Реал Мадрид няма да привлича испански национал през лятото
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Кралският клуб" отхвърли възможността за летен трансфер на Дани Олмо

Според доклад на испанската медия Fichajes, испанският национал Дани Олмо вече не е в трансферните планове на Реал Мадрид. Много издания свързваха Лос Бланкос с 25-годишния плеймейкър на РБ Лайпциг. Испанският гранд обаче отхвърли възможността играчът да се премести на “Бернабеу” през летния трансферен прозорец.

Дани Олмо се утвърди като един от най-добрите играчи в немското първенство, откакто се присъедини към РБ Лайпциг от Динамо Загреб през януари 2020 г. Атакуващ полузащитник по позиция, испанецът е също толкова добър да играе по фланговете. И той процъфтява във всяка роля за своя клуб и страна.

25-годишният футболист имаше проблеми с контузии по време на престоя си в РБ Лайпциг. Въпреки това, Дани Олмо се справи добре с преодоляването на тези проблеми и се наслади на солидна кампания 2023/24 за “червените бикове”. Олмо е записал осем гола и пет асистенции в 22 изяви във всички състезания. Прогресът на Дани Олмо в РБ Лайпциг не остана незабелязан, като привлече вниманието на Барселона и Реал Мадрид, както и на клубове от Висшата лига.

Лос Бланкос обаче няма да предприемат офанзива за подписа на 25-годишния испански национал през летния трансферен прозорец, пише Fichajes. В същото време последните информации сочат, че испанецът предпочита да премине в Манчестър Сити.