Треньор във Висшата лига не иска завръщането на публиката
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Дейвид Мойс има желание да продължи да работи в Уест Хем

Мениджърът на Уест Хем – Дейвид Мойс, изрази желанието си да поднови договора си с “чуковете”. Настоящият контракт на специалиста е до края на сезон 2020/21.

„Нямам желание да ходя никъде. Вече проведох разговор с Дейвид Съливан (собственик на Уест Хам), но все още не искам да ви казвам нищо за преговори ни. Щастлив съм, защото отборът стана много по-силен напоследък и се надявам, че ще продължим да се развиваме в бъдеще”, заяви Мойс.

Шотландският наставник на лондончани се изказа против идеята за завръщането на публиката по стадионите във Великобритания от 23 май. Според него това би дало предимство на отборите-домакини. Мойс смята, че феновете трябва да се завърнат на стадионите в началото на кампанията 2020/21.

„Не съм съгласен да има публика в последния кръг на настоящия сезон, защото това ще даде предимство на тимовете, които са домакини в тези мачове. Като цяло завръщането на публиката би било страхотно, но нека това се случи от следващия сезон”, коментира Дейвид Мойс на пресконференцията преди визитата на Манчестър Сити в събота.

Преди срещата на “Етихад” в събота, “чуковете” заемат 4-ото място в Премиър Лийг с актив от 45 точки, като са на 4 пункта зад Ман Юнайтед и Лестър. Предстоящият им съперник Ман Сити пък е лидер в подреждането с 59 пункта.