Безпаричният Левски отново загърбва юношите си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сините очаквали попълнения от чужбина

Старши треньорът на задушаващият се от финансов недоимък Левски – Живко Миланов, обяви след края на контролата с втородивизионния Етър, че в следващите дни на Герена се очакват нови попълнения от чужбина.

Сините надиграха Виолетовите с 2:0 след ранни голове на Здравко Димитров и Мартин Петков.

Наставникът изрази задоволство от спаринга срещу Етър, като допълни, че все още не е ясно дали Николай Михайлов ще застане на вратата в първия шампионатен мач срещу Славия.

“Нашите критици са феновете,” заяви Миланов. “Ако те са доволни, значи всичко е наред. Радвам се, че застанаха зад нас, винаги бяха с нас в тежките времена. Апелирам за търпение към младите, те се развиват по добър начин.

Безпаричният Левски отново загърбва юношите си 1

“Доволен съм от играта, получиха се хубави неща. Имаше и лоши, които трябва да изчистим, но затова са проверките. Има много какво да подобряваме, искам Левски да изглежда по съвсем различен начин. Доволен съм от старанието, търпението и като цяло от подготовката, която направихме.

“Първата цел беше да се подпишат договори с тези, които искахме да останат. Надявам се да имаме следващата седмица нови попълнения, но ще е трудно. Може би в хода на първенството ще опитаме да попълним липсващите позиции.

“Имаме набелязани играчи от чужбина. Българите си намериха отбори. Не искаме пълнеж от футболисти, така че чужденецът трябва да е с две класи над българина. Без пари е трудно, но не надявам да имаме някакъв успех в трансферите.

“За мен отборът е готов, най-важното е физически да сме готови. Не сме в пълен състав, имаме само 11-12 основни футболисти и всичко друго е юноши. Ще ни трябва по-дълга скамейка. Вярвам, че ще се представим по-добре от миналия сезон.

“Левски е готов, но една-две контузии могат да обърнат нещата. Имаме, например, само един защитник и там сме фокусирани. Ники Михайлов работи доста усърдно, за да влезе във форма и ще видим. Не се знае дали той ще започне (срещу Славия) или Андреев.”