Inbet определи фаворитите за класиране на полуфинал в Шампионска лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Арсенал е в ролята на фаворит срещу германския гранд Байерн Мюнхен

Жребият за 1/4-финалите на Шампионска лига отреди страхотни сблъсъци. На 9 и 10 април са първите срещи в турнира, а в букмейкъра Inbet има специални залози за кой отбор ще достигне полуфиналите. Фаворитите вече са определени, като инбет онлайн залози предлага любопитни ставки. Прави впечатление, че Арсенал е фаворит да продължи напред срещу Байерн Мюнхен. “Топчиите” са с коефициент 1.75 да се класират на 1/2-финалната фаза, докато за Байерн ставката е 2.00.

Арсенал несъмнено се намира в чудесна форма и прави силен сезон, но когато стане въпрос за мачове в Шампионска лига, то в това съперничество баварският гранд винаги е бил фаворит. Сега обаче нещата не стоят така. Тимът на Арсенал е домакин в първия мач на 9 април и ще се опита да постигне победа на “Емиратс”, за да вземе аванс преди реванша в Мюнхен.

Грандиозни два мача ни очакват между Реал Мадрид и Манчестър Сити. В последните две издания на ШЛ, двата отбора играха един срещу друг в елиминациите. През 2022 г. тимът на Карло Анчелоти се класира напред след знаменит обрат. Миналата година обаче “гражданите” елиминираха Реал в полуфиналната фаза по пътя към трофея. Сега Inbet дава сериозно предимство на английския тим. Коефициентът за Ман Сити да достигне полуфинал е 1.44, докато ставката за Реал за същата селекция е 2.60. “Белият балет” се справи с РБ Лайпциг в 1/8-финалите на Шампионска лига с 2:1 общ резултат, докато Ман Сити нямаше трудности срещу датския Копенхаген.

Атлетико Мадрид пребори Интер в 1/8-финалите и ще търси място още по-напред в турнира, когато се изправи срещу Борусия Дортмунд на 1/4-финалите. Атлетико е фаворит на Инбет с 1.50 коеф. да се класира за полуфиналите на Шампионска лига 2023/24. Испанският тим е домакин в първия мач на 10 април и фаворит да спечели пред своите фенове. Борусия Дортмунд прави колеблив сезон на домашната сцена, но в ШЛ демонстрира силни игри и ще направи опит да изненада “дюшекчиите”.

Последният 1/4-финален дуел противопоставя ПСЖ и Барселона. Очакват ни два страхотни мача между парижани и каталунци, като предимството е за ПСЖ според Инбет. Букмейкърът дава 1.75 коеф. за френския шампион да достигне полуфиналите, а ставката за Барса е 2.00. Барселона почти няма шансове за титлата в Испания и ще хвърли всички сили в Шампионска лига. Килиан Мбапе пък играе за последно в турнира с екипа на ПСЖ и не спира да бележи. Ще може ли Барселона да го опази и да елиминира Пари Сен Жермен ще разберем след реванша на испанска земя, тъй като в първата среща тимът на Луис Енрике е домакин.