Костакурта: Вижда се, че има спад във формата на Меси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ливърпул определено е различен, в състава няма същата енергия"

Легендата на Милан Алесандро Костакурта смята, че звездата на Барселона Лионел Меси не е на същото ниво, което имаше през изминалите години. Меси имаше конфликт с клубното ръководство през миналото лято, като дори бе на крачка да напусне каталунците.

“Меси определено не е същият футболист от миналите сезони. Вижда се, че има спад във формата му. Няма как да вярваме, че скандалите покрай контракта му не оказват негативно влияние“, заяви бившият италиански национал пред Sky Sport Italia.

Костакурта, който има в колекцията си пет трофея от КЕШ/ШЛ и седем титли от Серия “А”, е на мнение, че травмата на Неймар лишава френския Пари Сен Жермен от предимство срещу Барселона. Двата тима ще премерят сили в осминафиналите на Шампионска лига.

Освен това италианецът предупреди Ливърпул да бъде внимателен с РБ Лайпциг, който игра на полуфиналите в Шампионска лига през миналата кампания: “Английският тим вече допусна пет загуби този сезон. Тимът на Юрген Клоп определено е различен, но не знам защо – дали заради COVID-19, или заради празните стадиони. Но това не е същият отбор. Само преди няколко месеца изглеждаха като №1 в Европа, но сега вече съставът няма същата енергия”.