Левски направил оферта за български нападател, продава Рикардиньо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Чешкият Виктория Пилзен иска да вземе бразилския таран на "сините"

В понеделник Левски е отправил официално предложение към Крумовград за подписа на нападателя Александър Колев. От “Герена” са оценили бившия футболист на Берое на сумата от 75 000 евро.

В Крумовград останали сюрпризирани от офертата, тъй като според тях цената на Колев е по-висока. 31-годишният нападател е несменяем титуляр и от началото на сезона е изиграл 20 мача, като е вкарал 6 гола. Крумовград със сигурност иска да получи поне два пъти повече за своя нападател.

Припомняме, че трансферния пазар в България затваря на 29 февруари. Предполага се, че Левски ще направи всичко възможно, за да вземе нападателя на Крумовград, въпреки че клубът иска повече пари. “Сините” ще продължат с опитите да вземат и Ангел Бастунов от Хебър.

В същото време клубът от “Герена” е близо до продажбата на Рикардиньо. Бразилецът е желан от Виктория Пилзен, който е изпратил оферта на стойност 600 000 евро за подписа му. Левски обаче иска да вземе с 250 000 повече за футболиста. Виктория Пилзен има време да изпрати нова оферта и да убеди българския гранд да продаде бразилеца.