БОНУС ИГРА с КОлеЛА – нови страхотни награди в WINBET
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Десет страхотни автомобила Toyota C-HR и кеш награди очакват залагащите

Игралният оператор WINBET Online и физическите зали на компанията ще проведат паралелно игри със страхотни награди. Всички настоящи и бъдещи клиенти на компанията WINBET имат възможност да се включат в новата хит промоция БОНУС ИГРА с КОлеЛА, която започва на 1 май и ще приключи на 3 юли.

В тази си бонус игра, WINBET ще раздаде невероятни награди, сред които общо 10 страхотни автомобила Toyota C-HR.  Без значение дали са любители на онлайн залагания или на играта на място в зала, клиентите на WINBET могат да участват, тъй като онлайн платформата и WINBET игрални зали предлагат тази възможност. Игрите са две, които ще се проведат паралелно една с друга – тази на залите и тази на онлайн бетинг платформата winbet.bg.

Според игралната си активност, потребителите на Winbet.bg и на игралните зали на бетинг компанията ще получават талони за участие в тегленията за наградите. WINBET обявява, че всеки талон дава право на едно участие в тегленето на печелившите от БОНУС ИГРАТА С КОлеЛА.

Всяка сряда ще се провежда теглене на наградите, като ще се редуват за сайта и за залите.

Награди за двете игри:

• 2 премии от 5 000 лв.
• 20 премии по 1 000 лв.
•10 страхотни автомобила Toyota C-HR

И онлайн платформата, и залите ще раздадат награди. Имате уникален шанс да спечелите страхотни награди от БОНУС ИГРА с КОлеЛА, така че не пропускайте да се включите в промоцията.

До 3 юли ще бъдат проведени общо 10 тегления на печелившите в играта, като пет от автомобилите ще бъдат раздадени сред потребителите на сайта на WINBET, а останалите пет са предвидени за клиентите на игралните зали на компанията. Освен шанс да спечелите луксозен автомобил, във всяко теглене ще бъдат раздадени и големи парични награди.

WINBET обаче дава и още възможности за печалби. В следващите 3 седмици, автомобилите за награда от тази промоция ще проведат турне в 20 града в страната. На всяко едно място при представене на автомобилите, всички пълнолетни граждани ще могат да участват в специални игри с награди. Провеждането на игрите ще става както на място, така и в социалните канали на WINBET – Instagram и Facebook. Наградите включват ваучери за официалния магазин на Христо Стоичков и неговата марка H8S.