Бернардо Силва може да поеме към Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалският ас на Ман Сити е възможно да напусне "Етихад" през лятото

Според информация на изданието The ​​Daily Star, Реал Мадрид е фаворит за подписа на Бернардо Силва, ако той напусне Манчестър Сити през лятото. Последният сценарий изглежда вероятен, като всички фактори сочат Лос Бланкос като фаворит за подписа на португалския национал. Барселона и Арсенал също имат интерес към футболиста.

Португалският национал представляваше интерес за много от топ клубовете през последните няколко години. Все пак той е с важна роля за безпрецедентния успех за Манчестър Сити, откакто пристигна на “Етихад Стейдиъм” от Монако. Звездата на Манчестър Сити има освобождаваща клауза от 50 милиона паунда, a Реал Мадрид е склонен да плати тази сума.

Португалският национал може да се разглежда като заместник на Лука Модрич, който сигурно ще напусне клуба в края на сезона. Силва имаше намерение да напусне Манчестър Сити и миналото лято, но тогава Гуардиола го накара да остане. Сега обаче интересът към него от други отбори е още по-голям, а португалецът би искал смяна на обстановката.

Арсенал има сериозен интерес към играча, но Бернардо Силва изключи възможността за преминаване в друг отбор от Висшата лига, така че той би могъл да предпочете преминаване в испанската столица, ако напусне Манчестър Сити.