Palms Bet

author image
Написано от: Виктор Петков , Спортен журналист | Проверено от: Трифон Боюклийски, Главен редактор
Последно обновено на 26.5.2023, 1:11 pm

С активности в онлайн игралната индустрия у нас от 2018 г., хазартната марка Palms Bet (наричан и само Palms за по-кратко) на компанията „Телематик Интерактив България” ЕАД развива не само едноименната си интернет платформа за залози, но и наземна мрежа от развлекателни обекти в няколко възлови локации в страната.

Зад амбициите на Палмс Бет за висококачествени геймплей и бетинг услуги в двете му основни продуктови направления към април 2023 г. стоят завиден брой предложения.

Освен 450+ игрални опции от топ доставчици на локално и световно ниво, palms.bet е и медиатор на повече от 20 000 спортни ивента с конкурентни коефициенти и разновидни маркети.

Факт е и стимулиращата промоционална политика на Palms Bet online за потенциални и активно залагащи членове на марката.

След всичко казано не е изненада солидната репутация на palmsbet.com, като сайт с конкурентни предимства. Последните са само на клик/тъч разстояние през задължителния за всички комарджии Palms Bet вход.

🌴 palmsbet
🌟 Рейтинг 4.9 / 5.0
💰 Максимална сума за Keш Аут: до 10,000 лв. за Всички Спортове
💵 Депозирай в Палмсбет: Мин. 10лв. с Visa, MasterCard, EasyPay, Cashterminal, A1 и др.
📱 Залози през Телефон: Приложение за Андроид и iOS, Мобилна Версия
✅ Palms bet:
🌴 palmsbet Заложи тук!
18+ Правила и условия. Офертата е налична само за нови клиенти в България. Може да се изискат документи за верификация. Промоцията е валидна само за пълнолетни потребители.
Palms Bet 1ОСНОВАН: 2016Palms Bet 2ЗАЛОЗИ НА ЖИВО ДА
Palms Bet 3 АДРЕС:СофияPalms Bet 4ЛАЙВ СТРИЙМИНГ НЕ
Palms Bet 5 ТЕЛЕФОН:35928128409Palms Bet 6КАЗИНО: ДА
Palms Bet 7ЕМАЙЛ:[email protected]Palms Bet 8ПОКЕР: ДА
Palms Bet 9ЛИЦЕНЗ:BGPalms Bet 10МОБИЛНИ: ДА
От 7Sport решихме да създадем и специално Видео ревю на Palms bet, с което нагледно да разясним основните му функционалности. Ще добиете представа за откриването на акаунт, депозирането в сайта и залагането на спортни събития.

Видео Обзор на Palms Bet

Интерфейс и дизайн в Палмс

Като всяка квалитетна букмейкърска къща, и Palms Bet залага на визуалния елемент в платформата си, което е видно още с първото ѝ зареждане на адрес palmsbet.com.

Изчистен откъм цветови решения, уеб сайтът предлага интуитивен достъп и навигация до всички основни сегменти на менюто си. Последните са позиционирани непосредствено под адрес бара при десктоп версията и в падащо меню при мобилната такава.

Начални са двата основни спортни сегмента, а веднага след тях са двете игрални секции, следвани от любимия на феновете на маститите спортни печалби „Спортен джакпот” за невероятните 1.5 млн. лв.

Вдясно от него е разделът за виртуални спортове и игри и този за безплатни игри („Игра с прогнози” и „Колело на късмета”). Последните две идват съответно с 10 000 лв. срещу успешни прогнози на футболни мачове и 250 000 лв. в награди.

Последни, но само като позиция, са всички спортни и игрални промоции, джакпоти и безплатни игри, както и лоялната Palms Bet програма, с която се трупат носещи награди точки.

Разбира се, на видно място в горния десен ъгъл са и двата най-важни бутона на всяка игрална платформа – тези за вход и регистрация в Палмс бет , съответно за вече записани членове или нови такива.

За още по-голямо улеснение на залагащите по вертикалата на страницата е осигурен директен достъп до началната Palms игрална промоция, четирите основни раздела, прогресивните джакпот системи с динамични стойности (Hot Luck, Jackpot Cards, Egypt Quest и Jackpot Temple), наличните промоции, слот игрите и доставчиците им.

