Манчестър Сити води преговори за звезда от Висшата лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шампионът е провел преговори с Уулвс за алжирския национал Раян Аит-Нури

Според изданието Football Transfers, отборът на Манчестър Сити се е прицелил в Раян Аит-Нури от Уулвърхемптън. 22-годишният футболист беше забележителен за своя клуб през настоящия сезон и Ман Сити вече предприе действия да го привлече.

Аит-Нури играе все по-силно, откакто се присъедини към Уулвс през 2020 г. Алжирският национал изглежда е издигнал играта си на следващото ниво и впечатляващите му изяви привлякоха много внимание. През текущия сезон той се е изявявал като крило в повечето случаи. Аит-Нури участва в 32 мача за Уулвс и е постоянна заплаха за съперника на левия фланг. 22-годишният играч дори е допринесъл за пет гола.

Мениджърът на “гражданите” Пеп Гуардиола иска Аит-Нури в редиците си. Играта в нападение на алжиреца е една от основните причини Гуардиола да го желае в състава си от следващия сезон. Докато Йошко Гвардиол и Нейтън Аке бяха използвани като ляв бек от испанския мениджър този сезон и двамата свършиха добра работа, испанският специалист все още иска по-атакуваща опция и смята, че Аит-Нури може да се представя много добре с екипа на “небесносините”.

Жорже Мендеш е агент на футболиста, а Сити е в чудесни отношения с португалеца. Междувременно те вече са провели разговори с Уулвс относно евентуален трансфер и предстои да видим дали Аит-Нури ще премине на “Етихад” през лятото.