Winbet Слот Турнир с Награди до 50 000 лв
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Печелете награди с турнира на EGT Digital от Winbet. Пълните правила и условия ще откриете при нас.

Изненадите от WINBET през лятото продължават! От 26 юни до 02 юли най-запалените и активни играчи на оператора могат да участват в страхотен Слот турнир с още по-страхотни награди, които стигат до 50 000 лв. Най-важното правило е, че в хода на промоцията участват игрите на EGT Digital, на които трябва да залагате с помощта на реални средства. Само така ще си осигурите и реален шанс за печалби, които не бихте искали да изпуснете.

По време на промоционалния период ще трупате точки, които ще бъдат калкулирани по следния начин: Залози на стойност 10 лв. са равни на една точка в класирането, залози на стойност 20 лв. са равни на две точки и т.н.

За квалифициращи се смятат залози, направени на игрите на EGT Digital.

Важно е да бъдете информирани, че поставяйки залог с бонус средства, той няма да бъде зачетен и по този начин няма да получите награди.

До края на турнира потребителите ще трупат точките си както в дневни, така и в едно генерално класиране, което ще обхване точките за целия промоционален период.

В секцията „Правила и условия“ на winbet.bg ще откриете подробно представена информация за наградите от всички класирания, където е разписана пълната информация за турнира. Можете да очаквате наградата си до 12 часа, веднага след края на всяко едно класиране. Ако възникне ситуация на равенство между двама играчи, печалбата се дели, за да бъде постигната по-горна позиция в класирането. На 02 юли приключва генералното класиране и тогава клиентите ще получат печалбите си.

Дейността е подходяща за лица над 18 години и участието в хазартни игри е не само забавление, а крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.