Betano фаворизира Ювентус в домакинството на Удинезе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Старата госпожа" ще се стреми да сложи край на серия от 2 мача без победа

Тази вечер от 21:45 ч. отборите на Ювентус и Удинезе ще премерят сили на “Алианц Стейдиъм” в Торино в последен мач от 24-ия кръг на Серия А. Домакините ще преследват трите точки, за да останат близо до лидера Интер. Юве е фаворит според коефициентите на Betano. Ставката за победа на “старата госпожа” в betano bg спортни залози е 1.47, докато успех на Удинезе е оценен на 8.25. Ще бъде голяма сензация, ако тимът от Удине, който е в сериозни затруднения този сезон, си тръгне като победител от Торино.

Ювентус вече е на седем точки зад лидера Интер, като двата отбора са изиграли по 23 двубоя в Серия А. Все пак торинският гранд може да увеличи натиска върху ‘нерадзурите’ с победа в понеделник вечер. Ювентус загуби от Интер с 0:1 в Милано в миналия кръг, като автогол на Федерико Гати раздели двата отбора, борещи се за титлата в Италия. Сега Ювентус се завръща у дома и ще има солидна подкрепа от феновете си, които пълнят “Алианц Стейдиъм” през този сезон. Юве допусна грешна стъпка в последното си домакинство – 1:1 с Емполи, но в предстоящия мач е длъжен да спечели и да се върне към победите.

Удинезе разочарова през текущата кампания и е замесен в битката за оцеляване. Гостите са 17-ти в класирането с равен брой точки с 18-ия Верона. Тимът на Удинезе загуби от Аталанта с 0:2 в последното си гостуване, а след това подели по точка с Монца у дома. Удинезе има едно от най-слабите нападения в лигата и трудно ще вкара гол в Торино. Според коефициентите в Бетано, Удине ще загуби срещата и предстои да видим дали Ювентус ще оправдае ролята си на фаворит.