Най- добрите стратегии за залози на електронни спортове

Най- добрите стратегии за залози на електронни спортове 1

С увеличаването на популярноста на електронните спортове се увеличават и хората, които търсят идеи за това как най-оптимално да използват баланса си за залагане. А това от своя страна да им донесе печалби, или да спомогне за превъртането на някой от бонусите за спорт, които всички букмейкъри дават. Като пример можем да дадем Efbet началният бонус, до 200 лв, който трябва да бъде превъртян само 3 пъти, или офертата на bet365 до 100лв. Но как всъщност може да направите това, ще разберете в следващите редове

 

Коефициентите и тяхното истинско значение

Букмейкърите по своята същност предлагат коефициенти, отговарящи на вероятността за един или друг изход от дадено събитие. В електронните спортове, основно това е свързано с кой ще бъде победител. Разбира се коефициентите никога не са напълно точни, а понижени с определен процент, тъй като букмейкърите печелят от тази малка разлика. Самите залози, които правите отиват при този, който спечели събитието, съразмерно на неговия залог. И макар коефициентите да са по-ниски за изхода, който е по-вероятен да се случи, това не внаги означава сигурност. Принципа на залагане на мнозинството, води до драстично понижаване на един коефициент за сметка на другия. Но при добро проучване, може да бъде победена тази система и да се спечели от залог, противопоставен на останалите

 

Букмейкърска конкуренция

И като говорим за важността на коефициентите при всеки спорт за букмейкърите, в частност и за всички електронни спортове, и как те печелят от нея, то е важно да погледнем и каква е за клиентите. Освен че можем чрез тях да разберем, кой е фаворит в срещата, можем и да се възползваме от конкуренцията между букмейкърите. За да привлече нови клиенти, всеки букмейкър се старае да предложи конкуретни коефициенти, за всяко едно събитие, спрямо преките конкуренти. Вие може да се възползвате от това, за да получите най-добрия коефициент за вашия избор от даден букмейкър, като същевременно с това, може да разберете всъщност каква е истинската вероятност на даден изход от събитие да се случи.

 

 Залагане на пазари „Total“ (Общи пазари)

Това са пазари, които предлагат възможност за определяне на даден брой повторяеми събития за даден тип електронен спорт. Това може да са рундове при среща между два отбора, убийства, елиминации, продължителност на играта и др. Защо обаче това е добра стратегия. Това са на пръв поглед изключително случайни събития, които имат еднакъв шанс да се случат или да не се случат. Затова и коефициентите и от двете страни са приблизително еднакви и задължително по-високи от много други. Ако направите обаче вашето проучване и вземайки един отбор като фаворит, може да достигнете до заключение какво е неговото средностатистическо представяне в игрите и в даден турнир в частност. От това ще изведете и информация, която при константно залагане на един от тези предложени пазари, например общ брой рундове, ще ви донесе печалба.

 

Залагайте, когато си заслужава

Какво всъщност означава това? На първо място това е стратегия за хора, склонни да поемат по-малко рискове. Както вече споменахме, коефициентите предоставени от букмейкърите и повлияни от потребителите показват съответен шанс за победа. Но всъщност след като направите правилното проучване, може да достигнете до свое собствено заключение. Ако то ви показва, че шанса, даден изход от събитие, е по-голям от предоставения от букмейкъра, то това е залог, който би си заслужавал. Ако обаче проучването ви доведе до извода, че шанса е много по-малък от това, което ви предлага като информация букмейкъра, то е хубаво да пропуснете залога. В много случаи е по-добре да пропуснете печалба, поради противоречие на информацията, отколкото да загубите пари при неинформиран залог.

 

Залагане на малки турнири

Макар това да не звучи правилно, е идеална стратегия, когато искате да спечелите бързо по-голяма сума пари. Защо обаче е така? Когато погледнете голям турнир, без значение дали е по FIFA, League of Legends, Dota 2, CS:GO, вие ще забележите високото ниво на интерес към него, но и изключително изпипаните коефиценти, които се предлагат. Това е така, тъй като много от букмейкърите използват специалисти във всяка област, за която предлагат пазари. В случая ситуацията е същата и затова те знаят от първа ръка, каква е най-добрата приблизителна възможност за успех на всеки един изход. Ако обаче изберете някой по-малко популярен турнир, то дори специалистите е малко вероятно да могат да дадат толкова точно предвиждане. Затова и коефициентите там ще са доста по-високи. И макар до тук да звучи лесно, всъщност от залагащия се изискват много повече усилия. На първо място той трябва да реши кои точно са тези турнири, след това да проучи отборите в тях и на последно място да избере и своите фаворити. Всичко това изисква време и усет за детайлите.

 

Рискове пред сигурност

Това е една от стратегиите, които много залагащи използват, основно започната при реални спортни събития и прехвърлени при тези в електронните спортове. Какво обаче представлява тя. При нея се търсят точно тези събития, които са с коефициенти в полза на едната страна, но коефициенти, съзададени от мнозинството. В тези случаи, залагащия поема риска на по-малко вероятното да се случи събитие и залга на него. Тъй като риска е по-голям, чисто статистически, то следва да се залагат много по-малки суми. Разбира се трябва да имате предвид, че при по-задълбочено проучване на събитията, дори на пръв поглед рисково събитие, всъщност да се окаже доста печелившо. Тази стратегия се комбинира идеалната, свързана с високи коефициенти при малко популярни събития.

