Добави коментар
Босненският специалист иска да запише успех срещу Тотнъм като наставник на "червените"

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович говори пред БНТ за предаването “Арена спорт” и разкри как “армейците” са победили Рома. Той заяви, иска да води ЦСКА срещу Тотнъм и този път да надвие “шпорите”, като също така разкри и какво го мотивира.

“Как се побеждава Рома, след като всички показатели в статистиката на двубоя са били в тяхна полза? Един треньор казваше така: Седиш на бар с едно момиче. Говориш с нея два часа, черпиш я коктейли. След два часа пристига друг и я води в стаята си. Първият е имал по-силна позиция, но друг я е спечелил. Това е футболът – има различни начини да запишеш победа. Рома нямаше 100% шансове за гол като нашите”, сподели треньорът на ЦСКА.

“След победата големият ми син ме пита “Кой е Фонсека?”. Той много се майтапи, има моя стил. Трябва ЦСКА да стане тим, от който всеки съперник да се страхува. Всеки да дава над 100%, за да вземе точка срещу нас. Трябва противникът да се страхува да играе срещу нас. Лудогорец трябва да знае, че сме тук и ще направим всичко възможно, за да ги свалим от върха”, каза босненският специалист.

“Как се мотивирам? Представям си пълни трубини, като всички пеят и носят играчите на рамене. Това ми дава мотивация. Искам да водя ЦСКА в мач срещу Тотнъм. Пак да ги посрещна и този път да ги победя. Надявам се всички да са доволни от работата ми. Само Господ знае какво ще постигна в ЦСКА. Искам, след години, когато се върна в клуба, още да се говори с добро за мен”, заяви треньорът на “армейците”.

“Какво заявих на футболистите в центъра на терена преди мача с Рома? Ето това: “ЦСКА, това са четири големи букви. Вие заслужавате да играете за този клуб. Искам да го демонстрирате на терена. Хората да знаят, че играете със сърце и с желание.” добави Акрапович.

Треньорът на ЦСКА заяви също, че винаги е искал играчи на “червените”, когато беше в Локомотив Пловдив. Той заяви, че срещу ЦСКА мачовете са били много трудни, а в момента заяви, че иска в състава на “червените” Златан Ибрахимович.

Добави коментар
Гласувай: