Манчестър Юнайтед влиза в битката за играч на Байерн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" ще се пробват за Джамал Мусиала

Английският гранд Манчестър Юнайтед има желание да привлече 21-годишния германски национал Джамал Мусиала от Байерн Мюнхен. “Червените дяволи” ще спорят с Реал Мадрид за подписа на талантливия футболист. Германският национал е оценен на 120 милиона евро, като Байерн Мюнхен има желание да го задържи и след летния трансферен прозорец.

Мусиала е считан за един от най-добрите млади атакуващи таланти в света и той може да се развие в играч от най-висока класа с правилните напътствия. Манчестър Юнайтед се нуждае от повече качество в атака, а Джамал Мусиала би бил страхотно попълнение. Но те ще се изправят пред ожесточена конкуренция срещу гиганти в европейския футбол за неговия подпис.

“Червените дяволи” в момента преминават през период на възстановяване и ще бъде интересно да видим дали ще могат да привлекат топ млад талант като него през лятото. Мусиала ще иска да се състезава за големи трофеи и оставането в Байерн Мюнхен или присъединяването към клуб като Реал Мадрид ще бъде идеално за него. Манчестър Юнайтед може да се наложи да предложи голяма заплата на футболиста с цел да го убеди да премине на “Олд Трафорд”.

21-годишният играч е способен да действа като централен нападател, фалшива деветка, както и като крило. Той ще добави голове и креативност към тима на Ман Юнайтед – нещо, от което воденият от Ерик тен Хаг отбор има голяма нужда.