Най-долу са разделите с инфо насоченост Palms Bet, „Правила и условия” и „Помощ”, всички приемани методи за разплащане и опциите за връзка с екипа на оператора (при мобилната версия).

Стъпки за регистрация в Палмс Бет

Пламсбет регистрация

Достъпът до всички наличности в сайта за залози и в този случай минава задължително през едноименния бутон, като самата процедура не изисква повече от няколко минути, за да бъде изпълнена. Това става посредством коректно попълване на предоставяната от PalmsBet регистрационна форма и общо три последователни стъпки, изискващи съответното инфо за всяка от тях.

„Входна информация” включва избрано потребителско име и надеждна парола с минимална дължина от поне 8 символа, както и активен към датата на записване имейл адрес.

Следващата стъпка е свързана с потребителската „Лична информация” за име, фамилия, ЕГН (ЛНЧ за граждани от чужд произход) и активен мобилен телефонен номер.

В последната страница на Palms Bet формата се избира валута на игралната сметка и се дава съгласие за известяване от страна на бетинг оператора относно актуални или предстоящи негови промоции.

Останалите три полета за маркиране касаят приемането на правилата и условията на palmsbet.com, както и уверения, че клиентът не попада в категориите по чл. 36, ал. 2 от ЗИМП, че регистрационните му данни са верни и че има навършено пълнолетие.

Финализирането на процеса е свързано с получаването на предоставената електронна поща на потвърждаващо текстово съобщение, приветстващо новорегистриралия се в сайта на Палмс.

Стъпките за мобилно записване припокриват изцяло тези при десктоп версията и не изискват някакви по-специфични действия.

Верификация на акаунт след регистрация

Стигаме и до тази неизбежна стъпка, не по-маловажна от самото Палмс Бет записване, в която всеки новоприсъединил се към букмейкърската къща е задължен да се подложи на проверка и да потвърди самоличността си пред нея. Нещо, което може и да не се направи непосредствено след самото регистриране, но задължително преди първа заявка за теглене на средства от сметката.

За успешна верификация Palms Bet изисква предоставяне на двустранно цветно копие на личен документ (паспорт, лична карта или шофьорска книжка), качени и изпратени за разглеждане през самия акаунт.

Важно е да се знае, че верифициране се изисква и при някои платежни средства, като например банкова сметка, в случай че се използват дебитни/кредитни карти, като в този случай се прилагат снимки и/или копия на самата карта и банково извлечение.

Системата на букито приема единствено изображения, не по-големи като размер от 5 MB и в изходен формат .jpeg или .png.

В определен до 48-часов срок букмейкърът осъществява надлежна проверка на приложената документация и известява с обратен имейл при успешно покрит процес по верифициране. От този момент тегленето е възможно и напълно отключено като опция за играещия, който получава достъп до средствата си.

Забравена парола за акаунт

Забравените данни за вход в системата на Palms Bet не трябва да са повод за тревога, тъй като операторът предлага на потребителите си ефективно решение за подобно неудобство, а именно генериране на изцяло нови такива.

Това може да стане от бутона „Забравени данни за вход”, намиращ се в самата форма за вход в сайта. В по-малката форма, която се отваря при натискането му, играчът само трябва да впише своя имейл адрес или телефонен номер и датата си на раждане, което ще стартира процеса по създаване на нова парола и потребителско име.

Спортни залози в Palms

palms bet спортни залози

Секциите със спортни предложения са другият основен акцент в дигиталната Palm платформа. В тях е заделено специално място за различни спортни дисциплини (от футбол до бейзбол и електронни спортове) и локални и световни топ лиги, подлежащи на селекция между 1 и 72 часа.

Потребителите може да разполагат с инфо за голям брой текущи и предстоящи двубои, разнообразни маркети за залог, електронен талон и функция „Затвори залог”.

Залози на живо

palms bet залози на живо

За феновете на живата игра е предвидена специализираната Палмс секция „На живо”, предлагаща набор от текущи и предстоящи спортни двубои от близо и далеч със съответните им пазари и статистически данни.

„Любими” е мястото, на което може да се групират предпочитани събития за по-лесното им проследяване след това.

„Следващи събития на живо” е полезен онлайн календар за планирани напред срещи.

