Босът на Монтана: Лечението на Никола Спасов продължава
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Румен Панайотов заяви, че се надява всичко лошо да отшуми до края на седмицата

Президентът на Монтана Румен Панайотов заяви, че се надява следващите тестове на играчи за коронавирус да се окажат отрицателни и всичко лошо да отшуми до края на седмицата. Новакът в елита трябваше да гостува на Берое в предстоящия кръг в efbet Лига, но двубоят бе отложен заради голям брой играчи с COVID-19 в тима на заралии.

“Надявам се до края на седмицата всичко лошо да отшуми. Ще направим PCR тестове на всички, така че очаквам отборът да се събере целият, с изключение на Никола Спасов, чието лечение продължава. При него се оказа малко по-сериозно, но се надявам по най-бързия начин да се развият добре нещата. Неприятна ситуация, но животът предлага всякакви изненади.“

“Валери Христов приключва карантината си в петък и ще се завърне в понеделник. Имаме си своите проблеми и неща за решаване, но ще се постараем всичко да е както трябва. В крайна сметка, имаме доста футболисти, които трябва да дадат максимума си. Най-важното е да вземем всички мерки и да предпазим играчите“, заяви Панайотов.