Спартак (Варна) иска да продължи добрите си изяви и срещу Монтана
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
От щаба на Спартак (Варна) се надяват доброто настроение от победата над Струмска слава да се пренесе и на стадион "Огоста " в Монтана в началото на седмицата.

От щаба на Спартак (Варна) се надяват доброто настроение от победата над Струмска слава да се пренесе и на стадион “Огоста ” в Монтана в началото на седмицата. Контузени са все още вратарят Георги Георгиев и защитникът Ангел Грънчов, но техните заместници – младежкия национал Никола Виденов и Преслав Петров се вписаха добре сред титулярите. Треньорът на варненци Васил Петров заяви, че Спартак трябва да се научи да печели и като гост, а мачът срещу Монтана определи като много важен.

В последния домакински мач имаше доста сериозен отлив на привърженици, а един добър резултат на “Огоста” със сигурност ще ги върне отново на трибуните. Едва ли варненци ще изневерят на атакуващия стил дори като гост. В последната среща бързите крила на отбора Ромеш Ивей и Йохан Н’Зи се появиха като резерви и вляха много мощ в предни позиции. Лявото крило Н’Зи отбеляза и втория гол срещу Струмска слава. Очаква се именно те да бъдат и основната заплаха за домакините.