Фиш за залози

Намира се в дясната част на PalmsBet екрана и в него се визуализират всички активни селекции, направени от играч след избиране на маркет. Съдържа инфо със съответните резултати, коефициенти и суми, като всеки от направените залози подлежи на единично или пълно премахване, преди окончателното финализиране на залога чрез едноименния син бутон. В зависимост от броя добавени срещи залогът може да е сингъл (единичен) или колонка (множествен).

Кеш-аут

Популярната функция за затваряне на залог кеш-аут (Cash Out) позволява на спортните залагащи в Palms Bet online да се предпазват от непредвидими обрати, приемайки плащане за залог преди краен резултат от събитие. Залагащият може да се възползва и от частичен кеш-аут (Partial Cash Out), за да вземе част от печалбите си, в случай че не се очертава залогът да му донесе желаното.

Пряко предаване

Следващата екстра, за която букито е помислило, са преките предавания на мачове и анимирани графики на живо в ПалмсБет секцията за спортни мероприятия в реално време. И двете са достатъчни, за да може потребителите да са навременно осведомени за случващото се на терена в реално време чрез висококачествено излъчване.

Коефициенти

Спортните Palm ставки на букито са измежду високите на хазартния пазар у нас. По-високата им стойност означава съответно и по-сериозен риск от загуба, но пък и по-значителна печалба при евентуален успех.

Залагане на виртуални спортове в Палмс Бет

виртуални спортове в palms bet

Стигаме и до раздела „Виртуални”, който е запазена територия за все още скромен набор от спортни и игрални симулации на реални спортни събития и хазартни игри.

В първата Palms група влизат предложения като футбол, баскетбол, хокей на лед, моторни състезания, тенис на маса и надбягвания с коне и хрътки, а втората е с гейминг насоченост и е представена от кено, играта в стил лотария Lucky Loot и рулетка с конни надбягвания.

Това, което ги обединява, е, че решаваща роля за финалния изход на всеки от тези спортове и игри има добре известният генератор на произволни числа (RNG). Именно това ги прави и далеч по-трудни за прогнозиране в сравнение с обикновения тип залози, макар че самият процес на залагане е идентичен.

Друг важен момент за отбелязване е, че виртуалните Plam Bet залагания са и несравнимо по-бързо протичащи, тъй като действието при тях се развива само за няколко минути.

Опциите за селекция включват идентични на реалните маркети, а коефициентите може да донесат добра възвръщаемост.

Добавете към всичко това и висококачественото видео анимирано излъчване на проследяваната среща и реалистичните аудио коментари, с които визуалното представяне на игрите става възможно най-реалистично.

Електронни спортове в Palms

Завършваме спортния palms.bet сегмент с друг от големите атракциони на игралните къщи, а именно разделът за eSports, които са друга алтернатива на обширните предложения в сайта за залози на ПалмсБет.

Най-общо става въпрос за компютърна или конзолна игра, която се играе от играч или отбор от играчи срещу друг играч или отбор. Единствената разлика с обикновените залагания на спорт е, че се правят залози на играчи, състезаващи се във видео игра, а не във физическо състезание.

Наличностите към момента се свеждат само до популярната игра CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) и не по-малко известния сред геймърите турнир BLASTtv Paris Major.

Казино Palms Bet

Палмс бет казино

Когато става въпрос за игралния сегмент на букмейкърската къща, не е изненада, че компанията, чието дъщерно дружество е небезизвестният онлайн доставчик на софтуерни продукти CT Interactive, е на нужната висота и по отношение на тази част от Palms платформата си.

Двете основни секции са структурирани по начин, улесняващ в най-голяма степен играещите, решили да изпробват услугите на букито.

Първата полезна добавка, която веднага се забелязва в palmsbet.com, е полето за бързо търсене с изскачащи подсказки, с чиято помощ откриването на конкретно заглавие е сведено до секунди.

Следващият акцент в Palms Bet casino игралната секция са трите прогресивни джакпота на родните CT Gaming, Amusnet Interactive и EGT Digital – Hot Luck, Jackpot Cards и Bell Link, изборът на които зарежда заглавията, в които са интегрирани. Визуализирани са и динамично променящите се стойности на нивата им, както и допълнително инфо за най-голяма печалба, общ брой печалби и последна печалба.

