Халф на ПСЖ може да заиграе във Висшата лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Карлос Солер е предложен на Арсенал, Тотнъм; а Астън Вила води преговори за подписа му

Почти сигурно през лятото испанският халф Карлос Солер ще напусне Пари Сен Жермен. Футболистът на парижани е предлаган на Арсенал и Тотнъм, докато Астън Вила вече преговаря за подписа му.

Солер направи име в тима на Валенсия. Той се раздели с “прилепите”, за да се присъедини към френския гранд Пари Сен Жермен през лятото на 2020 г. в сделка на стойност 17 милиона паунда. Карлос Солер участва в 62 мача за ПСЖ, а повечето от тези изяви дойдоха от пейката. Солер не успя да затвърди мястото си в първия им отбор и започна само 11 мача в Лига 1 през този сезон. 27-годишният футболист изглежда логично да напусне “Парк де Пренс”, а и френският шампион се очаква да направи доста промени в състава си през лятото.

Астън Вила има желание да си осигури подписа на Карлос Солер и вече са започнали да предприемат действия. Мениджърът на тима Унай емери иска да подсили отбора за предстоящото участие в Шампионска лига. Емери познава качествата на Солер от времето на двамата в Ла Лига. В бирмингамския клуб гледат на Солер като заместник на Николо Заниоло.

В същото време и на Арсенал, и на Тотнъм е предложен шанс да подпишат с испанския национал. И двата клуба от Северен Лондон се стремят да подсилят халфовата си линия и Солер може да бъде качествено попълнение за тях.