Пирло: Трябва на всяка цена да се класираме на финала за Купата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Загубите ни научиха, че можем да подобрим много неща"

Треньорът на Ювентус Анреа Пирло определи класирането на тима за финала за Купата на Италия като задължително за „бианконерите“. Грандът от Торино спечели като гост първия полуфинален мач срещу Интер с 2:1, а утре се играе реваншът.

“Това е вторият двубой от важен сблъсък. Имаме шанс да се класираме за финала. Това е цел, която трябва да постигнем на всяка цена. Трябва да направим правилния подход. Мачът ще започне при резултат 0:0 и ще бъде като финал. Трябва да сме фокусирани. Това, че Ромелу Лукаку и Ашраф Хакими този път могат да играят? Те са ключови играчи за Интер, добре познаваме техните характеристики и трябва да сме много концентрирани.“

„Джанлуиджи Буфон и Деян Кулушевски ще започнат мача. Спокоен съм по отношение на психическия аспект. Много сме позитивни, и вярваме в това, което правим. Така че това е добра отправна точка. Имаме определени цели, които искаме да постигнем, и работим върху това. Загубите ни научиха, че можем да подобрим много неща. Имаме доста качества в този състав. Става въпрос за 23-ма титуляри, които могат да играят във всеки един мач. От началото на годината сме по-компактни, играем като отбор и взаимно си помагаме. Допускаме малко голове, като заслугата не е само на защитата ни. Всеки показва правилното отношение”, каза наставникът на „бианконерите“ пред клубния сайт.