Уелтън ще бъде наблюдаван от съгледвачи за МЛС
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилският флангови нападател прави много силен сезон. Той е бил на терена във всичките 17 двубоя на тима - 11 в Първа лига и 6 в Лигата на конференциите.

Мач №1 в първенството е идеална възможност футболистите на Левски и ЦСКА – София да се докажат пред чуждестранни съгледвачи. Играта на звездата на сините Уелтон ще бъде наблюдавана днес от представител, който работи с американски клубове, информира “Тема Спорт”. В ложите на националния стадион ще седне естонец, който е натоварен със задачата да следи за тимове от МЛС действията на звездата на сините.

Бразилският флангови нападател прави много силен сезон. Той е бил на терена във всичките 17 двубоя на тима – 11 в Първа лига и 6 в Лигата на конференциите. В тях отбеляза 4 попадения – по 2 във всяка надпревара. Интерес към Уелтон има и от Казахстан. Представители на местен гранд също ще го държат под око от трибуните.

Цената на бразилеца не е никак малка. През лятото сините искаха за правата му 3 милиона евро. Тогава оферта имаше от белгийския Стандард Лиеж, но тя бе за много по-малка сума и веднага бе отхвърлена от ръководството на клуба. Белгийците проявиха интерес и към Джават ел Джемили, но той също се оказа скъп.