Софтуерните доставчици, партниращи си с PalmsBet, към април 2023 г. наброяват 15, сред които небезизвестните имена на Pragmatic Play, Amatic, CT Interactive, iSoftBet, Amusnet Interactive, EGT Digital, 7777 Gaming, 7Mojos, Spribe, Microgaming, GameArt, Wizard Games, Playson, Habanero и Evolution.

Добавен е и специален раздел „Седмица на новите игри”, в който Palm всеки ден от седмицата отключва нови слот заглавия.

Освен него има и бутон „Нови” за най-пресно добавени слотове по доставчик, както и „Препоръчани” с подбрани предложения по производител.

Instant Win е запазена Палмс зона за игри на 7777 Gaming, и по-конкретно на тази част от тях, маркирани със специалния символ JT, обозначаващ наличието на прогресивния джакпот Jackpot Temple.

Любителите на залаганията, и по-конкретно на бингото, може да се пробват и в играта Bingo Best, предлагаща постоянно покачващ се джакпот в размер на петцифрено число. Разработчикът ѝ CT Interactive се е погрижил и за демо версия за опознавателна игра, полезна за бъдещо атакуване на джакпотната награда.

Мобилният Palms Bet изглед се различава минимално от десктоп версията, като видимите разлики са в разположението и добавеното меню Aviator (препращащо към едноименната игра на Spribe). Освен това секцията „Бинго” тук носи името Bingo Jackpot.

В полето за търсене е добавен бутонът Filter, зареждащ списъка с доставчици за palms.bet, както и прогресивния джакпот Egypt Quest.

Редуциран е броят на предлаганите игри в „Игри на маса”, които наброяват едва три – две европейски рулетки от iSoftBet и Amusnet Interactive, както и блекджек от iSoftBet.

Слотове

Palms посреща с изчерпателен вертикален списък на всички партниращи си с оператора доставчици и повече от 500 техни слот разработки, всяка с уникални характеристики.

Селектирането на провайдър зарежда мигновено всичките му наличности в сайта към момента, всяка от които придружена от миниатюрно изображение и кратко инфо относно заглавието, волатилността и броя линии.

Опознавателното запознаване с игрите е осигурено чрез бутона за безплатна демонстрация, до която мнозина комарджии прибягват, преди да решат дали имат интерес да инвестират реални средства в дадено Palm заглавие, или не.

Игри на маса

Друга предпочитана дестинация в игралния сектор на PalmsBet е все още твърде скромната секция от игри на маса, в която се откриват всичко на всичко 7 предложения. В тях влизат два варианта на европейска рулетка от iSoftBet и Amusnet Interactive, един на блекджек от iSoftBet, три на покер и един на кено от Amusnet Interactive.

Друг очевиден недостатък за любопитните посетители на платформата е и липсата на демо алтернатива за опознавателно разиграване. Достъпът е възможен само за вече действащи членове на букито и след логване в системата с идентификационни данни (потребителско име и парола).

Джакпоти

Съвсем очаквано въпросът за Palms джакпотите в обращение е най-често задаваният от страна на гостите и клиентите на игралната къща. Добрата новина е, че и тук ПалмсБет се е постарал да подсигури възможното разнообразие, визуализирано в цели 7 вида джакпоти: Hot Luck, Jackpot Cards, Egypt Quest, Bingo Jackpot, Jackpot Temple, Bell Link и Clover Chance.

Hot Luck е тристепенната (Mega/Major/Minor) джакпот система на CT Interactive със специален екран и възможности за произволно отключване на награди посредством едноименния термометър.

Jackpot Cards е разработка на Amusnet Interactive с четири степени, която се върти около картите за игра и техните бои. Стартира с 12 обърнати карти и събирането на 3 от една боя завоюва джакпота на конкретното ниво.

Bronze, Silver, Gold и Platinum са нивата на другия прогресиращ джакпот на Amusnet Interactiveс в Палмс – Egypt Quest, включващ шест участващи слот игри: Rise of Ra, Burning Hot, 20 Super Hot, Halloween, Circus Brilliant и Egypt Sky.

