Пет вълнуващи срещи от Висшата лига на Боксинг дей
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нюкасъл приема Нотингам Форест в началото на днешната програма в Премиър Лийг

На втория ден от Коледа винаги се провеждат мачове във Висшата лига. Боксинг дей предлага на футболните фенове пет срещи във вторник. Нюкасъл отчаяно се нуждае от победа, когато домакинства на Нотингам Форест в началото на деня, докато Ливърпул и Манчестър Юнайтед също ще красят нашите телевизионни екрани вечерта.

Нюкасъл не може да си позволи още един слаб резултат, когато се изправи срещу Нотингам Форест на Сейнт Джеймсис Парк в началото на днешната програма от 14:30 часа. “Свраките” загубиха пет от последните си шест мача във всички състезания, като отпаднаха от Шампионската лига и Карабао Къп през последните седмици. Последното им поражение дойде в събота от Лутън Таун, оставяйки ги на седем точки от топ 4. Форест се почувства ощетен от поражението си с 2:3 от Борнемут след спорния червен картон на Уили Боли, като отборът на Нуно Еспирито Санто вече е само на две точки над зоната на изпадащите и също ще иска добър резултат от предстоящия мач.

Ливърпул се отправя към “Търф Муур” за визита на Бърнли от 19:30 часа. “Червените” направиха реми 1:1 с Арсенал в миналия кръг и останаха на второто място. Сега те ще искат да се върнат на победния път и срещат отбор, който успя да спечели третата си победа в лигата с успех над Фулъм в мианлия кръг. Домакините обаче все още са на 19-о място и са спечелили само една от последните си шест срещи с Ливърпул.

Манчестър Юнайтед срещу Астън Вила е последният мач от програмата на Боксинг дей днес от 22:00 ч. На ‘Олд Трафорд’ разочароващите резултати продължиха с поражение от Уест Хем с 0:2 в миналия кръг. Сега Ман Юнайтед има трудно изпитание срещу Астън Вила. Отборът на Унай Емери успя да спечели като гост Челси, Тотнъм и Брентфорд през последните месеци, но не е толкова силен във визитите си, колкото е на “Вила Парк” през последната година.

В останалите два двубоя на Боксинг дей, Борнемут приема Фулъм, докато Шефилд Юнайтед е домакин на Лутън Таун. И двете срещи са от 17:00 ч. като се очаква да бъдат доста оспорвани.