се колебаете между два възможни изхода, използвайте опцията за двоен шанс и ще минимизирате риска. Факт е, че коефициентите на тези прогнози са по-скромни, но от друга страна, са идеални за комбинация в колонка.

Прогнози за голмайстор

Очаквате силно представяне от даден футболист и негов гол? Направете прогноза за голмайстор и ще получите страхотна ставка. Освен попадение по всяко време, може да се прогнозира първи или последен голмайстор. Дори в някои сайтове за залози има маркет Скоркаст, който комбинира две събития – точен резултат и футболист, реализирал попадение.

Прогнози за картони

Някои типстъри се насочват към прогнози за картони, когато се срещат вечни или градски съперници. В дерби мачовете има повече груби фалове и официални предупреждения. Също така съдиите в някои шампионати не се свенят да показват картони (напр. Серия “А” и Ла Лига).

Прогнози за корнери

Покачва се интересът към прогнозите на корнери, защото в букмейкърите има различни варианти за залагане – брой в мача, общо за отбор, азиатски хендикап, да изпълни първи ъглов удар и т.н. За да се стигне до повече ъгли, необходимо е отборите да играят офанзивно, да центрират топката и да предприемат действия по двата фланга.

Прогнози точен резултат

Колкото по-малка е вероятността за уцелване на събитието, толкова по-висок коефициент се предлага. Затова много залагащи правят прогнози точен резултат, които са рисковани, но носят солидни печалби при коректно предвиждане. Важно условие е да се отгатне точния брой голове както за домакина, така и за госта.

Прогнози за азиатски хендикап

Пазарите от този вид са удачни при търсене на убедителен успех за фаворита или застраховка при залог за аутсайдера. Важно е да познавате особеностите на азиатския хендикап, за да правите прогнози. Проучете различните опции и линии, кога се оказват печеливши/губещи и може ли да се върне облога при определено обстоятелство.

Най-често търсените фрази в интернет

Наше проучване показва, че феновете на футбола в България, които искат да спечелят от букитата, търсят:

 • Сигурни футболни прогнози;
 • 100 процентови футболни прогнози;
 • Топ прогнози футбол;
 • Златните 7 прогнози;
 • Футболни прогнози 365.

Отново апелираме да не се доверявате на всяка информация в интернет и да отсявате качествените типстъри от измамниците. Мнозина се опитват да печелят на гърба на обикновените потребители, а фрази като 100 процентови футболни прогнози подвеждат залагащите с цел да генерират повече печалби на автора.

Внимателният подбор на източници при залагане на футбол е от огромно значение. Ако някой твърди, че разполага със сигурни футболни прогнози или с информация за уредени мачове, по-добре го пропуснете и се насочете към по-авторитетни източници.

Футболни прогнози – ЧЗВ

Най-лесният начин да печелите от футболни прогнози е да се доверите на професионалисти, каквито ще намерите в нашият сайт. Прогнозите ни се подготвят от типстъри, които имат дългогодишен опит в анализирането на спортни събития и разглеждат всички аспекти от един футболен двубой.
Футболните прогнози са много сложна материя. Нашите типстъри правят футболни прогнози след като прегледат огромно количество от информация и статистика. Те следят непрекъснато всички новини около отборите, за да преценят има ли събития, които биха се отразили на отборите.
Едни от най-точните футболни прогнози можете да намерите в нашият сайт. Те се изготвят от професионалисти и покриват най-популярните европейски първенства.
Няма начин някой да ви предлага 100% сигурни футболни прогнози, тъй като никой не знае крайният резултат от двубоя. Въпреки това, в нашият сайт ще намерите професионални футболни прогнози, които имат висок процент на успеваемост.
В 7Sport се предлагат множество футболни прогнози. Те покриват най-популярните европейски първенства, европейските клубни турнири, купите на държавите и националните отбори.
Пазарите,които се предлагат в нашите футболни прогнози са доста и включват най-популярните избори на залагащите.
Всички футболни прогнози в нашият сайт са напълно безплатни и можете да ги ползвате без никакви ограничения.
Математическите футболни прогнози разчитат само на статистиката и посредством резултатите от предходните мачове на двата отбора. Те ще ви дадат компютърно генериран отговор на база информацията, която са получили. При обоснованите прогнозир разчитаме на типстър, който да свърши тази работа и да направи своите изводи, съобразявайки се освен със статистиката, но и с други аспекти около отборите.
При нас можете да намерите залози на Английска Висша Лига, Бундеслига, Ла Лига, Националните купи, Европейските футболни турнири и Националните отбори.
Можете да изпозлвате нашите прогнози и ако предпочитате да залагате на живо. Макар да не предлагаме специални футболни прогнози за залог на живо, можете да използвате тези, подготвени от нашите тисптъри, за да направите вашият залог в реално време.
Прочети още за прогнозите
P