fbpx

Bwin приложение

За да започнете да залагате с Bwin мобилното приложение, трябва да имате сметка в букмейкъра. Не се притеснявайте, ако все още не сте се регистрирали, целият процес не е никак сложен и отнема само няколко минути.

Свали безплатно за:

Bwin – мобилна версия

Развитието на технологиите налага чести иновации и осъвременяване на предложените продукти. Наличието на мобилни приложения се превърна в належаща услуга и основна характеристика на брандовете. Bwin е един от световните гиганти, които разполагат с подобно приспособление за залагане през смартфони и таблети. Компанията се отчете с куп нови апликации, разработени за отделните операционни системи. Именно върху това ще падне фокусът ни в следното ревю, като сме описали детайлно изтеглянето и инсталирането на софтуера, както и правилната му употреба.

Мобилно приложение за Android

Обособили сме специална подтема за апликациите, които са достъпни през Android. Придобиването им е с една идея по-трудно, тъй като има специфика в условията на Google, забраняваща директното споделяне на gambling приложения в Play Store. За да получите програма за своя телефон, ще се наложи включване към мобилната версия. В нея са публикувани всички приложения, както и линкове за бързо изтегляне.

Забележете, че след зареждане на мобилната версия в горната част се появява меню, информиращо за наличието на bwin апликации. От предоставения линк може да се насочите към страницата с отделните продукти и да получите желаната програма на устройството ви.

Предварително трябва да позволите изтегляне на файлове от други източници. Това е предпазна мярка на всеки android телефон, която се регулира чрез страницата “Настройки за сигурност”.

Инсталацията продължава в рамките на минута, а стартирането й налага единствено кликване върху изтегления “apk” файл. След това софтуерът на устройството автоматично ще завърши процеса и ще ви предостави директен линк на работния плот.

Мобилно приложение за iPhone(iOS)

Привържениците на марката Apple не биват ощетени откъм мобилни апликации. Съществуват няколко предложения за iOS, а изтеглянето им може да се осъществи както през официалния сайт на Bwin, така и през магазина на iTunes. Втората опция изглежда по-удачна, тъй като инсталирането на приложенията се извършва автоматично.

Апликацията за спортни залози е сред водещите продукти в своята категория. Получава висок рейтинг от ползвателите на услугата и се характеризира с ненадминато качество. Всички видове залози, тиражи, спортове и инструменти за залагане биват побрани в програма, чийто размер е едва 95MB.

Освен софтуер за стандартните залози, ще откриете приложения за Bwin казино и Bwin Poker.

Мобилна версия

Австрийци са създали мобилна версия на сайта, чиято визия е досущ еднаква с главния вариант. Различията се коренят в минималистичния дизайн, който се нагажда към всякаква резолюция. Запазени са основни детайли, включително навигационната лента, електронния фиш, логин, регистрационната форма и т.н.

Зареждането на мобилната версия се извършва автоматично. За целта се нуждаете от качествена интернет връзка и браузър. Няма значение кой ще използвате, но препоръките са насочени към Chrome, Firefox и Opera. След като заредите стандартния адрес (bwin.com) през своето мобилно устройство, системата ще разчете достъп от смартфон и ще ви препрати към портативния вариант на уебсайта.

За използването на тази версия не играе роля вида на операционната система. Налична е за всички смартфони и таблети и не се нуждае от инсталация. За разлика от приложенията, обаче, изразходва по-голямо количество мобилни данни.

Какви функции са вградени в апликациите и мобилната версия?

На първо място нека да отчетем положителните характеристики на мобилното приложение. Според нашите експерти, това е по-удачният вариант за залагане в Bwin. Апликациите са приспособени специално за вашето устройство, разполагат с висококачествена графика и не се разграничават от десктоп версията на букмейкъра. Освен това, не се нуждаете от чести логини в системата, тъй като сесиите се запазват за по-дълго време. Практичен метод, особено за любителите на живите залози, поради директния достъп и своевременното залагане.

Буин включва множество други услуги към мобилните апликации, сред които личи опцията “Cash out”. Повече за нея сме споменали в главното ревю за букмейкъра.

Създаването на залозите е на сходен принцип. Маркирате събитията и те мигновено се добавят към електронния фиш. Той ще ви даде сведения за текущите коефициенти, образуваната ставка и потенциалната печалба. Позволено е залагане на сингъл, в акумулатор и в системни комбинации.

Същинските функции на букмейкъра, като регистрация, верификация, депозит, теглене, активация на Bwin промо код и т.н., биват запазени в пълна цялост. Към настоящия момент няма индивидуална промоция за ползвателите на мобилни устройства, но всеки един от тях може да се възползва от останалите предложения на компанията.

Оценка

Направената ретроспекция на мобилните услуги ни остави впечатлени от наличните функционалности. Bwin предлага широк спектър от апликации, разработени за най-популярните операционни системи. За тези, които не желаят изтегляне на допълнителен софтуер, е създадена специална мобилна версия, наподобяваща шаблонния вид на сайта.

Портативният Bwin се отличава с висока скорост на зареждане, лесен достъп до стотици залози и приятна визия. Боравенето с него е много лесно и не изисква специални технологични умения. Единственият негативен детайл е липсата на мобилен бонус от списъкът с Bwin промо оферти. Въпреки това, няма как да поставим нисък рейтинг на мобилните приложения на Bwin.

28 февр. 2020 12:00 am
Астън Вила
- -
Шефилд Юнайтед
Stadion Beroe 28 февр. 2020 5:30 pm
Берое
- -
Локомотив Пловдив
Ceres Park 28 февр. 2020 8:00 pm
Орхус
- -
Хобро
Koning Willem II Stadion 28 февр. 2020 9:00 pm
Вилем II
- -
Гронинген
Merkur Spiel-Arena 28 февр. 2020 9:30 pm
Фортуна Дюселдорф
- -
Херта Берлин
Fratton Park 28 февр. 2020 9:45 pm
Портсмут
- -
Рочдейл
Stade des Costières 28 февр. 2020 9:45 pm
Ним
- -
Олимпик Марсилия
28 февр. 2020 10:00 pm
Реал Сосиедад
- -
Валядолид
28 февр. 2020 10:00 pm
Норич
- -
Лестър
Estádio Municipal de Portimão 28 февр. 2020 10:30 pm
Портимоненсе
- -
Витория Сетубал
Нов
Най-Популярен
P