Elitbet очаква Ливърпул да победи Аталанта в Лига Европа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" ще се стремят да вземат аванс преди реванша в Бергамо

Ливърпул ще приеме Аталанта в първия мач от четвъртфиналите на Лига Европа тази вечер. Двубоят е на “Анфийлд” от 22:00 ч. като “червените” ще се надяват да вземат стабилна преднина преди втората среща. Английският тим е фаворит на букмейкърите да запише победа. Сайтът на Елитбет спорт България дава 1.33 коеф. за победа на домакините. Успех на Аталанта пък е оценен на 8.38, докато равенство в срещата е със ставката 5.54.

Домакините влизат в този мач на фона на равенството срещу Манчестър Юнайтед (2:2), а представянето им беше доста посредствено срещу Червените дяволи. Ремито на “Олд Трафорд” дойде като сериозен удар върху техните надежди за титлата и те ще се надяват да се върнат на победния път още в четвъртък. Клубът от Мърсисайд ще се стреми да спечели Лига Европа този сезон и това е задължителен мач за спечелване за тях у дома. От друга страна, Аталанта ще се опита да постигне положителен резултат и да има добри шансове за класиране напред преди реванша на собствения си стадион Бергамо.

Аталанта е в разочароваща форма в момента и те влизат в този мач на фона на две поредни поражения във всички състезания. Ла Деа не е в най-добрата си форма и играчите на Гасперини ще трябва да се подобрят за визитата на мърсисайдци. Те са аутсайдери според Елитбет и ще им бъде трудно да спрат “червените” на “Анфийлд”.

Ливърпул не успя да спечели три от последните си шест мача във всички турнири и не е в най-добрата си форма, но има голям шанс да се върне към победите тази вечер. Седем гола бяха отбелязани в последните две срещи между Ливърпул и Аталанта, така че е доста вероятно да видим двубой с много попадения между двата тима.