Акрапович разкри как се бие Рома и си постави големи цели с ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босненският специалист иска да запише успех срещу Тотнъм като наставник на "червените"

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович говори пред БНТ за предаването “Арена спорт” и разкри как “армейците” са победили Рома. Той заяви, иска да води ЦСКА срещу Тотнъм и този път да надвие “шпорите”, като също така разкри и какво го мотивира.

“Как се побеждава Рома, след като всички показатели в статистиката на двубоя са били в тяхна полза? Един треньор казваше така: Седиш на бар с едно момиче. Говориш с нея два часа, черпиш я коктейли. След два часа пристига друг и я води в стаята си. Първият е имал по-силна позиция, но друг я е спечелил. Това е футболът – има различни начини да запишеш победа. Рома нямаше 100% шансове за гол като нашите”, сподели треньорът на ЦСКА.

“След победата големият ми син ме пита “Кой е Фонсека?”. Той много се майтапи, има моя стил. Трябва ЦСКА да стане тим, от който всеки съперник да се страхува. Всеки да дава над 100%, за да вземе точка срещу нас. Трябва противникът да се страхува да играе срещу нас. Лудогорец трябва да знае, че сме тук и ще направим всичко възможно, за да ги свалим от върха”, каза босненският специалист.

“Как се мотивирам? Представям си пълни трубини, като всички пеят и носят играчите на рамене. Това ми дава мотивация. Искам да водя ЦСКА в мач срещу Тотнъм. Пак да ги посрещна и този път да ги победя. Надявам се всички да са доволни от работата ми. Само Господ знае какво ще постигна в ЦСКА. Искам, след години, когато се върна в клуба, още да се говори с добро за мен”, заяви треньорът на “армейците”.

“Какво заявих на футболистите в центъра на терена преди мача с Рома? Ето това: “ЦСКА, това са четири големи букви. Вие заслужавате да играете за този клуб. Искам да го демонстрирате на терена. Хората да знаят, че играете със сърце и с желание.” добави Акрапович.

Треньорът на ЦСКА заяви също, че винаги е искал играчи на “червените”, когато беше в Локомотив Пловдив. Той заяви, че срещу ЦСКА мачовете са били много трудни, а в момента заяви, че иска в състава на “червените” Златан Ибрахимович.