Бащата на Джокович: Григор нанесе голяма вреда на Хърватия и Сърбия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бащата на Новак Джокович отправи остри критики към най-успешния български тенисист Григор Димитров, като обяви, че хасковлията е виновен за това, че синът и половинката му са болни от коронавирус.

Сърджан Джокович заяви за хърватска телевизия, че българският състезател е дошъл заразен на турнира Адрия Тур, който световният номер 1 организира.

“Каква е причината това да се случи? Защото Григор Димитров вероятно дойде заразен отнякъде. Тук не му направиха тестове, взеха му проба на друго място. Това не е хубаво. Но… Какво да се прави. Нанесе голяма вреда на Хърватия, на нашето семейство и на Сърбия”, заяви Сърджан Джокович.

“Никой не се чувства добре след случилото се. Ноле също. В това положение. никой не е добре Не, не е добре, но това е ситуацията! Трябва да излезем от нея по-силни, да бъдем сигурни, че и това ще мине, да се намери начин, да защитим всички”, изригна бащата на Джокович.

Както е известно, Григор Димитров бе първият от тенисистите на Адрия Тур, който даде положителна проба за коронавирус. Гришо се отказа от състезанието в Задар в събота преди мача си с Борна Чорич, след като не се чувстваше добре.

Всички останали турнири от Adria Tour логично са отменени, за което информира лично Новак Джокович.