Кубрат обяви в кой рунд ще нокаутира Джошуа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Кобрата отвърна на заканите на Антъни Джошуа и обеща да го нокаутира, като не в 9-ия или 10-ия рунд, то в 11-ия със сигурност. 

Най-добрият ни боксьор е убеден, че има огромна вероятност именно така да спечели мача срещу  двукратният световен шампион в тежка категория във версии IBF, WBA и WBO и IBO в тежка категория.

Кубрат Пулев в момента е в тренировъчен процес и заяви, че разполага с необходимото време да се подготви добре, за разлика от  “Зауерланд”, когато, по неговите думи, е получавал информацията си чрез медиите. Кобрата заяви също, че вече има план и ще се подготвя на немска земя, защото двубоят ще се състои на Стария континент. Той иска да разкрие пълния си потенциал и сподели, че всички дълги години на тренировки „сега трябва да се осмислят“.

Пулев разкри, че не търси бърза победа, защото не в това е силата му. Той вижда благоприятният развой от срещата с един завършек с нокаут.

Колкото до парите, които ще спечели, Кубрат е категоричен, че за него това не е от голямо значение и че вече има някаква сума, която са му гарантирали и която може да бъде увеличена два или три пъти, но все още няма пълна яснота по този въпрос.

„Всичко зависи от гледаемостта, от pay per view. Сумата първо е конфиденциална, второ не смятам, че това е важното в случая. Важно е, че събитието е огромно. Аз се надявам да отида и да победя за България. Важното е да спечеля, важното е да отида и да го нокаутирам“, завърши Пулев.