Арсенал обмисля продажбата на Рийс Нелсън – постави му цена
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лондонският клуб ще приеме оферти на стойност 25-30 милиона паунда за 24-годишното крило през лятото

Според Football Insider, тимът на Арсенал е готов да приеме оферти от порядъка на 25-30 милиона паунда за Райс Нелсън преди летния прозорец. Артилеристите са готови да продадат 24-годишното крило, ако пристигне добро предложение, като се предполага, че Брайтън има интерес към юношата на “топчиите”.

Райс Нелсън не е стартирал мач във Висшата лига от дълго време за Арсенал и клубът е вероятно да се опита да го продаде. Като се има предвид статута му на местен играч, продажбата би донесла значителни средства в хазната на клуба, ако офертата удовлетвори желанието им.

Съобщава се, че Арсенал иска 25-30 милиона паунда за 24-годишното крило, a така Микел Артета ще отвори място в отбора за друго крило. Педро Нето остава важна трансферна цел, докато на радара на лондончани е и Нико Уилямс от Атлетик Билбао.

Продажбата на някои от техните местни звезди би донесла желаните средства, за да помогне на клуба да балансира счетоводството си с правилата на Финаносовия феърплей. Нелсън, който винаги е бил резерва в мачовете, няма важно роля в плановете на Микел Артета, което означава, че е поставен в трансферната листа. Предстои да видим дали “топчиите” ще се разделят с крилото през лятото, като Брайтън е сред отборите, които се интересуват от услугите му.