Челси има желание да подпише с футболист на Аталанта
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" се интересуват от нидерландския национал Теун Копмейнерс

Челси внимателно е наблюдавал изявите на Теун Купмайнерс в сблъсъка на Аталанта срещу Ливърпул от Лига Европа тази седмица и ще бъде интересно да се види дали ще решат да продължат интереса си с конкретно предложение за подписа на нидерландския национал през летния трансферен прозорец.

Теун Коопмайнерс е в отлична форма този сезон, като е вкарал 17 гола във всички състезания. Нидерландският полузащитник със сигурност е доказал своята класа в Серия А и може да има желание да направи следващата стъпка в развитието си. Преминаването във Висшата лига ще бъде вълнуваща възможност за него и той ще може да демонстрира качествата си на по-високо ниво, играейки за топ клуб като Челси.

Челси беше доста посредствен през последните сезони, но все още е един от най-големите клубове в света. Възможността да се присъедини към тях може да бъде доста атрактивна за нидерландеца. В момента на “сините” им липсва полузащитник с неговите умения и той ще добави голове и креативност към отбора.

Съобщава се, че нидерландският полузащитник е оценен на 60 милиона паунда от Аталанта и ще бъде любопитно да се види дали лондончани са готови да платят тази цена, за да го доведат на “Стамфорд Бридж”.