Bet365 приложение

За да започнете да залагате с Bet365 мобилното приложение, трябва да имате сметка в букмейкъра. Не се притеснявайте, ако все още не сте се регистрирали, целият процес не е никак сложено и отнема само няколко минути.

Свали безплатно за:

Bet365 – мобилна версия

МСред нововъведенията и иновациите на онлайн букмейкърите открояваме тяхната портативност. Bet365, например, се отличава с няколко полезни апликации, които значително улесняват залагането. Те са напълно безплатни и достъпни за изтегляне от сайта на компанията, като остават съвместими с различни операционни системи и не се влияят от модела на мобилното устройство.

Ще ви разкажем повече за изтеглянето и инсталирането на отделните софтуери, както и за наличните функционалности. Още тук трябва да ви информираме, че мобилните приложения се припокриват до голяма степен с десктоп версиите на букмейкърите, така че няма да срещнете коренни различия между двете програми.

Мобилно приложение за Android

Най-популярната ОС, разбира се, получава специално внимание от бранда. Разработена е олекотена апликация за смартфони под тази платформа, която бива налична за изтегляне от сайта. След като заредите bet365 през мобилен браузър и скролнете до footer-а, ще откриете линка “Вижте всички апликации на Bet365”. В обособената страница са включени приложенията за Android – спорт, покер и новини.

Нуждата от предварително посещение на сайта е належаща, тъй като Google ограничава разпространението на Gambling апликации в Play магазина.

Изтеглянето се осъществява моментално, тъй като “apk” файлът е с големина около 10 MB. За да се сдобиете с приложението, обаче, ще се наложи да коригирате настройките на устройството. Посетете раздел “Сигурност” и поставете отметка на разширението “Позволявам изтеглянето на файлове от непознати източници”. След като тегленето завърши, кликнете върху Setup-а и инсталационната програма веднага ще инсталира приложението.

Не са описани специфични характеристики, но е препоръчително устройството да разполага с версия 4.4 (KitKat) или по-нова. Относно модела на смартфона или таблета, няма никакво значение. Апликациите са с идентична графика, като по-новите телефони се отличават с по-висока скорост на зареждане.

Мобилно приложение за iPhone

Ползвателите на Apple също получават мобилни апликации, чрез които могат свободно да залагат в букмейкъра. Сдобиването с тях се осъществява по същия начин, чрез линковете в bet365, но трябва да упоменем, че iOS не налага ограничения за Betting и хазартни услуги. Приложението на английската компания е налично още и в iTunes, откъдето може бързо и лесно да се изтегли.

Ако се доверите на официалния магазин на Apple, инсталацията ще се стартира автоматично. При изтегляне, посредством сайта, може да се наложи редакция на настройките за сигурност, подобно на Android.

Апликацията е съвместима с версиите, по-нови от iOS6. Софтуерът за Apple е с размер 37 MB, но не се различава по нищо от програмата за конкурентната ОС. Описанието в iTunes ни информира, че bet365 mobile е мултиезичен, като биват включени английски и български. Средната оценка на приложението е 4/5, което говори за високо качество и лесна експлоатация на продукта.

Мобилна версия

Алтернативен вариант за достъп до Bet365, посредством мобилно у-во. Портативната версия е разработена чрез софтуер, внасящ удобство на потребителите и изразходващ минимално количество мобилни данни. Достъпът се осъществява през браузър, като препоръчани биват Firefox и Chrome. За да стартирате версията, въведете адреса в търсачката и моментално ще бъдете препратени към mobile.bet365.com, след като бъде установен вида на устройството.

Няма ясно изразени отличителни черти, спрямо настолната апликация. Индексът е застъпен със спортни залози без да се налагат ограничения. Броят на активните събития е идентичен с този, публикуван в главния сайт. Отново избирате измежду редица спортове, а пазарите остават разграфени в отделни раздели. Мобилната версия позволява депозит, създаване на акаунт, теглене и друг вид услуги, необходими за вашето пълноценно залагане.

Портативният уебсайт е наличен за различни операционни системи и не зависи от вида на смартфона, годината на производство и други особености. Интерфейсът запазва първоначалния си вид, а дизайнът се пригодява, спрямо резолюцията и размера на използвания телефон, тъй като е responsive.

Какви функции са вградени в апликациите и мобилната версия?

Мобилните услуги наподобяват до голяма степен настолната версия. На началната страница са разположени част от Live залозите, както и списък с най-интересните мачове от тиража. Чрез страничното меню, именувано “A-Z” ще разгърнете всички налични спортове, а ако целите вход в сайта или създаване на нов акаунт, може да използвате съответните бутони, намиращи се до логото на букмейкъра.

След като бъде разгърнато дадено събитие, ще забележите отделни страници с активните маркети. Срещат се подразделите “Основни”, “Голове”, “За полувреме”, “Специални” и други. Впечатление създава най-новата услуга на букмейкъра, наречена “Създай залог”. Тя позволява комбиниране на повече пазари (максимум 6) от един футболен сблъсък.

Към апликациите и мобилната версия биват приспособени и други инструменти за залагане, сред които Cash Out, Промени залог и т.н. За да проследите предложената кешаут сума, трябва да заредите раздела “Моите залози”. В него е поместена информация за текущите фишове, както и за резултата от приключилите събития. Освен цялостен кешаут, може да затворите само част от залога, като маркирате желаната сума. Останалият облог продължава да е активен до завършека на мачовете.

Някои от залозите на живо биват придружени от пряко предаване. То е достъпно за всички регистрирани потребители, които имат наличен баланс в акаунта.

Изискуемият минимум е 0,50 лв., а Livestreaming-ът се стартира от бутона “Гледай”, оцветен в жълто. Не се нуждаете от инсталиране на специални flash player-и, за да използвате услугата.

Оценка

Портативният bet365 се радва на сериозен интерес, тъй като предоставя качествена и достъпна услуга. Всеки клиент получава напълно безплатно приложение за смартфон, съвместимо с дадената операционна система и нейните характеристики. Апликациите се инсталират за отрицателно време и не подлагат на риск устройството.

Приложенията и мобилната версия включват пълен набор от опции, включително спортни залози, казино игри и покер. Запазени биват всички инструменти за залагане, както и обемът на тиражите. Макар да няма индивидуален мобилен бонус, може да се възползвате от всички останали предложения на компанията.

Рейтинг
9.8/10
100лв Бонус
Livestream
100$ Покер бонус
Бонус Код: ******