Левандовски сравни Клоп с “лош учител”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Като треньор беше като лош учител и го казвам в най-добрия смисъл на думата. Кой е този учител, който си спомняте най-ясно? Не помниш този, който е направил живота ти по-лесен и никога не е очаквал нищо от теб, спомняш си лошия учител, който е строг и те притискаше, за да извлече най-доброто от теб."

Нападателят на Барселона Роберт Левандовски сподели, че има специална връзка с мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп. Двамата работиха заедно няколко години в Борусия Дортмунд.

„Той не беше просто като бащинска фигура за мен. Като треньор беше като лош учител и го казвам в най-добрия смисъл на думата. Кой е този учител, който си спомняте най-ясно? Не помниш този, който е направил живота ти по-лесен и никога не е очаквал нищо от теб, спомняш си лошия учител, който е строг и те притискаше, за да извлече най-доброто от теб. Това е учителят, който ще те направи по-добър, нали? И Юрген беше такъв“, заяви полякът пред „TPTFootball“.

„Научих много от него. Когато пристигнах в Дортмунд, исках да правя всичко бързо – силен пас, първо докосване… Юрген ме посъветва да бъда спокоен, да потупам два пъти, ако е необходимо, беше напълно против природата ми, но вкарах повече голове по този начин. Когато разбрах това, той ме предизвика да ускоря отново, едно докосване, гол. Забави ме, за да ме ускори. Изглежда просто, но това беше много добре за мен“, добави Роберт Левандовски.