Краси Балъков: Показахме характер до последната секунда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Изиграхме един от най-добрите си мачове, сега в момента е много тежко да се анализира всичко, което се случи на терена"

Въпреки загубата с 2:3 от Ботев Пловдив, главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков остана доволен от играта на своя тим.

“Единият трябва да бие, другият, разбира се, ще падне. Не ни се искаше да бъдем тези, които падат. Загубихме заради колективно недооценяване на ситуациите, при които ни вкараха първите два гола. Показахме характер до последната секунда, но има неща, които трябва да коригираме по-бързо. Не заслужавахме да паднем, но футболът е игра на голове. Видяхме днес, че по-добрият отбор може да загуби. Отборът на Ботев има много индивидуална класа и тя се показа при тези два гола, които вкараха. Доволни сме като цяло от играта, но трябва да вкараме един гол повече от противника“, коментира Бала след мача.

„В грешка сте – много добра игра показахме, но резултатът не е добър. Изиграхме един от най-добрите си мачове, сега в момента е много тежко да се анализира всичко, което се случи на терена. Ще си направим изводите – всичко е толкова сигурно, колкото и несигурно. Най-важният мач за нас, финалът, е в сряда”, каза още Балъков.