Bingo Jackpot и класиката на маса Bingo Best са неочаквано добрата комбинация в Палмс Бет, идваща с потенциална минимална печалба от над 25 000 лв. при залог от едва 0.40 лв. Джакпотът се печели при удряне на бинго в рамките на фиксиран брой топки.

Инициалите JT на Jackpot Temple са сигурен знак, че видео слотовете, към които са добавени, неизменно предлагат натрупващия се джакпот на доставчика 7777Gaming. Най-често става въпрос за игри тип търкащи се дигитални билети, каквито са известните Golden Pyramids, Chocolate, Double Coffee и Multi Wins.

Зад Bell Link в Palms стои името на технологичната компания с адрес у нас EGT Digital. Става въпрос за система от четири нива, две от които фиксирани (Mini/Minor), а другите две (Grand/Major) – прогресивни. Част от системата са и функцията Belle Boost, отключваща матрица от 20 позиции на риловете, и променящите се символи Reels Boost, носещи печалба до 100х залога.

Спортният „Джакпот СУПЕР 15” е с 1.5 млн. лв., за които се изисква предвиждане на 15 мача всяка седмица. За позналия 10 и повече двубоя има награда.

Завършваме изброяването на всички джакпот наличности в Palms Bet с прогресивния четиристепенен (Grand, Major, Minor и Mini) Clover Chance, отново на производителя EGT Digital. Същият се предлага в над 30 игрални разработки на марката, от които с по-завидна популярност сред залагащите са 20 Super Hot, 40 Super Hot, Shining Crown и Vampire Nigh.

Казино на живо Палмс

Живият контакт и комуникацията в реално време са за немалка част от играещите олицетворяващи хазарта изобщо. На тази хазартна нужда отговаря и Palms Bet в платформата си посредством втората си игрална секция. Зареждането ѝ разкрива, че в нея са замесени имената на двама от най-големите софтуерни играча в бранша – Evolution и Pragmatic Play, всеки с подбрана селекция от авторски заглавия.

В лобито на Evolution са всички типове игри, достъпни към момента, като изборът се свежда до рулетка, колело на късмета, блекджек, бакара и покер. С избирането на някоя от тях се показват и всички налични стаи за игра, всяка с отделна маса и крупие.

Селекцията на Pragmatic Play обхваща единствено предложения за рулетка, към всяко от които се предлага инфо за лимита за залозите (0.2 – 4000 лв.) и за броя на активните играчи.

Обучени крупиета водят умело играта с видео излъчване на живо, коментирайки постоянно случващото се и придържайки се към стандартите на бранда.

Начини на плащане в Palms Bet

Стигаме и до частта с платежните алтернативи, позволяващи игра с истински пари в сайта на Палмс. Вариантите са напълно достатъчни като брой предложения и варират от традиционни банкови опции и дигитални портфейли до разплащания през телеком и кештерминали.

Депозити

Депозитите с всеки от методите са моментални (изключение прави само банковият трансфер, отнемащ между 1 до 3 работни дни, до 10 дни при международни преводи) и не са обвързани с никакви допълнителни такси от страна на букито.

Минималната инвестиция за захранване на Палмс акаунта започва от 10 лв.

Абонати на A1 може да попълват игралните си сметки с ваучери от 10, 20 и 30 лв. при спазване на 30-дневен лимит от 100 лв. Плащането се потвърждава чрез 6-цифрен есемес код и заредената сума се добавя като задължение към мобилната сметка.

Нужни са детайлите на ползваната дебитна/кредитна карта Visa, Visa Electron, Mastercard или Maestro, като името на картодържателя трябва да съвпада с регистрираното в PalmsBet.

Изисква се посещение на физически пункт на FastPay, посочване на ЕГН и финално плащане.

С EasyPay плащането става от всяка негова каса или с генериран в palmsbet.com 10‑цифрен код, или с ЕГН.

Депозитите с ePay.bg са възможни чрез микросметка или регистрирана банкова карта. Системата за електрони плащания налага лимити за трансакциите, а имената отново трябва да съвпадат.

При Skrill се ползва открита сметка в дигиталния портфейл, като се изисква съвпадане на имейл адреса.

За банков трансфер се изисква собствен банков акаунт и превод по сметката на Palms с референция потребителското име. След превод е задължително свързването с „Отдел работа с клиенти”. Самият оператор не таксува, но трябва да се покрият банковите такси. И тук името в двете сметки трябва да съвпада.

