Франция е новият фаворит на букмейкърите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Огромни коефициенти за Бензема и Левандовски

Само преди няколко дни букмейкърите се колебаеха между Белгия и Англия за свой фаворит за титлата на започващото след две седмици европейско първенство.

Франция е новият фаворит на букмейкърите 1

Завръщането на головата машина на Франция Карим Бензема в състава на “петлите” изведнъж преобърна своеобразната класация.

С днешна дата ансамбълът на Дидие Дешан е фаворит според bet365 спортни залози с коефициент 5.50. Англичаните останаха втори с 6.00, а Белгия отстъпи на трета позиция със 7.00.

Непосредствено зад челната тройка са обичайните заподозрени – Германия (8.00), Испания (8,50), а европейският първенец от 2016 година Португалия е с 9.00.

Малко зад тях са Италия – с 12.00, и Нидерландия – с 13.00.

С най-малки шансове продължават да се котират Финландия и Северна Македония. Коефициентът за тяхна титла е 501.00, а пред тях е селекцията на Унгария – с 401.00.

В коефициентите за развитието на отделните групи могат да се открият доста примамливи предложения.

Турция, например, се намира в доста добра форма и доказа това с изявите си в световните квалификации, в които надигра Норвегия с 3:0 като гост и Нидерландия с 4:2 у дома.

Представителният тим на югоизточната ни съседка е в Група А редом до Италия, Швейцария и Уелс и едва ли ще има особени трудности с преминаването в следващата фаза. Коефициентът това да се случи с днешна дата е 1.57.

В същото време отпадането на Уелс още в груповата фаза е оценено с 1.83.

Франция е новият фаворит на букмейкърите 2

Интересни са предложенията на букмейкъра Efbet.com за Най-добър реализатор на Евро 2020. Фаворити в момента са Хари Кейн (Англия) – 7.00, и Ромелу Лукаку (Белгия) – 7.75.

След тях са класирани Килиан Мбапе (Франция) – 9.00, и Кристиано Роналдо (Португалия) – 11.00. Едва на пета позиция е поставен Бензема, като неговите шансове да стане номер 1 сред стрелците са оценени с “космическия” коефициент 16.75.

Какво да кажем пък за ставката на головата машина на Байерн – Робер Левандовски, на чийто умения разчитат толкова много поляците – 21.00!