Хоселу е близо до постоянен договор с Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Героят за "Белия балет" от мача реванш с Байерн ще удължи престоя си на "Сантяго Бернабеу"

Според информация на медията El Chiringuito TV, испанският национал Хоселу едва ли ще остане в Еспаньол след летния трансферен прозорец. Опитният нападател е близо до удължаване на престоя си на “Сантяго Бернабеу”, като постигне договор за постоянен трансфер в Реал Мадрид през следващите седмици.

Хоселу се представя на изключително ниво, откакто се присъедини към Реал Мадрид от Еспаньол под наем за един сезон миналото лято. 34-годишният футболист се радва на ренесанс, след като прекара пиковите си години, затънал в посредственост. Завръщането му в Испания обаче възкреси неговата кариера.

Хоселу за първи път стана известен по време на престоя си в Депортиво Алавес, отбелязвайки голове за забавление за тима на баските. Последва кратък престой с Еспаньол, като представянето на Хоселу беше рядко положително за друг клуб, борещ се за изпадане. Подвизите на ветерана  не останаха незабелязани, привличайки вниманието на няколко клуба от висок профил, преди Реал Мадрид да го привлече като заместник на Карим Бензема.

Испанският национал, който също стана известен за Ла Роха през последните 12 месеца, натрупа 16 гола и три асистенции в 47 изяви във всички състезания, намирайки вратата веднъж на всеки 126 минути. Така че едва ли е изненадващо, че изявите на Хоселу са убедили Реал Мадрид да удължи престоя му на “Сантяго Бернабеу” и двете страни ще преговарят за договор в следващите седмици.