Лесният достъп до 1600+ кештерминала позволява незабавни депозити само чрез използване на потребителско Палмс Бет име и точна сума, трансферирана чрез автомата.

Тегления

Сумите за изплащания започват при всяка от платежните опции от едно ниво – 30 лв., но се различават по дневния си лимит: 4999 лв. (FastPay), 5000 лв. (EasyPay, ePay.bg, Skrill), 10 000 лв. (дебитна/кредитна карта и банков трансфер).

Два от методите, налични за депозиране в букито, а именно A1 и Cashterminal, не се предлагат и за изплащане на печалби, така че след Palms Bet online депозит с някой от тях трябва да се избере друг от наличните варианти за депозит/изплащане.

Заявките за изплащане подлежат на задължителна проверка от екипа на букито в рамките на 24 часа, както и на задължителна верификация (отнемаща до 48 часа) преди първо теглене.

Времето за изплащане също варира след одобрение и е съответно: 3 – 5 работни дни (кредитна/дебитна карта), незабавно (на каса на FastPay/EasyPay, към ePay.bg сметка), 24 часа (Skrill), 2 – 5 работни дни (банков трансфер).

В случай че Палмс теглене към банкова карта е невъзможно, заявената сума се праща с банков превод срещу удостоверение за IBAN и банкови детайли.

Трансакциите в ePay.bg. може да имат лимит спрямо индивидуалното потребителско ниво.

За банков трансфер се изисква актуално удостоверение за IBAN, а самите преводи са възможни единствено към български сметки.

Игрални и спортни промоции в Palms

„Промоции” очаквано и съвсем заслужено е сред секциите, към които има най-голям интерес сред Палмс Бет залагащите. В общо пет подсекции са включени всички активни предложения за нови и вече записани клиенти.

Начален Бонус Спорт

палмсбет бонус спорт

До 30 май 2023 г. офертата идва със 100% до 300 лв. при минимум депозит от 10 лв. за секциите „Спорт” и „На живо”. Валидността ѝ е 30 дни, през които трябва да се покрият условията за разиграване, включващи 6-кратно превъртане при 1.50 минимален коефициент. Депозити със Skrill метода не са валидни за получаване на Палмс бет бонус .

10 лв. бонус сума всеки ден

Ежедневна оферта до 12 юни 2023 г. под формата на 10 лв. за игра в Palms секциите „Спорт” и „На живо” при допустим минимален депозит от 50 лв. Сумата и депозитът подлежат на задължително разиграване до 7 дни от получаването.

Спортен бонус Манчестър Юнайтед

Всяко успешно попадение на предстоящи срещи на „Червените дяволи” до 12 юни 2023 г. носи по 10 лв. при единичен залог от най-малко 30 лв., направен преди старта на двубоя.

Залог без риск

Минимум 20 лв. единичен залог на живо за квалифициращ мач на ПФК „Левски” София се възстановяват при неуспешен залог като сума за разиграване в „Спорт” и „На живо” в palms.bet.

Залог без риск ЛаЛига

Друг подобен спортен бонус, но този път за квалифициращи мачове от настоящия кръг на испанската „ЛаЛига”.

Спорт Презареждане

Персонална оферта, изготвяна на база игрална статистика от секциите „Спорт” и „На живо” под формата на 100% от депозита до максимум на сумата от промоцията, получаван като безплатен залог. Валидността ѝ е 30 дни, а срокът за активиране – до края на седмицата, в която поканата е получена. Условието за разиграване важи за двете спортни секции.

ЛаЛига Шанс

Турнир, ознаменуващ партньорството на Palms Bet с ЛаЛига чрез 100 000 лв. награден фонд. Включени са по 10 футболни двубоя във всеки кръг от испанското първенство. Общият брой кръгове и срещи до 4 юни 2023 г. са съответно 38 и 380. Условията включват: залог от поне 20 лв., минимален коефициент 1.30, залог преди срещата или на живо, единичен/множествен залог, право на едно участие в рамките на кръг.

