Астън Вила иска да привлече футболист на Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бирмингамският клуб обмисля трансфер на крайния защитник Андреа Камбиасо

Според италианската медия Tuttosport, тимът на Астън Вила следи отблизо крайния защитник на Ювентус  – Андреа Камбиасо. Италианският бранител също е цел на Реал Мадрид за летния трансферен прозорец, тъй като привлече вниманието със силните си изяви за “бианконерите”.

24-годишният футболист пристигна в торинския гранд през 2022 г. Предимно ляв бек, Камбиасо е еднакво способен да върши работа на другия фланг и да играе по-напред по терена, ако е необходимо. Тъй като Камбиасо се очаква да играе роля в отбора на Италия на Евро 2024 това лято, ще бъде разумно Ювентус да поднови контракта на играча. Фулъм се провали в стремежа си да си привлече Камбиасо миналото лято, а сега Астън Вила се е насочил към него.

Камбиасо със сигурност би бил топ попълнение и ще доказва ролята си на “Вила Парк” години наред, ако премине в тима от Бирмингам. 24-годишният играч също е свързван с Реал Мадрид, тъй като “лос бланкос” се оглеждат за десен бек. Той може да бъде и опция за ляв бек в Реал Мадрид. Но Астън Вила ще се опита да победи Лос Бланкос за неговия подпис като двата тима може да водят интересна битка на трансферния пазар през лятото.