Тотнъм ще изпрати оферта за подписа на футболист на Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английският тим ще иска да привлече Пабло Торе от Барса в сделка на стойност 30 милиона евро

Според информация на испанското издание E-Noticies, Пабло Торе е обект на интерес от страна на Тотнъм. Клубът от Северен Лондон смята да изпрати оферта до Барселона и е готов да си осигури услугите му в сделка на стойност 30 милиона евро. Междувременно действащите шампиони на Ла Лига имат намерение да спечелят пари от 21-годишния футболист през летния трансферен прозорец.

Пабло Торе накара двата най-големи клуба в Испания да се борят за неговия подпис, когато той носеше екипа на Расинг Сантандер. Испанецът все още беше тийнейджър, когато направи своя дебют в първия отбор за тима от Кантабрия. Изявите му привлякоха вниманието на Барселона и Реал Мадрид, като в крайна сметка “блаугранас” успя да спечели надпреварата за подписа му.

21-годишният играч обаче се появи само 13 пъти за Барселона през миналия сезон, преди каталунският отбор да го даде под наем на Жирона. Младежът не е бил ключов футболист досега този сезон, записвайки само 698 минути игрово време в 24 участия във всички състезания. Торе се отчете с един гол и две асистенции.

Не е никак изненадващо, че испанският полузащитник е изправен пред несигурно бъдеще през летния трансферен прозорец. Последните информации разкриват, че Барселона е готова да спечели пари от Торе през лятото. И Тотнъм ще се опита да си осигури услугите му, като предложи 30 млн. евро за испанеца.