Начален Бонус Казино

палмс бет начален бонус казино

До 30 май 2023 г. депозит за минимум 10 лв. носи 100% до 2000 лв. плюс до 200 Free Spins за Palm слот секцията. Офертата важи 30 дни, безплатните врътки – 72 часа, а максималният единичен залог е 5 лв. Изисква се 22-кратно разиграване за изтегляне на печалби.

Презареждане

Наличен е всеки ден до 1 май 2023 г. за играчи, получили известие в профилите си и депозирали поне 20 лв. Отпуска се под формата на до 100 Free Spins за 10‑линейни игри на CT Interactive в секция „Слот”, раздел Free Spins. Безплатните врътки имат 7-дневен срок за разиграване от получаването им.

Казино презареждане

Офертата е само за поканени клиенти на игралния сайт, важи за първия депозит, трябва да се активира до края на седмицата с поканата и да се разиграе до 15 дни след това. Наградата е 100% депозитът до максимума на сумата от офертата.

Cashback

Предлага се за живия Plam Bet игрален сектор и позволява възстановяване на процент от претърпени загуби (при седмична нетна загуба над 1000 лв.) до 5000 лв. Изисква се еднократно превъртане до 24 часа, а ако не бъде изигран или изтеглен до 30 дни, се губи.

Лоялна програма

Всеки заложен 1 лв. носи два типа точки на игри, събирани съответно за ваучер или ниво. С тях се закупуват специални ваучери, чиято големина е спрямо нивото. Цената на ваучер е 500 точки, като той може да е във вид на Palms Bet Free Spins или сума за превъртане в сайта. Събраните през месеца точки минават към следващия. Нивата зависят от статус точките от предходния месец и може да са VIP, Diamond, Platinum, Gold, Silver или Bronze.

Безплатно Колело на Късмета – 250 000 лв.

Офертата идва с четвърт милион лева, в сила е до 3 май 2023 г. и позволява включване на ежедневна база и трупане на точки за крайното класиране. Всеки ден изтеглен участник взема по 1000 лв. Наградите, включващи сума за изиграване или безплатен залог, са валидни 30 дена, а всички Free Spins – 3 дена.

Безплатна игра с прогнози – Кръг 11

Включва 74 селектирани футболни срещи, за които до 25 април 2023 г. всеки Palm клиент може да прави безплатни прогнози. Познати два точни резултата дневно носят 5 лв. безплатен залог и трупат точки за общия награден фонд от 10 000 лв.

Палмс Бет мобилна версия и приложение

palms bet mobile

Мобилната Palms Bet алтернатива запазва цялата функционалност на настолната такава, като достъпът е възможен през смартфон/таблет браузър.

На този етап не се предлага Palms bet mobile app за Android и iOS, но вместо това в Google Play и App Store са на разположение за изтегляне Игрални зали (Gaming Rooms) и Palms Bet Зали. Едното е онлайн директория с адресите на игралните клубове под шапката на бранда плюс няколко допълнителни функции. Второто е апликация за iPhone от CT Gaming, предлагаща инфо за игралните зали и казина, както и актуални новини, свързани с марката.

Помощ и поддръжка от Palms

Обслужването на играчите е обезпечено навсякъде и 24/7 посредством функции за кол център (с Palms Bet телефон 0700 45 700) и чат на живо, както и чрез запитвания по имейл, адресирани до [email protected] Първите две опции за Palms Bet контакти осигуряват възможно най-бърза реакция от страна на поддръжката, докато електронната кореспонденция изисква допълнително време за отговор.

Наземни игрални клубове Палмс Бет

Освен онлайн активности игралната къща развива активно и своя наземна мрежа от физически обекти с локации в София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Велинград, Русе, Велико Търново и Кърджали. Някои Palms Bet игрални зали са познати под имената Palms Merkur Casino (в София, Пловдив, Благоевград, Стара Загора и Казанлък) и Palms Merkur Royale (представляващ развлекателен комплекс в Grand Hotel Millennium Sofia).

Ето и разпределение на игралните клубове по градове:

 • Палмс Бет София – 9 обекта;
 • Палмс Бет Пловдив – 1 обект;
 • PALMS BET Русе – 2 обекта;
 • PALMS BET Варна – 2 обекта;
 • PALMS BET Бургас – 2 обекта;
 • PALMS BET Велинград – 1 обект;
 • Палмс Бет Плевен – 2 обекта;
 • PALMS BET Кърджали – 1 обект;
 • PALMS BET Велико Търново – 1 обект.