 

Първично залагане трябва да бъде избягвано

Не веднъж вече повторихме, че проучването е в основата си. Затова е необходимо, ако искате да достигнете до желаните печалби, да не залагате първично. Това означава да не избирате отбор по името му или просто защото един от играчите му е добър. В турнирните срещи един играч много трудно може да направи разлика и да води отбола си до победа. Много пък от отборите носят имена на популярни футболни, баскетболни и др. отбори, които се представят добре в спортовете си. Това обаче не означава и че отбор, носещ същото име, но участващ в електронен спорт ще се представя по същия начин. Най-малкото защото хората, които са в единия и в другия отбор са различни. А когато не говорим за отбор, а за индивидуален играч, трябва да вземем нещо друго предвид. Това е играч, от който зависи целия изход от срещата. И колкото и добър да е той, и да е голямо име в даден електронен спорт, то ако е попаднал в дупка от загуби, може да загубим пари.

 

Информацията е ключа към печалбата

Това е най-важната стратегия, която е приложима заедно с всяка друга вече изложена стратегия. Разберете всичко, наистина всичко. За всеки един турнир, неговата важност, награден фонд, за отборите и техните цели, за отделните играчи (от кога са в даден отбор, дали имат намерение да го напуснат, как се представят индивидуално и като отборни играчи). Колкото повече информация използвате при поставянето на даден залог, толкова повече ще увеличите шанса си за печалба. За щастие електронните спортове добиха популярност благодарение на интернет и именно там е и цялата информация. Гледайте турнири, правете търсения за отбори и играчи, търсете статистики. Всяка една информация в дадена насока ще наклони везните в една или друга посока. Много често залагащите избягват пазари, които не познават. Но за да получите повече възможности за залагане, вие не трябва да сте от тези хора. Интересувайте се от новите възможности, защото в началото си те могат да ви предоставят дори по-добри възможности за печалба от познатите ви. И един последен, но важен съвет. Опитайте се след като навлезете в нов тип пазари, да направите предвиждания без да залагате или с минимални залози. По този начин ще видите дали информацията и начина по който я структурирате работи или е нужна промяна.

 

Заключение

Електронните спортове отварят все повече и повече възможности за залагане, а с това и за печалба. Важно е обаче да отделите необходимото време, за да може да правите обосновани залози. В противен случай ще попаднете в ситуация, в която играете игри, основани единствено на шанса, като например на някоя слот машина. Залагането на електронни спортове не е трудно и със сигурност ако му отделите необходимото време ще спечелите много пари. А сега е време играта да започне, затова изберете Bwin или някой от другите водещи букмейкъри в сайта ни!

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8
Bet365
МНЕНИЕ
ВХОД

Bwin

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв.

рейтинг

9.1
Bwin
МНЕНИЕ
ВХОД
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7
Efbet
МНЕНИЕ
ВХОД
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв

рейтинг

9.4
Winbet
МНЕНИЕ
ВХОД
26 ное. 2020 7:55 pm
ЦСКА София лого
ЦСКА София
- -
Йънг Бойс лого
Йънг Бойс
26 ное. 2020 7:55 pm
ЦСКА София
-
-
Йънг Бойс
26 ное. 2020 7:55 pm
Молде лого
Молде
- -
Арсенал лого
Арсенал
26 ное. 2020 7:55 pm
Молде
-
-
Арсенал
26 ное. 2020 7:55 pm
Брага лого
Брага
- -
Лестър лого
Лестър
26 ное. 2020 7:55 pm
Брага
-
-
Лестър
26 ное. 2020 7:55 pm
АЕК Атина лого
АЕК Атина
- -
Зоря Луганск лого
Зоря Луганск
26 ное. 2020 7:55 pm
АЕК Атина
-
-
Зоря Луганск
26 ное. 2020 7:55 pm
Спарта Прага лого
Спарта Прага
- -
Селтик лого
Селтик
26 ное. 2020 7:55 pm
Спарта Прага
-
-
Селтик
26 ное. 2020 7:55 pm
Лил лого
Лил
- -
Милан лого
Милан
26 ное. 2020 7:55 pm
Лил
-
-
Милан
26 ное. 2020 7:55 pm
Макаби Тел Авив лого
Макаби Тел Авив
- -
Виляреал лого
Виляреал
26 ное. 2020 7:55 pm
Макаби Тел Авив
-
-
Виляреал
26 ное. 2020 7:55 pm
ФК Карабах лого
ФК Карабах
- -
Сивасспор лого
Сивасспор
26 ное. 2020 7:55 pm
ФК Карабах
-
-
Сивасспор
26 ное. 2020 7:55 pm
ЛАСК Линц лого
ЛАСК Линц
- -
Антверп лого
Антверп
26 ное. 2020 7:55 pm
ЛАСК Линц
-
-
Антверп
26 ное. 2020 7:55 pm
ЦСКА Москва лого
ЦСКА Москва
- -
Фейенорд лого
Фейенорд
26 ное. 2020 7:55 pm
ЦСКА Москва
-
-
Фейенорд
P