google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английският шампион Ливърпул е готов да включи Деян Ловрен към офертата си за централния бранител на Наполи Калиду Кулибали, съобщава „Тутоспорт“.

„Червените“ искат да привлекат сенегалеца отдавна, но не са склонни да платят високата цена, която му е поставена от президента на клуба от Неапол Аурелио де Лаурентис, който няма да се раздели със защитника за по-малко от 90 милиона паунда.

По тази причина ръководството на мърсисайдци ще промени първоначалната си стратегия и ще добави Ловрен към офертата си. Така шампионите на Англия ще заплатят по-малка трансферна сума , а и донякъде ще компенсират италианците за загубата на толкова основен играч в дефанзивния вал на тима.

Ловрен не попада в сметките на Юрген Клоп и все по-рядко получава шансове да играе. 30-годишният централен защитник изигра едва 10 мача във Висшата лига през настоящата кампания. Договорът на хърватина е за още една година. Въпреки че, получава много критики за играта си, Ловрен е класен централен бранител и към него има сериозен интерес от страна на Милан и Рома.