Допълнителна информация за Палмс

Официалният Palms Bet собственик е вече споменатата компания Телематик Интерактив България ЕАД, чиято оперативност в игралната индустрия не се изчерпва само с платформата palmsbet.com, но включва и дъщерния ѝ доставчик на игрално съдържание CT Interactive.

През 2021 г. Palms става главен спонсор на ПФК „Левски”, а през март 2022 г. лицензодържателят му става първата компания на родния игрален пазар, излязла на фондов пазар в България.

Palms Bet- Често Задавани Въпроси

Регистрацията в Палмсбет се осъществява в две стъпки. Едната изисква данните за профила ви – име, парола, имейл, а в следващата стъпка трябва да предоставите вашите лични данни – ЕГН, имена, адрес и т.н. Бутон за регистрацията в Palmsbet можете да намерите в нашето ревю.
Фентъзи футболът е представлява Виртуален футболен мениджър. Той ви дава право да изберете играчи, с които да съставите вашият отбор и да се състезавате. Разликата с обикновените игри от този тип е, че тук вашите играчи ще получават или ще им бъдат отнемани точки на база реалното им представяне на терена. Тоест, ако някой от вашият виртуален отбор вкара гол например в реален футболен мач, вие ще получите точки за това постижение.
Началната оферта за спорт в Палмсбет е една от най-щедрите в България. Тя се равнява на 100% от вашият първи депозит, а размерът и е до 300лв.
Aко преди сте били регистрирани в казино платформата на Palmsbet, то след смяната на бранда от страна на компанията, вашата регистрация ще бъде запазена и ще можете да я използвате.
Казиното на живо разполага с няколко популярни игри, а софтуерът е разработен от световно известни специалисти – Ezugi и Evolution Gaming.
Няма проблем да направите своята регистрация през мобилната версия на Palmsbet. Процедурата през телефон е абсолютно идентична с тази от настолен браузър и не би трябвало да ви затрудни.
Методите за разплащане в платфомрата са няколко. Можете да използвате кредитни и дебитни карти, както и Cashterminal, Easypay,ePay.bg, а и електронният портфейл Skrill.
Историята на вашите залози ще намерите в специално поле във фиша ви за залози.
Казино секцията предлага на потребителите бонус с максимална стойност 2000лв., която е 100% от вашият депозит.
При верификация, букмейкърът ще изиска от вас да изпратите копие от документ за самоличност. Като такъв можете да използвате лична карта, шофьорска книжка или паспорт.

PALMSBET – финална оценка

Марката на Telematic Interactive безспорно заслужава внимание заради своите наличности и опции за хазартно забавление, надграждани постоянно. Тук влизат стотици игрални разновидности, хиляди спортни срещи, завиден брой промоционални оферти, джакпоти и Palms Bet безплатни игри, причина феновете да го класират сред най‑големите лицензирани играчи у нас.

palms bet стартова оферта

Отговорна игра

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на сайта на НАП и на Отговорна игра в сайта на Палмс бет.

Това ревю е актуализирано последно на

 • Левски няма да взима заем от Palms Bet 11 Левски няма да взима заем от Palms Bet

  Мило Борисов, който е мажоритарния акционер на генералния спонсор на Левски Palms Bet и Наско Сираков са обсъдили различни варианти за бъдещото развитие […]

 1. Bet365 Онлайн Спортни Залози‎
  • Доказан международен бранд
  • Над 35 спортни дисциплини
  • Инструменти за залог
  18 plus Вземи Бонус
 2. Alphawin
  • Специални персонални оферти
  • Бързи разплащателни методи
  • Повече от 1200 хазартни игри
  18 plus Вземи Бонус
 3. Sesame
  • Атрактивни персонални оферти
  • Висококачествена e-Sports секция
  • Удобна мобилна версия
  18 plus Вземи Бонус
Виктор Петков Автор
Завършва Национална Априловска гимназия в Габрово, а през 2019 година се дипломира като бакалавър по Журналистика с профил "П...
букмейкър
БОНУС СПОРТ 300лв
+2000лв. Казино
+200 Free Spins
X