Ман Юнайтед, Барселона и Нюкасъл с интерес към халф на Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Множество топ клубове следят французина Адриен Рабио

Според испанското издание Fichajes, отборите на Манчестър Юнайтед, Барселона и Нюкасъл Юнайтед следят ситуацията на Адриен Рабио в Ювентус. Когато договорът на френския халф изтече, 28-годишният футболист може да напусне “бианконерите” със свободен трансфер през лятото.

Адриен Рабио остава един от класните халфове в Европа, като няколко клуба непрекъснато се опитват да привлекат 28-годишния френски национал от Ювентус. “Бианконерите” преподписаха с полузащитника едногодишен договор миналото лято, но може да го загубят в края на сезона без пари.

Треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг искаше Рабио през януари, тъй като може би се надяваше да го привлече на по-ниска цена. Червените дяволи обаче ще опитат отново през лятото, когато може да сменят халфовата линия, особено ако Каземиро напусне клуба.

Тъй като положението на Рабио е атрактивно предложение за Барселона, те също наблюдават 28-годишния френски национал. Каталунците са изправени пред финансови проблеми, които могат да ги накарат да харчат по-малко през лятото, така че са насочени към свободни агенти.

Нюкасъл също не са в отлично финансово състояние, само че техните проблеми са повече с Финансовия феърплей, отколкото с реалното финансиране. Те може да загубят Жоелинтон, тъй като има проблеми с подновяването на договора с бразилеца. Следователно “свраките” може да смятат Рабио за човек с правилния опит и стил, който да замени бразилския халф през това лято.